Dansul pe mapamond
+17
Woo Woo
aristeu
dall
RALUCA
kam3l3on
Queensland
seaman65
shadow
Obi-Wan Kenobi
Krissunu
oli
Nana_Duval
Mr Nobody
E V A
snow
habibi77
pitulicea
21 participanți
Pagina 5 din 9
Pagina 5 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Dansul pe mapamond
Rezumarea primului mesaj :
Dansul, de-a lungul timpului… dansul, de-a lungul si de-a latul lumii
Dansul, o placere si o bucurie, ridicata uneori, cu talent si munca asidua, la rangul de arta. Placerea e in special a celui care danseaza, bucuria e a celui care priveste. Hai sa ne bucuram, aici - in acest topic, de gratie, de eleganta, de ritm, de pasiune.
Atentie - toate videoclipurile neinsotite de un comentariu din partea celui care posteaza, vor fi sterse
Dansul, de-a lungul timpului… dansul, de-a lungul si de-a latul lumii
Dansul, o placere si o bucurie, ridicata uneori, cu talent si munca asidua, la rangul de arta. Placerea e in special a celui care danseaza, bucuria e a celui care priveste. Hai sa ne bucuram, aici - in acest topic, de gratie, de eleganta, de ritm, de pasiune.
Atentie - toate videoclipurile neinsotite de un comentariu din partea celui care posteaza, vor fi sterse
pitulicea- 6
Re: Dansul pe mapamond
Nu stiu daca s-a mai postat acest videoclip, pentru ca afurisitul meu de Adobe Flash Player imi joaca destule feste incat sa ma impiedice sa vizionez postarile... Acesta s-a descarcat, printr-o minune, permitandu-mi sa raman cam asa
E un cuplu care a uimit audienta de la ''Ucraina are talent'' si in doar cateva zile a strans peste jumatate de milion de vizionari... Va las acum pe voi sa va bucurati sufletele cu ceea ce urmeaza...
E un cuplu care a uimit audienta de la ''Ucraina are talent'' si in doar cateva zile a strans peste jumatate de milion de vizionari... Va las acum pe voi sa va bucurati sufletele cu ceea ce urmeaza...
Queensland- 6
Si pe mine m-a impresionat teribil, te tine cu sufletul la gura, e superb
Vizitator- Vizitator
Sunt grozavi rusii astia, ce stiu face...
Foarte frumos si tangoul si dansul ucranienilor Arta si talent.
Foarte frumos si tangoul si dansul ucranienilor Arta si talent.
pitulicea- 6
Multa imaginatie a avut cel care a regizat si pus in scena asta. Atata sincronizare necesita multa munca. Cum sa nu apreciezi asa ceva?
pitulicea- 6
Tiganusii astia chiar m-au surprins... placut Foarte frumos dansul lor. Le-am vazut mai mult pe fete dansand pe muzica tiganeasca. Iata ca si partea masculina are un joc frumos.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 31 Oct - 21:46, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Pagina 5 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 5 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum