teoria conspiratiei
+9
myrk
itina
habibi77
Asgard
Davidova
shadow
seaman65
Nana_Duval
daffy_
13 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
teoria conspiratiei
Rezumarea primului mesaj :
teoria conspiratiei nu se aplica la romani..suntem atat de inversunati in goana noastra dupa bani,glorie,faima si functii incat nu trebuie sa ne saboteze altii din afara..ne sabotam singuri !!
cel mai graitor exemplu in acest caz este un banc:
"in iad Sfantul Petru in inspectie pe la cazane.la primul cazan vede 4 draci de paza,camere de supraveghere si pe insusi cerber.Sfantul Petru sa gandeste ca e buna paza si trece mai departe.tot asa pana la un cazan din fundul iadului unde nu era niciun paznic.infuriat il convoaca pe seful dracilor :-pai bine ma aghiuta !! cum se face ca aici nu pazeste nimeni ?aghiuta zambeste si spune sovaielnic: - pai Petru nu te supara dar aici fierb romanii si daca scoate unul capu un pic afara si incearca sa evadeze il trag ceilalti inapoi!!"
intelegeti ce vreti din acest banc dar eu am sa dau exemple din viata reala,cazuri reale de pe scena politica in urma carora am suferit cu totii ca popor.
pe parcursul vietii mele ,scurta dar tumultoasa,am avut indoielnica placere de a cunoaste personal tot felul de personaje si caractere dubioase din politica romana.
primul politician pe care l-am intalnit a fost presedintele meu si al intregii natii Traian Basescu.aspira la fotoliul de primar general al capitalei in acea perioada si prima victima politica a fost Petre Roman.in lupta din interiorul partidului atunci prin santaj,mita si instaurarea unui regim de teroare a fost inlaturat Petre Roman.
la o frageda varsta am avut placerea sa cunosc unul dintre oamenii importanti (ca functie) in stat.Mircea Criste,cel ce a ocupat fotoliul procurorului general al Romaniei.
un ardelean simplu,onest dar influentabil.reforma inceputa in justitie atunci a fost inceputa pe principiile acestui om si principiile lui Victor Ciorbea.din nefericire nu au avut ocazia unui al doilea mandat sa duca la bun sfarsit reforma,aparatul informativ impartit intre psd si Vadim facand bine treaba si populatia ajungand sa urasca un regim care privit in retrospectiva a fost un regim de sfinti si ingeri in comparatie cu ceea ce a urmat.
pe Vadim l-am cunoscut din greseala cu ocazia alegerilor din 2000.stiam ca cere bani pentru un loc in parlament dar era o practica des intalnita in fiecare partid.reampartirea voturilor si alte magarii.
in 2000 Vadim era presedintele Romaniei dar a fost furat.si iata cum a revenit Ion Iliescu in prim plan (nume de cod "bunicutza").stim cu totii scandalul urmat.Vadim a dat afara multi deputati din partidul propriu printre care si autorii cartii "Vadim intre presedentie si nebunie",respectiv Sever Mesca(fost diplomat de cariera,ofiter informativ)si inca un deputat(imi scapa numele dar am volumul si voi spune).acesti doi deputati erau in comisia pentru agricultura,si-au infintat un partid propriu si au obtinut 3 % din electorat.nu suficient sa intre in parlament dar suficient pentru o intelegere banoasa cu cei de la psd ulterior.
tradarile si mismasurile din politica romaneasca merg mana in mana cu profitul si devalizarea avutului national.
padurile au ajuns la cei de la udmr(miliarde de euro),regiile autonome au fost vandute pe nimic dar cu niste comisioane considerabile.Adrian Nastase are o avere considerabila(estimata de catre cercurile lor informative la peste 1 miliard euro,dupa cercul informativ al excrocilor ar fi undeva la 1.8 miliarde euro dar pare exagerat)
ideea este ca de la Petre Roman incoace din 1990 si pana in 2011 toti cei care s-au perindat pe la putere nu au facut decat sa jefuiasca si sa treaca cu vederea alte lucruri..
noi am intrat din greseala in nato si in ue..greseala si bunavointa strainilor..nu pentru merite deosebite,nu pentru asa zisa valoare strategica,nu neaparat pentru a-i oftica pe rusi(desi este una dintre variante)
Antonie Iorgovan a scris constitutia,Ion Iliescu a fost un visator care nu a stiut sa opreasca jaful,Emil Constantinescu un alt visator,singurul pragmatic a fost presedintele meu Basescu dar pragmatismul sau s-a axat pe ideea ca daca tot nu poate sa opreasca jaful si coruptia macar sa fie el cel ce fura cel mai mult si in mod organizat !!
Dragi romani !!! noi nu suntem victimele unor conspiratii internationale !! noi ne furam singuri caciula !!
astept pareri
teoria conspiratiei nu se aplica la romani..suntem atat de inversunati in goana noastra dupa bani,glorie,faima si functii incat nu trebuie sa ne saboteze altii din afara..ne sabotam singuri !!
cel mai graitor exemplu in acest caz este un banc:
"in iad Sfantul Petru in inspectie pe la cazane.la primul cazan vede 4 draci de paza,camere de supraveghere si pe insusi cerber.Sfantul Petru sa gandeste ca e buna paza si trece mai departe.tot asa pana la un cazan din fundul iadului unde nu era niciun paznic.infuriat il convoaca pe seful dracilor :-pai bine ma aghiuta !! cum se face ca aici nu pazeste nimeni ?aghiuta zambeste si spune sovaielnic: - pai Petru nu te supara dar aici fierb romanii si daca scoate unul capu un pic afara si incearca sa evadeze il trag ceilalti inapoi!!"
intelegeti ce vreti din acest banc dar eu am sa dau exemple din viata reala,cazuri reale de pe scena politica in urma carora am suferit cu totii ca popor.
pe parcursul vietii mele ,scurta dar tumultoasa,am avut indoielnica placere de a cunoaste personal tot felul de personaje si caractere dubioase din politica romana.
primul politician pe care l-am intalnit a fost presedintele meu si al intregii natii Traian Basescu.aspira la fotoliul de primar general al capitalei in acea perioada si prima victima politica a fost Petre Roman.in lupta din interiorul partidului atunci prin santaj,mita si instaurarea unui regim de teroare a fost inlaturat Petre Roman.
la o frageda varsta am avut placerea sa cunosc unul dintre oamenii importanti (ca functie) in stat.Mircea Criste,cel ce a ocupat fotoliul procurorului general al Romaniei.
un ardelean simplu,onest dar influentabil.reforma inceputa in justitie atunci a fost inceputa pe principiile acestui om si principiile lui Victor Ciorbea.din nefericire nu au avut ocazia unui al doilea mandat sa duca la bun sfarsit reforma,aparatul informativ impartit intre psd si Vadim facand bine treaba si populatia ajungand sa urasca un regim care privit in retrospectiva a fost un regim de sfinti si ingeri in comparatie cu ceea ce a urmat.
pe Vadim l-am cunoscut din greseala cu ocazia alegerilor din 2000.stiam ca cere bani pentru un loc in parlament dar era o practica des intalnita in fiecare partid.reampartirea voturilor si alte magarii.
in 2000 Vadim era presedintele Romaniei dar a fost furat.si iata cum a revenit Ion Iliescu in prim plan (nume de cod "bunicutza").stim cu totii scandalul urmat.Vadim a dat afara multi deputati din partidul propriu printre care si autorii cartii "Vadim intre presedentie si nebunie",respectiv Sever Mesca(fost diplomat de cariera,ofiter informativ)si inca un deputat(imi scapa numele dar am volumul si voi spune).acesti doi deputati erau in comisia pentru agricultura,si-au infintat un partid propriu si au obtinut 3 % din electorat.nu suficient sa intre in parlament dar suficient pentru o intelegere banoasa cu cei de la psd ulterior.
tradarile si mismasurile din politica romaneasca merg mana in mana cu profitul si devalizarea avutului national.
padurile au ajuns la cei de la udmr(miliarde de euro),regiile autonome au fost vandute pe nimic dar cu niste comisioane considerabile.Adrian Nastase are o avere considerabila(estimata de catre cercurile lor informative la peste 1 miliard euro,dupa cercul informativ al excrocilor ar fi undeva la 1.8 miliarde euro dar pare exagerat)
ideea este ca de la Petre Roman incoace din 1990 si pana in 2011 toti cei care s-au perindat pe la putere nu au facut decat sa jefuiasca si sa treaca cu vederea alte lucruri..
noi am intrat din greseala in nato si in ue..greseala si bunavointa strainilor..nu pentru merite deosebite,nu pentru asa zisa valoare strategica,nu neaparat pentru a-i oftica pe rusi(desi este una dintre variante)
Antonie Iorgovan a scris constitutia,Ion Iliescu a fost un visator care nu a stiut sa opreasca jaful,Emil Constantinescu un alt visator,singurul pragmatic a fost presedintele meu Basescu dar pragmatismul sau s-a axat pe ideea ca daca tot nu poate sa opreasca jaful si coruptia macar sa fie el cel ce fura cel mai mult si in mod organizat !!
Dragi romani !!! noi nu suntem victimele unor conspiratii internationale !! noi ne furam singuri caciula !!
astept pareri
daffy_- 4
Re: teoria conspiratiei
Pitu, dacă eu nu sunt, tu nici atât. În tehnologie sunt, oleacă. Principiile de funcționare sunt aceleași, numai că aici (în nano) e vorba de miniaturizare (care are, evident, niște limite fizice). Capisci?
myrk- 6
Sper că înțelegi că tehnologia aia există pentru că a proiectat-o cineva. La fel și "autoasamblarea". Altfel, am fi evoluționiști (și nu suntem).
myrk- 6
Nici nu stiu ce sa spun. Eu cred ca cei care au prea mult timp liber, "cercetatorii" sau ce-or fi ei, isi gasesc de lucru (ma rog, lucru) si vin cu tot felul de teorii. Macar atrag atentie asupra lor (ma refer la persoane). Nu-mi plac filmele SF, probabil din acelasi motiv: avand o formare tehnica, simt nevoia sa gasesc partea logica din orice. Ce-i prea departe de logica, de fapt n-are logica si atunci ori preiei partea SF fara dovezi, ori alegi sa nu crezi ceva ce nici noaptea, in somn, n-ai visa. Oricum, in somn, totul pare real. Insa, asa ceva, nu cred a parea real nici macar in somn. Si nu rad, ca nu-i de ras.
atat de simplu- 6
Păi ar trebui să mai și râdem. Eu cred că dacă ar avea tehnologia, ar și implementa-o imediat, ar găsi ei metode. Dar nu pot să nu râd de ăia care scanează cu Iphone-ul anestezic stomatologic (după injectare) și găsesc adrese mac. Mac mac! Simpla, tu realizezi că principiile de funcționare ale unor circuite, să spunem, sunt aceleași într-un laptop, să zicem, cu sistem de operare Linux sau într-un telefon cu android (android e un sistem de operare bazat pe Linux)- diferă deci doar dimensiunile. Dacă dispui de tehnologia necesară, poți miniaturiza la maxim un apărățel din ăsta, dar tocmai asta e problema, la un moment dat vezi că ai o limită peste care nu poți trece. Practic, nu-ți funcționează "jucăriile", plus problemele inerente de fiabilitate cu componente atât de miniaturizate- un mic șoc și ai prăjit pe loc o mie de tranzistori.
Deci de la a proiecta la a implementa e un drum lung. Iar drumurile lungi costa enorm.
Deci de la a proiecta la a implementa e un drum lung. Iar drumurile lungi costa enorm.
myrk- 6
Eu inteleg ce spui si are logica pana la un punct. Pana la punctul la care ne-a lasat stiinta sa ajungem Pe noi. Adica pe tine, ca eu nici macar pana la punctul ala n-am ajuns, ca nu ma pasioneaza Numai ca eu, nu pot sa-mi blochez pur si simpli mintea intr-un punct si sa ignor ca ar exista posibilitatea sa fie mai mult decat ce stim noi. Toate lucrurile astea care se intampla, mie mi se par grozav de suspecte. Si daca nu ar fi ceva foarte grav la mijloc, nu s-ar intampla.
De exemplu, de ce a murit tipul ala care descoperise grafenul in vaccin? Vine politia, il ia pe sus, il duce la politie si dupa o zi moare. Da, stiu....coincidenta.
De ce atatea morti suspecte ale celor care au descoperit cate ceva legat de vaccinul asta? Cum ar fi Luc Montagnier, de exemplu.
De ce a fost inchis avocatul acela din Germania, care voia sa inceapa al doilea Nurnberg? Da, stiu...pentru un motiv absurd si e inchis intr-o inchisoare de maxima securitate, ca cel mai mare criminal
Pentru mine sunt multe semne de intrebare
De exemplu, de ce a murit tipul ala care descoperise grafenul in vaccin? Vine politia, il ia pe sus, il duce la politie si dupa o zi moare. Da, stiu....coincidenta.
De ce atatea morti suspecte ale celor care au descoperit cate ceva legat de vaccinul asta? Cum ar fi Luc Montagnier, de exemplu.
De ce a fost inchis avocatul acela din Germania, care voia sa inceapa al doilea Nurnberg? Da, stiu...pentru un motiv absurd si e inchis intr-o inchisoare de maxima securitate, ca cel mai mare criminal
Pentru mine sunt multe semne de intrebare
pitulicea- 6
Ia uite, daca caut gasesc, numai ca nu am timp sa caut si sa studiez. Deci nu-mi spune ca asa ceva nu exista.
Un sistem care se «autoasamblează» înseamnă că unei persoane i se injectează instrucțiuni care pun în mișcare un proces prin care o structură este asamblată în interiorul corpului, folosind resursele disponibile în sânge (cum ar fi atomii de fier și de oxigen). De fapt, autoasamblarea nanotehnologică înseamnă că un microcip nu trebuie să fie «injectat» în cineva, deoarece circuitele pot fi asamblate in vivo, după injectare.
De altfel, fiecare creatură biologică de pe Pământ este un exemplu viu de autoasamblare, deoarece ADN-ul este o nanostructură autoasamblată. Replicarea genetică este, desigur, un proces care își are rădăcinile în autoasamblare. Așadar, oricine nu realizează că autoasamblarea este un fenomen real este mai degrabă ignorant, chiar și în privința mecanismelor care acționează în propriul corp. Replicarea virală este, de asemenea, un proces de autoasamblare, desigur.
«O multitudine de nanosisteme magnetice pot fi create prin utilizarea autoasamblării ca instrument de sinteză», se arată în rezumatul unui studiu publicat în luna ianuarie a acestui an. Publicat în revista Aggregate Open Access, acesta se intitulează: Nanomateriale magnetice autoasamblate: Nanoplatforme teranostice versatile pentru cancer. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/agt2.18
Nu am timp sa citesc tot, dar cine vrea sa citeasca, poate sa o faca.
https://afaceri-poligrafice.ro/repere/e-real-o-lucrare-stiintifica-documenteaza-nanosistemele-magnetice-care-se-autoasambleaza-ca-biocircuite-de-interfata-cibernetica-si-sisteme-de-control-in-oameni-inclusiv-tehnol/?fbclid=IwY2xjawGMt19leHRuA2FlbQIxMAABHUKl-QXkkCObPiPJf7sAhD6nzS__-KkIM8gKVg0WcxgFCsYO1UWdv0_7gg_aem_UHPhjXom2_WpGlVsF4GG2g
Un sistem care se «autoasamblează» înseamnă că unei persoane i se injectează instrucțiuni care pun în mișcare un proces prin care o structură este asamblată în interiorul corpului, folosind resursele disponibile în sânge (cum ar fi atomii de fier și de oxigen). De fapt, autoasamblarea nanotehnologică înseamnă că un microcip nu trebuie să fie «injectat» în cineva, deoarece circuitele pot fi asamblate in vivo, după injectare.
De altfel, fiecare creatură biologică de pe Pământ este un exemplu viu de autoasamblare, deoarece ADN-ul este o nanostructură autoasamblată. Replicarea genetică este, desigur, un proces care își are rădăcinile în autoasamblare. Așadar, oricine nu realizează că autoasamblarea este un fenomen real este mai degrabă ignorant, chiar și în privința mecanismelor care acționează în propriul corp. Replicarea virală este, de asemenea, un proces de autoasamblare, desigur.
«O multitudine de nanosisteme magnetice pot fi create prin utilizarea autoasamblării ca instrument de sinteză», se arată în rezumatul unui studiu publicat în luna ianuarie a acestui an. Publicat în revista Aggregate Open Access, acesta se intitulează: Nanomateriale magnetice autoasamblate: Nanoplatforme teranostice versatile pentru cancer. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/agt2.18
Nu am timp sa citesc tot, dar cine vrea sa citeasca, poate sa o faca.
https://afaceri-poligrafice.ro/repere/e-real-o-lucrare-stiintifica-documenteaza-nanosistemele-magnetice-care-se-autoasambleaza-ca-biocircuite-de-interfata-cibernetica-si-sisteme-de-control-in-oameni-inclusiv-tehnol/?fbclid=IwY2xjawGMt19leHRuA2FlbQIxMAABHUKl-QXkkCObPiPJf7sAhD6nzS__-KkIM8gKVg0WcxgFCsYO1UWdv0_7gg_aem_UHPhjXom2_WpGlVsF4GG2g
pitulicea- 6
Ei, tu vorbești acum de genetică (la care nu mă pricep deloc). Eu cred că ăștia visează la un hibrid om-mașină (care să le asigure "nemurirea"), da' am așa un feeling că nu vor reuși niciodată. Pentru mine celula vie e celulă vie, iar semiconductorul e semiconductor, materie să nu zic moartă, dar nevie. Ei tot încearcă conexiunea celulă- tranzistor (și au unele rezultate, mai ales în protezare). Dar n-a reușit niciun om de știință să creeze din nimic o celulă vie. Când va reuși, se va numi Dumnezeu. Eu vorbeam despre prostia aia cu grafenul, care se transformă în ruter cu mac sub influența nu știu căror unde electromagnetice. Tre' să înțelegi că multe chestii, știri de pe net sunt fake-uri ordinare. E foarte greu să discerni adevărul de minciună, mai ales că minciuna e ambalată foarte frumos și tentant.
myrk- 6
Eu nu ma refer la stiri ambalate frumos
Nu vorbesc de genetica ci de un model in care se regaseste fenomenul asta de autoasamblare. De acolo s-au inspirat cei care vor sa ne trasforme acum in hibrizi.
Oarecum te contrazici. O data zici ca nu vezi rostul pentru care ar face asta, apoi recunosti ca vor sa creeze omul trans-uman.
Nu vorbesc de genetica ci de un model in care se regaseste fenomenul asta de autoasamblare. De acolo s-au inspirat cei care vor sa ne trasforme acum in hibrizi.
Oarecum te contrazici. O data zici ca nu vezi rostul pentru care ar face asta, apoi recunosti ca vor sa creeze omul trans-uman.
pitulicea- 6
Pitu, nu mă contrazic deloc. Doar tu. Ăștia sunt niște proști (chiar dacă se cred deștepți și unii chiar au capacitate intelectuală), pentru că ei cred că se pot substitui lui Dumnezeu. Acuma tre' să înțelegi că autoasamblarea aia celulară de care vorbești se datorează unui programator, și anume... Dumnezeu. Și tre' să înțelegi că materia nevie nu se asamblează singură niciodată, doar dacă se intervine asupra ei de un programator... uman. Tu ești fată atât de bună, dar încă crezi toate balivernele de pe net. Poate și de aia crezi. Mă rog, odată și odată ai să-ți dai seama, prin experiență, experiment. Unde ești, grafene doamne? Cu d mic.
Cred că de-aia mă felicita și Simpla. Pentru tine. Mulțumesc, Simpla!
Dacă tot am deschis subiectul, ar fi mișto să citim ceva și despre apoptoză. Ca să înțelegem de ce și murim.
Că ăștia vor să transfere conștiința, după moarte, într-un laptop. Era și un film pe tema asta. Să căutăm pe eternul net.
Cred că de-aia mă felicita și Simpla. Pentru tine. Mulțumesc, Simpla!
Dacă tot am deschis subiectul, ar fi mișto să citim ceva și despre apoptoză. Ca să înțelegem de ce și murim.
Că ăștia vor să transfere conștiința, după moarte, într-un laptop. Era și un film pe tema asta. Să căutăm pe eternul net.
myrk- 6
Despre asta vorbeammyrk a scris: Și tre' să înțelegi că materia nevie nu se asamblează singură niciodată, doar dacă se intervine asupra ei de un programator... uman.
pitulicea- 6
myrk a scris:Dar nu pot să nu râd de ăia care scanează cu Iphone-ul anestezic stomatologic (după injectare) și găsesc adrese mac. Mac mac!
E de ras....dar sa nu devina in timp de plans
Ce am postat eu, e luat de pe Facebook de la un tip pe care il urmaresc de mult, asa cum spuneam. Unii il considera nebun. Pentru unii si eu sunt nebuna. Ma afecteaza putin spre deloc chestia asta.
Tipul se numeste Andi Mihai Anton pe Facebook. In caz ca sunteti curiosi, desi nu cred Interesante sunt comentariile la ultimele doua postari, cele legate de anestezic si nanotehnologie. De fapt, la multe din postarile astea mai controversate, comentariile oamenilor sunt interesante. Din comentarii poti sa-ti faci o idee despre ce se intampla cu adevarat. Asta daca nu ai blocat mental orice idei in directia asta Eu citesc tot felul si pentru toate las o portita. Am invatat ca orice e posbil, mai ales ceea ce pare imposibil
Aplicatia pentru Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.findmybluetooth.headset.headphones.devices&hl=en&pli=1&fbclid=IwY2xjawGNyHVleHRuA2FlbQIxMAABHYDg3Dp_sJEmXlePy8ZBIWTOVztTO6vqaEFw9jpUndTxrQsVO8u5YNmkSQ_aem_3wbXI7BmNo4c9YbpTcx5vQ
Habar n-am daca functioneaza si cum functioneaza. Eu nu-s cu aplicatiile Nici vaccinata nu sunt. Nici anesteziata.
pitulicea- 6
Vrednic este? Vrednic este! De crezare! Eu am instalat aplicația patriarhiei care detectează autenticitatea sfintelor moaște. Cum mă apropii cu telefonul de Sf Parascheva, cum piuie telefonul, că detectează harul Duhului Sfânt!
Da, pitu, așa e cum spui tu. De-acum, te-ai ras și cu vizitele la stomatolog!
Da, pitu, așa e cum spui tu. De-acum, te-ai ras și cu vizitele la stomatolog!
myrk- 6
Am aruncat și eu o privire la profilul lui Mihăiță- da' parcă îl urmăream și eu, până am citit nu știu ce postări și nu l-am mai urmărit, instant. Tipul ăsta vorbește cu nonșalanță despre bionergie, universuri paralele, pământ plat, dinozauri, uriași, pitici (nu pe creier ) și alte chestii (l-am citit așa, rapid, în vreo 5 minute). Tipul e dus, dar dacă vreți să-i citiți elucubrațiile, treaba dvs. Discerneți!
myrk- 6
Mie nu mi se pare dus. Sunt lucruri dincolo de intelegerea noastra Asa cum pentru altii e de neinteles existenta Duhului Sfant
pitulicea- 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum