Dansul pe mapamond
+17
Woo Woo
aristeu
dall
RALUCA
kam3l3on
Queensland
seaman65
shadow
Obi-Wan Kenobi
Krissunu
oli
Nana_Duval
Mr Nobody
E V A
snow
habibi77
pitulicea
21 participanți
Pagina 8 din 9
Pagina 8 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Dansul pe mapamond
Rezumarea primului mesaj :
Dansul, de-a lungul timpului… dansul, de-a lungul si de-a latul lumii
Dansul, o placere si o bucurie, ridicata uneori, cu talent si munca asidua, la rangul de arta. Placerea e in special a celui care danseaza, bucuria e a celui care priveste. Hai sa ne bucuram, aici - in acest topic, de gratie, de eleganta, de ritm, de pasiune.
Atentie - toate videoclipurile neinsotite de un comentariu din partea celui care posteaza, vor fi sterse
Dansul, de-a lungul timpului… dansul, de-a lungul si de-a latul lumii
Dansul, o placere si o bucurie, ridicata uneori, cu talent si munca asidua, la rangul de arta. Placerea e in special a celui care danseaza, bucuria e a celui care priveste. Hai sa ne bucuram, aici - in acest topic, de gratie, de eleganta, de ritm, de pasiune.
Atentie - toate videoclipurile neinsotite de un comentariu din partea celui care posteaza, vor fi sterse
pitulicea- 6
Re: Dansul pe mapamond
De toata lauda! Daca poti sa dansezi asa, inseamna ca faci o multime de exercitii fizice
Vizitator- Vizitator
Asta voiam sa spun si eu Nu-s exercitii fizice alea? Si inca cat de complexe.
Foarte frumos dansul
Foarte frumos dansul
pitulicea- 6
Cu o coasta rupta si avand 80 de ani, Paddy a ajuns in semifinala concursului Britain's got talent 2014. Foarte tare !!!
Vizitator- Vizitator
cred ca am primit vreo 5 emailuri cu mamaia asta tacanita La varsta ei, daca o apuc, eu o sa-mi caut buletinul sa vad cum ma cheama
Vizitator- Vizitator
Mamaia tacanita? Am mai vazut-o si eu.... E de apreciat ca a facut asta la varsta ei, dar nu-mi place. Ii lipseste gratia... E ca o creanga uscata... lipsita de seva
pitulicea- 6
Muzica, dans, emotie, fascinatie. Mi s-a facut pielea de gaina... De-a dreptul superb.
pitulicea- 6
vreau sa vad daca pot incarca un video din computer , asa ca incerc aici, aratandu-va un dans facut de colegii de club ai lui Mathi, la o serbare a lor, nu este mare lucru, dar e dragut. Tanarul pe care il vedeti pe margine, inainte de-a incepe dansul, asigurandu-se ca-i totul ok, este instructorul lor , multiplu medaliat national si international, si care in august a avut un cumplit accident de motocicleta. Ambele picioare i-au fost aproape strivite, a suferit nenumarate operatii, recuperarea va fi lunga si grea, si nu se stie inca daca va mai putea sa mearga normal, de dans...ce sa mai spun..
N-a mers, butonul ala cere URL, asa ca iar am incarcat pe you tube...daca tot scrisesem atat aici
N-a mers, butonul ala cere URL, asa ca iar am incarcat pe you tube...daca tot scrisesem atat aici
Vizitator- Vizitator
Da, chiar draguti tinerii si copiii astia Pe mine una m-au emotionat
E si Mathi acolo, printre ei?
E si Mathi acolo, printre ei?
pitulicea- 6
Nu Pitu, nu este acolo, adica este dar nu printre dansatori. La momentul respectiv urma sa implineasca 6 ani, iar cei mai mici dintre dansatori cred ca au 8-9 ani. Abia de putin timp este si el MARE, a implinit recent 7 ani, si mai este si clasa I
Vizitator- Vizitator
Voi ati mai vazut ceva atat de haios si dulce ca micuta Johanna? Pustoaica din mijloc, care alaturi de celelalte doua fetite (nu asa talentate ca ea) danseaza pe o melodie a Arethei Franklin. E adorabila!
Vizitator- Vizitator
Pagina 8 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 8 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum