GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

teoria conspiratiei

+8
itina
habibi77
Asgard
Davidova
shadow
seaman65
Nana_Duval
daffy_
12 participanți

Pagina 6 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6

In jos

teoria conspiratiei - Pagina 6 Empty teoria conspiratiei

Mesaj  daffy_ Dum 17 Iul - 15:12

Rezumarea primului mesaj :

teoria conspiratiei nu se aplica la romani..suntem atat de inversunati in goana noastra dupa bani,glorie,faima si functii incat nu trebuie sa ne saboteze altii din afara..ne sabotam singuri !!
cel mai graitor exemplu in acest caz este un banc:
"in iad Sfantul Petru in inspectie pe la cazane.la primul cazan vede 4 draci de paza,camere de supraveghere si pe insusi cerber.Sfantul Petru sa gandeste ca e buna paza si trece mai departe.tot asa pana la un cazan din fundul iadului unde nu era niciun paznic.infuriat il convoaca pe seful dracilor :-pai bine ma aghiuta !! cum se face ca aici nu pazeste nimeni ?aghiuta zambeste si spune sovaielnic: - pai Petru nu te supara dar aici fierb romanii si daca scoate unul capu un pic afara si incearca sa evadeze il trag ceilalti inapoi!!"

intelegeti ce vreti din acest banc dar eu am sa dau exemple din viata reala,cazuri reale de pe scena politica in urma carora am suferit cu totii ca popor.
pe parcursul vietii mele ,scurta dar tumultoasa,am avut indoielnica placere de a cunoaste personal tot felul de personaje si caractere dubioase din politica romana.
primul politician pe care l-am intalnit a fost presedintele meu si al intregii natii Traian Basescu.aspira la fotoliul de primar general al capitalei in acea perioada si prima victima politica a fost Petre Roman.in lupta din interiorul partidului atunci prin santaj,mita si instaurarea unui regim de teroare a fost inlaturat Petre Roman.

la o frageda varsta am avut placerea sa cunosc unul dintre oamenii importanti (ca functie) in stat.Mircea Criste,cel ce a ocupat fotoliul procurorului general al Romaniei.
un ardelean simplu,onest dar influentabil.reforma inceputa in justitie atunci a fost inceputa pe principiile acestui om si principiile lui Victor Ciorbea.din nefericire nu au avut ocazia unui al doilea mandat sa duca la bun sfarsit reforma,aparatul informativ impartit intre psd si Vadim facand bine treaba si populatia ajungand sa urasca un regim care privit in retrospectiva a fost un regim de sfinti si ingeri in comparatie cu ceea ce a urmat.

pe Vadim l-am cunoscut din greseala cu ocazia alegerilor din 2000.stiam ca cere bani pentru un loc in parlament dar era o practica des intalnita in fiecare partid.reampartirea voturilor si alte magarii.
in 2000 Vadim era presedintele Romaniei dar a fost furat.si iata cum a revenit Ion Iliescu in prim plan (nume de cod "bunicutza").stim cu totii scandalul urmat.Vadim a dat afara multi deputati din partidul propriu printre care si autorii cartii "Vadim intre presedentie si nebunie",respectiv Sever Mesca(fost diplomat de cariera,ofiter informativ)si inca un deputat(imi scapa numele dar am volumul si voi spune).acesti doi deputati erau in comisia pentru agricultura,si-au infintat un partid propriu si au obtinut 3 % din electorat.nu suficient sa intre in parlament dar suficient pentru o intelegere banoasa cu cei de la psd ulterior.

tradarile si mismasurile din politica romaneasca merg mana in mana cu profitul si devalizarea avutului national.
padurile au ajuns la cei de la udmr(miliarde de euro),regiile autonome au fost vandute pe nimic dar cu niste comisioane considerabile.Adrian Nastase are o avere considerabila(estimata de catre cercurile lor informative la peste 1 miliard euro,dupa cercul informativ al excrocilor ar fi undeva la 1.8 miliarde euro dar pare exagerat)

ideea este ca de la Petre Roman incoace din 1990 si pana in 2011 toti cei care s-au perindat pe la putere nu au facut decat sa jefuiasca si sa treaca cu vederea alte lucruri..
noi am intrat din greseala in nato si in ue..greseala si bunavointa strainilor..nu pentru merite deosebite,nu pentru asa zisa valoare strategica,nu neaparat pentru a-i oftica pe rusi(desi este una dintre variante)

Antonie Iorgovan a scris constitutia,Ion Iliescu a fost un visator care nu a stiut sa opreasca jaful,Emil Constantinescu un alt visator,singurul pragmatic a fost presedintele meu Basescu dar pragmatismul sau s-a axat pe ideea ca daca tot nu poate sa opreasca jaful si coruptia macar sa fie el cel ce fura cel mai mult si in mod organizat !!

Dragi romani !!! noi nu suntem victimele unor conspiratii internationale !! noi ne furam singuri caciula !!
astept pareri Smile
daffy_
daffy_
4
4

Sus In jos

teoria conspiratiei - Pagina 6 Empty Re: teoria conspiratiei

Mesaj  myrk Ieri la 18:53

Mda. Toate sunt dincolo de înțelegerea noastră! Laughing Vezi că ce spune el acolo contravine... contrazice cu Duhul Sfânt, în care zici că tu crezi.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Ieri la 19:50

Nu stiu daca chiar contravine. Stiu doar ca crede cu adevarat in Iisus Hristos. Daca n-as sti asta, nu l-as mai citi.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Ieri la 21:06

Lasă că știu eu și pentru tine. Laughing Și dr Perețianu tratează cu bionergie, crede în Hristos, dar și în reîncarnare. Crede în toate și de fapt în nimic.

Am impresia că mă cam lupt cu tine. Laughing Ia mai întreabă tu și pe alții, să vezi ce părere au despre bionergie. Dar nu pe habibi. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sus

- Subiecte similare