La gratar
+9
Melodia
Nicole
mielusica
seaman65
Nana_Duval
Violoncella
atat de simplu
pitulicea
shadow
13 participanți
Pagina 3 din 6
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
La gratar
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit la un topic despre diversele preparate , pe care le facem si cu care mai apoi ne delectam simturile in iesirile noastre la iarba verde.
Cred ca fiecare avem mici secrete in modul de a face un gratar , daca ni le impartasim , tot secrete raman , intr-un spatiu ceva mai larg , nu ?
Pentru o mai buna exemplificare merg si ceva poze
M-am gandit la un topic despre diversele preparate , pe care le facem si cu care mai apoi ne delectam simturile in iesirile noastre la iarba verde.
Cred ca fiecare avem mici secrete in modul de a face un gratar , daca ni le impartasim , tot secrete raman , intr-un spatiu ceva mai larg , nu ?
Pentru o mai buna exemplificare merg si ceva poze
shadow- 6
Re: La gratar
Super Mel !!!...doar ca un pic mai tarziu ...si ...facem schimb : tu bei vodca eu sucul daca nu vrei sa ramai fara partener de discutii
shadow- 6
nu pot crede ca ai curaj sa bei din sucul meu?! ....eu ma risc sa beau vodca...desi tre o tona de gheata ca sa o pot inghiti
Melodia- 4
Puiul se face greu la gratar?
Pestele eu il pun intre doua gratare (cele speciale pentru peste) si-l intorc cu tot cu gratar.
Folia de aluminiu o folosesc doar pentru cartofi, daca-i fac la jar, sau pentru acoperit cate-o tava la cuptor, dar rar.
Teoretic n-avem de ce sa ne temem de folia de aluminiu, ca doar am gatit ani buni in Kukta de aluminiu.
Este adevarat ca oxidul de aluminiu este toxic, dar cat oxid inghitim?
Pestele eu il pun intre doua gratare (cele speciale pentru peste) si-l intorc cu tot cu gratar.
Folia de aluminiu o folosesc doar pentru cartofi, daca-i fac la jar, sau pentru acoperit cate-o tava la cuptor, dar rar.
Teoretic n-avem de ce sa ne temem de folia de aluminiu, ca doar am gatit ani buni in Kukta de aluminiu.
Este adevarat ca oxidul de aluminiu este toxic, dar cat oxid inghitim?
seaman65- 6
Nu te ambala, ca n-am facut.
La noi nu prea se mananca. Doar fetele mai mananca peste.
La noi nu prea se mananca. Doar fetele mai mananca peste.
seaman65- 6
Pentru peste exista un gratar special, care te ajuta sa intorci pestele fara a-l rupe. Daca ai un gratar dintr-asta, nu mai trebuie sa folosesti folia. Eu aveam....cand prindeam pestishadow a scris:Pestele nu-mi prea iese - daca este cineva care-l prepara fara folie si vrea sa ne impartaseasca din secrete ........
Bagi pestele in gratarul respectiv, il pui pe gratar si totul e foarte simplu
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Nu uita sa-i pui in interior felii de lamaie.
pitulicea- 6
Abia dupa ce am postat am vazut ca ai zis si tu de gratarul asta
Eu nu ma omor dupa peste la gratar. Il prefer tavalit prin malai si prajit in ulei
Eu nu ma omor dupa peste la gratar. Il prefer tavalit prin malai si prajit in ulei
pitulicea- 6
Eu prefer conserva.
Da' stiu sa fac niste chefal dupa metoda chinezeasca, de mananca si baietii.
Da' stiu sa fac niste chefal dupa metoda chinezeasca, de mananca si baietii.
seaman65- 6
Nu prea se poate sa treaca duminica fara o friptura la gratar - deja am pregatit carnea ...
De cand am vazut gratarul pentru peste in imaginea postata de Pitu am tot cautat prin magazine dar fara succes... nu renuntz ,daca nu gasesc incerc sa fac eu unul , imi place pestele pe carbuni
De cand am vazut gratarul pentru peste in imaginea postata de Pitu am tot cautat prin magazine dar fara succes... nu renuntz ,daca nu gasesc incerc sa fac eu unul , imi place pestele pe carbuni
shadow- 6
am facut azi un "gratar" la grill-ul de la aragaz....de numa peste,rosii ardei.
apoi am decojit legumele si le-am pasat in robot cu usturoi,ardei iute si patrunjel.
sa va povestesc cum a fost alaturi de o mamaligutza?
apoi am decojit legumele si le-am pasat in robot cu usturoi,ardei iute si patrunjel.
sa va povestesc cum a fost alaturi de o mamaligutza?
Melodia- 4
ba rauuuuu!!!!! am mancat prea mult...cerea ardeiul iute din saramura mamaliga cat cuprinde
Melodia- 4
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum