GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce mai citeste lumea?

+61
raichu
Indra
shu
dorina_s
cris_is
Aliona
myrk
aproape aievea
itina
simplicity
Ostional
RALUCA
Mistic Angel
VicTiM Of ImAGinaRY
Blossom777
Lorenne
Amrita
floreac
ionutz72
elis27
fata_cu_sosete_de_diamant
no.body
JeSsYkA
Adriatica
Queensland
melimelo
Neeo_2005
Nicole
Irinna
Miimii
Nana_Duval
KryssMee
seaman65
shadow
serpico
phenerike
Tizona
Violoncella
dominik
tegeusa
super-man
Eleonore
daffy_
oli
fotohobby
bursuc
zuza_cea_cu_inima_rosie
mrs nobody
Mr Nobody
harakiri
sarmanul_dionis
atat de simplu
mari
kkarin_a
lynn
prafsipulbere
Radu
snow
kitty
habibi77
pitulicea
65 participanți

Pagina 28 din 35 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35  Urmatorul

In jos

Ce mai citeste lumea? - Pagina 28 Empty Ce mai citeste lumea?

Mesaj  pitulicea Mier 10 Feb - 21:11

Rezumarea primului mesaj :

Unii dintre noi continua sa mai citeasca si azi, cu aceeasi placere ca altadata, in ciuda vietii din ce in ce mai agitate si a timpului care trece parca in galop pe langa noi.
Carti bune, mai putin bune, greoaie sau din cale-afara de plictisitoare, nu conteaza. Spune-ne ce citesti, ca sa stim ce sa citim, study sau, dupa caz, sa evitam. Ce mai citeste lumea? - Pagina 28 762404 :green

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 7 Mar - 19:56, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Ce mai citeste lumea? - Pagina 28 Empty Re: Ce mai citeste lumea?

Mesaj  Indra Mar 19 Ian - 20:20

Citesc ,,Exclusa``, de Luigi Pirandello. Este povestea unei femei care se zbate sa supravietuiasca intre ratiune si pasiune, intre sentimentul datoriei si legile sociale dintr-o Sicilie traditionalista, in care nu conteaza adevarul, ci compozitia formala a conflictelor. Ma gandeam ca acest paradox il intalnim si in zilele noastre.
Indra
Indra
4
4

Sus In jos

Mesaj  Indra Lun 25 Ian - 11:32

,,Fluturi`` de Irina Binder. La inceput mi s-a parut doar o lectura usoara, cu influente din ,,panseurile`` lui O. Paler si din Ileana Vulpescu + cateva dezacorduri (or fi fost greseli/ scapari la editare). Ma intrebam de ce i s-o fi facut atata promovare pe facebook. Apoi m-a prins povestea de dragoste neobisnuita, m-a prins atat de tare, incat am stat ca huhurezii sa citesc pana aproape de dimineata.
Indra
Indra
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 25 Ian - 11:35

N-am auzit de carte, n-am auzit de autoare, nu urmaresc Facebook. Da' cand te citesc pe tine, parca-mi vine sa citesc si cartea Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Indra Lun 25 Ian - 16:56

Parerile sunt impartite in ceea ce priveste cartea. Oricum, eu am vrut o lectura usoara de week-end si asa a fost, desi m-a enervat personajul principal ca se complace intr-o situatie duala pe parcursul a doua volume. Cert e ca nu vreau sa citesc si volumul al treilea, pentru ca presimt ca autoarea o va lalai in continuare in acelasi stil, iar mie imi place cum lasa sa se intrevada finalul volumul al doilea. Smile
Indra
Indra
4
4

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 25 Ian - 17:05

Nu stiu de ce nu am fost tentata sa citesc fluturii astia. Am tot auzit de ei, dar poate ca descrierea mi s-a parut prea siropoasa, plus ca nu-mi place sa citesc ceva care face valva la un moment dat. Adica, e  ca si cum mi-ar spune cineva ce sa citesc. Dar nu stiam ca sunt 3 volume. Mult. Laughing Cand n-o mai vorbi nimeni despre ei, poate o sa citesc si eu. Cine stie, poate-mi schimb preferintele literare si mai renunt la actorii mei norvegieni si la crimele lor. Laughing Laughing Ca tot la ei am ramas. Bine, pe langa o carte serioasa, pe langa puzzle si altele din astea.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  Indra Lun 25 Ian - 17:10

