Ce mai citeste lumea?
+61
raichu
Indra
shu
dorina_s
cris_is
Aliona
myrk
aproape aievea
itina
simplicity
Ostional
RALUCA
Mistic Angel
VicTiM Of ImAGinaRY
Blossom777
Lorenne
Amrita
floreac
ionutz72
elis27
fata_cu_sosete_de_diamant
no.body
JeSsYkA
Adriatica
Queensland
melimelo
Neeo_2005
Nicole
Irinna
Miimii
Nana_Duval
KryssMee
seaman65
shadow
serpico
phenerike
Tizona
Violoncella
dominik
tegeusa
super-man
Eleonore
daffy_
oli
fotohobby
bursuc
zuza_cea_cu_inima_rosie
mrs nobody
Mr Nobody
harakiri
sarmanul_dionis
atat de simplu
mari
kkarin_a
lynn
prafsipulbere
Radu
snow
kitty
habibi77
pitulicea
65 participanți
Pagina 1 din 35
Pagina 1 din 35 • 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Ce mai citeste lumea?
Unii dintre noi continua sa mai citeasca si azi, cu aceeasi placere ca altadata, in ciuda vietii din ce in ce mai agitate si a timpului care trece parca in galop pe langa noi.
Carti bune, mai putin bune, greoaie sau din cale-afara de plictisitoare, nu conteaza. Spune-ne ce citesti, ca sa stim ce sa citim, sau, dupa caz, sa evitam. :green
Carti bune, mai putin bune, greoaie sau din cale-afara de plictisitoare, nu conteaza. Spune-ne ce citesti, ca sa stim ce sa citim, sau, dupa caz, sa evitam. :green
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 7 Mar - 19:56, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: Ce mai citeste lumea?
Alvin Toffler- Socul viitorului - asta citesc acum si mi se pare destul de interesanta
kitty- 4
De Sade
Filozofia de budoar - dintre operele clandestine ale lui Sade este cea mai putin cruda, eu o recitesc cu zambetul pe buze cu gandul la falshii pudici sau pudice ale zilelor noastre.
Filozofia de budoar - dintre operele clandestine ale lui Sade este cea mai putin cruda, eu o recitesc cu zambetul pe buze cu gandul la falshii pudici sau pudice ale zilelor noastre.
snow- 6
Expeditia Kon - Tiki
Thor Heyardal
O lectura usoara pentru seri obosite. Interesanta in felul ei.
Thor Heyardal
O lectura usoara pentru seri obosite. Interesanta in felul ei.
snow- 6
O carte ce o recomand cu caldura este "Pe frontul de vest nimic nou" de Erich Maria Remarque
Radu- 5
Am terminat de citit “Groapa” lui Eugen Barbu. Frumoasa carte.
De fapt, am recitit-o. Prima data am citit-o in urma cu vreo 13 ani. Cartea e o fresca a vietii din mahalalele bucurestene, de dupa al Doilea Razboi Mondial. Mi-a placut mult stilul in care e scrisa si in special limbajul pitoresc pe care l-a folosit autorul. Insa, trebuie sa recunosc ca am citit-o cu Dex-ul langa mine. Nu prea-s familiarizata cu argoul N-am stiut nici macar ce-s alea babaroase
O carte de nota 10.
De fapt, am recitit-o. Prima data am citit-o in urma cu vreo 13 ani. Cartea e o fresca a vietii din mahalalele bucurestene, de dupa al Doilea Razboi Mondial. Mi-a placut mult stilul in care e scrisa si in special limbajul pitoresc pe care l-a folosit autorul. Insa, trebuie sa recunosc ca am citit-o cu Dex-ul langa mine. Nu prea-s familiarizata cu argoul N-am stiut nici macar ce-s alea babaroase
O carte de nota 10.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Mar 18 Mai - 20:02, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Suad - Arsa de vie.
Marturia unei femei dintr-un sat din Cisiordania care supravietuieste unei tentative de asa numita "crima de onoare"
Suad se intragosteste si ramane insarcinata inainte de casatorie, intr-o lume in care a te naste femeie este o nenorocire. Familia decide ca Suad trebuie sa moara. Sentinta este data intr-o adunare a familiei iar calaul ei este chiar sotul surorii ei.
Salvata de Jacqueline voluntara pentru Terre des Hommes ajunge sa scrie aceasta carte.
Marturia unei femei dintr-un sat din Cisiordania care supravietuieste unei tentative de asa numita "crima de onoare"
Suad se intragosteste si ramane insarcinata inainte de casatorie, intr-o lume in care a te naste femeie este o nenorocire. Familia decide ca Suad trebuie sa moara. Sentinta este data intr-o adunare a familiei iar calaul ei este chiar sotul surorii ei.
Salvata de Jacqueline voluntara pentru Terre des Hommes ajunge sa scrie aceasta carte.
snow- 6
De multe ori adevarul despre ce se intampla in unele locuri doare. Dar trebuie aflat. Trebuie sa caut cartea.
Radu- 5
Belinda Cannone - Triumful Prostiei (Mic tratat despre prostia inteligentei)
snow- 6
Am citit-o pe nerasuflate, din noiembrie anul trecut pana saptamana asta. Din scurt, nu?
snow- 6
Pagina 1 din 35 • 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Subiecte similare
» CITESTE SI IA AMINTE!
» LUMEA NECUVANTATOARELOR
» DIN LUMEA SPORTULUI
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» LUMEA NECUVANTATOARELOR
» DIN LUMEA SPORTULUI
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala