La gratar
+9
Melodia
Nicole
mielusica
seaman65
Nana_Duval
Violoncella
atat de simplu
pitulicea
shadow
13 participanți
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
La gratar
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit la un topic despre diversele preparate , pe care le facem si cu care mai apoi ne delectam simturile in iesirile noastre la iarba verde.
Cred ca fiecare avem mici secrete in modul de a face un gratar , daca ni le impartasim , tot secrete raman , intr-un spatiu ceva mai larg , nu ?
Pentru o mai buna exemplificare merg si ceva poze
M-am gandit la un topic despre diversele preparate , pe care le facem si cu care mai apoi ne delectam simturile in iesirile noastre la iarba verde.
Cred ca fiecare avem mici secrete in modul de a face un gratar , daca ni le impartasim , tot secrete raman , intr-un spatiu ceva mai larg , nu ?
Pentru o mai buna exemplificare merg si ceva poze
shadow- 6
Re: La gratar
Adevarul e ca gustul vinetelor coapte pe jar, nu se compara cu gusutul celor coapte pe plita, pe aragaz. Da' cand n-ai incotro....le coci unde poti!
Eu am descoperit de curand varza la gratar.
Varza, se taie in felii groase de vreo 7-8 cm, se sareaza si se infasoara in folie de aluminiu, dupa care se pune pr gratar. Se lasa sa se coaca, dupa care se serveste cu mujdei de usturoi. E o bunatate
Eu am descoperit de curand varza la gratar.
Varza, se taie in felii groase de vreo 7-8 cm, se sareaza si se infasoara in folie de aluminiu, dupa care se pune pr gratar. Se lasa sa se coaca, dupa care se serveste cu mujdei de usturoi. E o bunatate
pitulicea- 6
Multumim de idee, chiar ma intrebam ieri daca merge sa faci varza la gratar.
Cred ca fac si eu azi, pe seara cand se racoreste afara.
Cred ca fac si eu azi, pe seara cand se racoreste afara.
seaman65- 6
Eu nu-mi imaginam ca poate fi buna, pana am gustat-o De-atunci, fac mereu.....
Cand vin prietenii la gratar, aproape de fiecare data luam si varza. La toti ne place....
Cand vin prietenii la gratar, aproape de fiecare data luam si varza. La toti ne place....
pitulicea- 6
Varza coapta in folie ...cu mujdei de usturoi ...e prima data cand aud dar cred ca merge bine daca o folosesti ca si garnitura la friptura propriuzisa ...incerc la proxima ocazie
shadow- 6
Incercati Astept parerile voastre..... pro sau contra
P.S. Mie mi-a fost pofta intr-o zi si cum nu era vreme de gratare afara, am pus varza in folie si am bagat-o in cuptor, la aragaz. A iesit aproape la fel de buna ca pe gratar
P.S. Mie mi-a fost pofta intr-o zi si cum nu era vreme de gratare afara, am pus varza in folie si am bagat-o in cuptor, la aragaz. A iesit aproape la fel de buna ca pe gratar
pitulicea- 6
apropo de folia de aluminiu folosita la cuptor,gratar. am tot citit diferite articole ca este toxica si de atunci prefer sa nu o mai bag la o sursa de caldura langa mancare.
Nicole- 3
Nici eu nu iubesc folia de aluminiu , fie ea alimentara ...oare nu merge varza coapta si fara folie ?
Uite la Mielu' cu ce ne ''inspira '' ! ....mici pe gratar fac si eu : am peste un an de cand cumpar doar vita-oaie din kaufland - ii gasesc foarte buni , dar cel mai mult imi place carnea de pasare pe carbuni , desi se face un pic mai greu si necesita mai multa atentie , cred ca se merita .
Pestele nu-mi prea iese - daca este cineva care-l prepara fara folie si vrea sa ne impartaseasca din secrete ........
Uite la Mielu' cu ce ne ''inspira '' ! ....mici pe gratar fac si eu : am peste un an de cand cumpar doar vita-oaie din kaufland - ii gasesc foarte buni , dar cel mai mult imi place carnea de pasare pe carbuni , desi se face un pic mai greu si necesita mai multa atentie , cred ca se merita .
Pestele nu-mi prea iese - daca este cineva care-l prepara fara folie si vrea sa ne impartaseasca din secrete ........
shadow- 6
tocmai ce am mancat un gratar(adica...carnea nu fierul )mici si pui...cu salata si mustar
pacat ca nu am pozat
pacat ca nu am pozat
Melodia- 4
vin si la tine la gratar shadow!..arata aproape la fel de bine ca al meu ..aduc sucul de rosii...ca vodca ai tu
Melodia- 4
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum