GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

teoria conspiratiei

+9
myrk
itina
habibi77
Asgard
Davidova
shadow
seaman65
Nana_Duval
daffy_
13 participanți

Pagina 6 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6

In jos

teoria conspiratiei - Pagina 6 Empty teoria conspiratiei

Mesaj  daffy_ Dum 17 Iul - 15:12

Rezumarea primului mesaj :

teoria conspiratiei nu se aplica la romani..suntem atat de inversunati in goana noastra dupa bani,glorie,faima si functii incat nu trebuie sa ne saboteze altii din afara..ne sabotam singuri !!
cel mai graitor exemplu in acest caz este un banc:
"in iad Sfantul Petru in inspectie pe la cazane.la primul cazan vede 4 draci de paza,camere de supraveghere si pe insusi cerber.Sfantul Petru sa gandeste ca e buna paza si trece mai departe.tot asa pana la un cazan din fundul iadului unde nu era niciun paznic.infuriat il convoaca pe seful dracilor :-pai bine ma aghiuta !! cum se face ca aici nu pazeste nimeni ?aghiuta zambeste si spune sovaielnic: - pai Petru nu te supara dar aici fierb romanii si daca scoate unul capu un pic afara si incearca sa evadeze il trag ceilalti inapoi!!"

intelegeti ce vreti din acest banc dar eu am sa dau exemple din viata reala,cazuri reale de pe scena politica in urma carora am suferit cu totii ca popor.
pe parcursul vietii mele ,scurta dar tumultoasa,am avut indoielnica placere de a cunoaste personal tot felul de personaje si caractere dubioase din politica romana.
primul politician pe care l-am intalnit a fost presedintele meu si al intregii natii Traian Basescu.aspira la fotoliul de primar general al capitalei in acea perioada si prima victima politica a fost Petre Roman.in lupta din interiorul partidului atunci prin santaj,mita si instaurarea unui regim de teroare a fost inlaturat Petre Roman.

la o frageda varsta am avut placerea sa cunosc unul dintre oamenii importanti (ca functie) in stat.Mircea Criste,cel ce a ocupat fotoliul procurorului general al Romaniei.
un ardelean simplu,onest dar influentabil.reforma inceputa in justitie atunci a fost inceputa pe principiile acestui om si principiile lui Victor Ciorbea.din nefericire nu au avut ocazia unui al doilea mandat sa duca la bun sfarsit reforma,aparatul informativ impartit intre psd si Vadim facand bine treaba si populatia ajungand sa urasca un regim care privit in retrospectiva a fost un regim de sfinti si ingeri in comparatie cu ceea ce a urmat.

pe Vadim l-am cunoscut din greseala cu ocazia alegerilor din 2000.stiam ca cere bani pentru un loc in parlament dar era o practica des intalnita in fiecare partid.reampartirea voturilor si alte magarii.
in 2000 Vadim era presedintele Romaniei dar a fost furat.si iata cum a revenit Ion Iliescu in prim plan (nume de cod "bunicutza").stim cu totii scandalul urmat.Vadim a dat afara multi deputati din partidul propriu printre care si autorii cartii "Vadim intre presedentie si nebunie",respectiv Sever Mesca(fost diplomat de cariera,ofiter informativ)si inca un deputat(imi scapa numele dar am volumul si voi spune).acesti doi deputati erau in comisia pentru agricultura,si-au infintat un partid propriu si au obtinut 3 % din electorat.nu suficient sa intre in parlament dar suficient pentru o intelegere banoasa cu cei de la psd ulterior.

tradarile si mismasurile din politica romaneasca merg mana in mana cu profitul si devalizarea avutului national.
padurile au ajuns la cei de la udmr(miliarde de euro),regiile autonome au fost vandute pe nimic dar cu niste comisioane considerabile.Adrian Nastase are o avere considerabila(estimata de catre cercurile lor informative la peste 1 miliard euro,dupa cercul informativ al excrocilor ar fi undeva la 1.8 miliarde euro dar pare exagerat)

ideea este ca de la Petre Roman incoace din 1990 si pana in 2011 toti cei care s-au perindat pe la putere nu au facut decat sa jefuiasca si sa treaca cu vederea alte lucruri..
noi am intrat din greseala in nato si in ue..greseala si bunavointa strainilor..nu pentru merite deosebite,nu pentru asa zisa valoare strategica,nu neaparat pentru a-i oftica pe rusi(desi este una dintre variante)

Antonie Iorgovan a scris constitutia,Ion Iliescu a fost un visator care nu a stiut sa opreasca jaful,Emil Constantinescu un alt visator,singurul pragmatic a fost presedintele meu Basescu dar pragmatismul sau s-a axat pe ideea ca daca tot nu poate sa opreasca jaful si coruptia macar sa fie el cel ce fura cel mai mult si in mod organizat !!

Dragi romani !!! noi nu suntem victimele unor conspiratii internationale !! noi ne furam singuri caciula !!
astept pareri Smile
daffy_
daffy_
4
4

Sus In jos

teoria conspiratiei - Pagina 6 Empty Re: teoria conspiratiei

Mesaj  myrk Mar 29 Oct - 18:53

Mda. Toate sunt dincolo de înțelegerea noastră! Laughing Vezi că ce spune el acolo contravine... contrazice cu Duhul Sfânt, în care zici că tu crezi.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 29 Oct - 19:50

Nu stiu daca chiar contravine. Stiu doar ca crede cu adevarat in Iisus Hristos. Daca n-as sti asta, nu l-as mai citi.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mar 29 Oct - 21:06

Lasă că știu eu și pentru tine. Laughing Și dr Perețianu tratează cu bionergie, crede în Hristos, dar și în reîncarnare. Crede în toate și de fapt în nimic.

Am impresia că mă cam lupt cu tine. Laughing Ia mai întreabă tu și pe alții, să vezi ce părere au despre bionergie. Dar nu pe habibi. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 30 Oct - 7:46

Nu intreb pe nimeni. Eu nu-s de acord cu bioenergia si nici nu apelez la asa ceva. Asta nu inseamna ca ea nu exista. Asa cum si Satana exista si/sau fortele raului.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mier 30 Oct - 12:45

Nu ești de acord cu bionergia, dar sorbi învățăturile lui Mihăiță despre aceasta și despre mac-urile din papanași. Laughing Cine se contrazice acum?
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 30 Oct - 14:09

Ar trebui sa citesc doar lucruri cu care sunt de acord sau pe care le accept in viata mea? La ce m-ar ajuta asta? In niciun caz nu mi-ar dezvolta gandirea critica.
Poate ca nu gandesc corect, dar macar accept variante, incerc posibilitati, fac scenarii. Nu iau de bun tot ce mi se serveste.
Cat despre mac-urile din papanasi, oricat misto ai face, nanotehnologia asta chiar exista. Ei spun ca o fac pentru sanatatea noastra. Asta e asa, ca sa o acceptam. Dar ce garantie avem ca o vor folosi doar spre binele nostru?
Decat sa tot razi aiurea, mai bine ai accepta ca exista, ca nu degeaba sunt studii si cercetari despre asta, prin reviste medicale. Deci toti oamenii aia, vorbesc si scriu la misto. Rolling Eyes Ca sa ma prosteasca pe mine.  
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 30 Oct - 14:36

Si cand mai razi de grafenul presarat in papanasi Laughing Laughing  arunca un ochi si pe articolul asta:
https://www.naturalnews.com/2021-07-19-graphene-based-neuromodulation-technology-is-real-inbrain-neuroelectronics.html
Tehnologia de „neuromodulare” bazată pe grafen este REALĂ: comunicatul de presă de la INBRAIN Neuroelectronics descrie biocircuite care controlează creierul folosind grafenul alimentat de inteligență artificială

Dupa cum spuneam, eu nu ma intreb daca exista sau nu tehnologia asta, ci cum anume o vor folosi.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mier 30 Oct - 16:20

Mă, eu n-am negat existența tehnologiei. Tu tot o dai pe după vișini. Laughing Am vrut să vorbesc și despre rețele neuronale, dar m-am luat cu papanașii. Laughing Că vor ei să influențeze psihicul uman... sau să "creeze" un fel de roboți umani (prin circuite bioelectronice), mira-m-aș, că n-o să reușească niciodată. Până îmi tot trimiți link-uri, aș vrea să văd și eu prototipul ăsta, nu doar scenarii. Ce să vezi, pot și eu gândi cu căpșorul meu. Așa am fost construit! Laughing De fapt, toți am fost "construiți" liberi. Dacă tot te întrebi in ce scop vor să folosească "progresul tehnologic", e simplu: în anularea libertății.

Grafenul și orice substanță din univers are anumite proprietăți, caracteristici, unele remarcabile. Da' nu poți să vii să scrii că sub influența razelor X, se transformă în navă cosmică. Laughing Tre' să fii mare prostan să scrii așa ceva. Arată-mi pe microscopul electronic nanotehnologia din anestezic și nava cosmică pe telescopul Hubble! Laughing

Aștept următorul link minunat care să demonstreze contrariul: nava cosmică există și deja călătorește spre nebuloasa din Andromeda, cu echipaj uman! Transmisia live: peste 2000 de ani! Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 30 Oct - 19:52

Nu-ti mai arat nimic Laughing  Oricum tu le stii pe toate.
Psihicul uman l-au influentat si fara nanotehnologie  Laughing  De ce crezi ca cu ea nu vor reusi? Vor reusi foarte bine, cu majoritatea covarsitoare a oamenilor. Asa cum au reusit si in asa zisa pandemie.
Pai vezi ca stii la ce vor sa o foloseasca? Atunci ce o tot dai pe dupa visini?
Exagerezi mereu. Eu nu am zis ca se transforma grafenul in nava cosmica. Nave cosmice eficiente nu-s in stare sa construiasca nici la scara macro, daramite la scara nano   Laughing  Laughing
Dar cu faptul ca vaccinul covid contine oxid de grafen esti de acord?  Daca da, ce cauta in vaccinuri?

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 31 Oct - 11:24, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 30 Oct - 20:06

Nu stiu daca ati vazut asta. Mie mi se pare ca nu-i deloc de ras si nici de pus in papanasi Very Happy

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mier 30 Oct - 20:43

Măi, nu mai copia ce spun eu! Laughing De fapt, n-ai fost atentă la ce am scriu eu: tu știi una și bună, că la la la și tra la la! Laughing Când spui că grafenul se transformă în ruter sub influența 5G, poți să spui că se transformă în orice, chiar și în navă cosmică. Astea sunt "știri" pentru ăia naivi. Nu știu ce naiba conțin vaccinurile alea, cert e că unii au suferit efecte secundare, până la deces, alții nu. Cu unii am intrat în contact direct, le-am văzut fișa medicală și mi-au spus clar că s-au îmbolnăvit grav după vaccin. Dar și medicii știu aceste aspecte- acum dacă te îmbolnăvești de covid, te trimit acasă, nici nu te bagă în seamă.

Tu tot mă bombardezi cu link-uri. Te hrănești cu link-uri, nu vrei deloc să porți o discuție principială (au ba). Ți-a intrat ceva în cap și nu ți-o mai poate scoate nimeni, nici cu forcepsul. Laughing Tot încercăm să-ți spunem să nu mai crezi toate bazaconiile de pe internet. Și tu, ca răspuns, ne mai trimiți încă un link. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  dorina_s Joi 31 Oct - 8:24

Fiecare face alegeri pentru el deci suporta consecintele, la unii aceste consecinte apar mai repede sau mai tarziu, depinde de organism.Cu o moarte toti suntem datori!
Stiinta a avansat destul de mult, iar ei ne pregatesc prin filme si filmulete.Cu cat avanseaza tehnologia cu atat nu ai timp sa te vezi cu prietenii!Deci avantaje si dezavantaje. Cu totii ne folosim de tehnologie intr-un mod mai mult sau mai putin.
Sincer nu vreau sa tin pagina de socializare cu necroloage despre oameni care au murit, caci oricum nu ii cunosc! Nici nu ma ajuta la nimic!
Dupa o anumita varsta pe toti ne apuca durerile de oase, avem inflamatii , facem diabet sau tensiune, ne lasa motorul vietii Razz
Citim si ne apuca frica de ce citim, ni se induce in subconstient ideea de boala. Teoria e lunga depinde de unde o iei la disecat Arrow
dorina_s
dorina_s
5
5

pitulicea apreciază acest mesaj

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 31 Oct - 11:28

myrk a scris: Și tu, ca răspuns, ne mai trimiți încă un link. Laughing
De fapt v-am trimis un film Laughing Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Joi 31 Oct - 13:01

Laughing Da. Un nou film cu tehnologie extraterestră. Laughing

Dorina, noi nu vorbim aici despre opțiuni, ci despre tehnologiile extraterestre din hapuri. Laughing

PS E mișto că apare și doctorița româncă în scenariu. Deci ar fi americanii pe locul 1, pe 2 japonezii și pe 3 românii. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 6 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6

Sus

- Subiecte similare