Uneori mai simt nevoia sa citesc si ceva siropos, asa, de dor de a visa la iubiri fictive. Rolling Eyes
Indra
Indra
4
4

Sus In jos

Mesaj  itina Lun 25 Ian - 17:29

Nici eu nu am fost tentata sa citesc acesti "Fluturasi". Dar tot mi s-a facut reclama pozitiva in ce-i priveste asa ca daca-mi pica-n mana nu ma voi lasa pana nu-i citesc din aripioara-n aripioara.  Very Happy
itina
itina
6
6

Sus In jos

Mesaj  dorina_s Lun 25 Ian - 17:37

Am citit cartea pe nerasuflate cum se zice in doua nopti am terminat un volum.Volumul al treilea nu stiu sa fi aparut il voi citi si pe acela.Probabil ca in acest volum personajul principal va lua hotararea care trebuie,da fie cu barbatul care o completeaza. Cred ca in viata de zi cu zi e mai greu, dar nu imposibil
dorina_s
dorina_s
5
5

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 25 Ian - 17:45

Uite ca am scris actori in loc de autori. Am inceput sa amestec filmele cu cartile. Laughing E o nebuloasa totala in mintea mea. Da, Itina, pe tine te inteleg. Laughing Si pe Dorina. Laughing Eu nu mai cred in povesti, nu azi. Wink
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  Amrita Lun 25 Ian - 19:07

Eu citesc o carte de Osho - Gasca este afara ? Laughing
Dupa titlu pare complet neserioasa, dar rasfoind-o putin dai de mici povestioare zen menite sa te
faca sa stai pe loc, adica sa-ti stea mintea in loc, nu sa se zbenguie ca maimutica ....
Mie imi place si ma relaxeaza dupa o zi stresanta de lucru....
Amrita
Amrita
4
4

Sus In jos

Mesaj  Indra Lun 1 Feb - 22:26

Si eu mai citesc din Osho. Mi se pare interesanta ideologia promovata de el, dar mai ales de discipolii sai.
*
Acum citesc ,,Psihologia minciunii``, de M. Scott Peck. Autorul spune ca este o carte periculoasa, ca a scris-o cu tulburare, pentru ca ea contine posibilitatea de a face rau. Adreseaza cititorului indemnul de a o manui cu grija. Mi-a trezit interesul.
Indra
Indra
4
4

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 8 Feb - 20:38

Minciuni pe canapea. De Irvin Yalom. Pare interesanta. Mi se pare captivant sa observ cum un psihanalist devine victima pacientei sale. Smile Femeia... Razz
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  itina Vin 25 Noi - 18:14

Am reinceput "Papillon" de Henri Charriere. E o carte super captivanta. Efectiv nu o pot lasa din mana nici chiar la a treia citire a ei. Mai ales ca se pare ca este un roman autobiografic.
itina
itina
6
6

Sus In jos

Mesaj  raichu Vin 25 Noi - 21:19

Pe langa carte si filmul e de revazut de nenumarate ori cu un Steve McQueen si un Dustin Hoffman magistrali.
Buna ideea cu mersul la citit; imi tot dau imbold sa intru odata si-o data in cele "Cinci copeici" ale lui Sarah Striker; poate reusesc in seara asta.
raichu
raichu
4
4

Sus In jos

Mesaj  Zeno-san Dum 22 Ian - 23:13

Doamne............cat ma bucur sa vad ca totusi mai citeste lumea! Smile Sincer! Sau ca isi mai fac oamenii timp si de asa ceva!
Eu acum termin DANSUL DRAGONILOR, al XI-lea volum din seria URZEALA TRONURILOR.
Superba.......si filmul deasemenea!
Zeno-san
Zeno-san
2
2

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 35 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 31 ... 35  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum