Dansul pe mapamond
+17
Woo Woo
aristeu
dall
RALUCA
kam3l3on
Queensland
seaman65
shadow
Obi-Wan Kenobi
Krissunu
oli
Nana_Duval
Mr Nobody
E V A
snow
habibi77
pitulicea
21 participanți
Pagina 4 din 9
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Dansul pe mapamond
Rezumarea primului mesaj :
Dansul, de-a lungul timpului… dansul, de-a lungul si de-a latul lumii
Dansul, o placere si o bucurie, ridicata uneori, cu talent si munca asidua, la rangul de arta. Placerea e in special a celui care danseaza, bucuria e a celui care priveste. Hai sa ne bucuram, aici - in acest topic, de gratie, de eleganta, de ritm, de pasiune.
Atentie - toate videoclipurile neinsotite de un comentariu din partea celui care posteaza, vor fi sterse
Dansul, de-a lungul timpului… dansul, de-a lungul si de-a latul lumii
Dansul, o placere si o bucurie, ridicata uneori, cu talent si munca asidua, la rangul de arta. Placerea e in special a celui care danseaza, bucuria e a celui care priveste. Hai sa ne bucuram, aici - in acest topic, de gratie, de eleganta, de ritm, de pasiune.
Atentie - toate videoclipurile neinsotite de un comentariu din partea celui care posteaza, vor fi sterse
pitulicea- 6
Re: Dansul pe mapamond
Ce danseaza fata asta aici, nu-i Lambada
Modul in care-si iteste fundul mi se pare grosolan. Asta-i parerea mea, asa percep eu dansul asta.
Nu-i vad ca pe doi oameni miscandu-se in ritm de dans, ci ca pe doua animale intr-un ritual al imperecherii. Nimic artistic, nimic gratios... doar un scop care scuza mijloacele. Nici macar erotism nu gasesc in dansul asta. Ca sa-mi transmita erotism ar trebui sa fie ceva incitant, dar nu-i. Dupa cum spuneam, calugarita trebuia sa ma fac
Modul in care-si iteste fundul mi se pare grosolan. Asta-i parerea mea, asa percep eu dansul asta.
Nu-i vad ca pe doi oameni miscandu-se in ritm de dans, ci ca pe doua animale intr-un ritual al imperecherii. Nimic artistic, nimic gratios... doar un scop care scuza mijloacele. Nici macar erotism nu gasesc in dansul asta. Ca sa-mi transmita erotism ar trebui sa fie ceva incitant, dar nu-i. Dupa cum spuneam, calugarita trebuia sa ma fac
pitulicea- 6
Pentru mine nu e erotic ceva ce nu ma incita/excita O fi pentru protagonisti dar nu pentru (toti) privitori(i). Asa si dansul asta: pentru unii e foarte sexy, pentru mine e grosolan si de prost gust.
L-am intors pe toate partile dansul asta E timpul sa nu ma mai gandesc la el.
L-am intors pe toate partile dansul asta E timpul sa nu ma mai gandesc la el.
pitulicea- 6
Mi se pare mai normal, cu oameni normali, nu chestii imposibil de atins chiar si pentru profesionisti, cu dansatori care arata... ireal de slabi.
N-as vrea insa sa vad vreo elefantina zbuciumandu-se pe scena.
N-as vrea insa sa vad vreo elefantina zbuciumandu-se pe scena.
seaman65- 6
Elefantina nu vrei, dar grasanul din tangoul pe care l-ai postat tu nu te-a deranjat
pitulicea- 6
Tancurile...sunt de gen feminin
Daca un barbat e grasan, nu va deranjeaza, pe cand o femeie, daca are sunculite, deja incepeti comentariile (rautacioase)
Daca un barbat e grasan, nu va deranjeaza, pe cand o femeie, daca are sunculite, deja incepeti comentariile (rautacioase)
pitulicea- 6
Pai nu prea merge sa comparam grasutul ala, cu mastodontii aia din pozele care circula pe net, inclusiv cele patru elefantite care dansau in reclama la Mac, nu demult aparuta la poze traznite.
seaman65- 6
Da, dar sunt elefantite care se misca gratios, cu toate grasimile ce le-nconjoara Asa cum sunt si slabanoage care nu se stiu misca, n-au ritmul in sange.
Acuma eu le apar pe grasane, ca m-am ingrasat si eu....da' nu-mi place nici mie sa vad o dansatoare grasana.
Acuma eu le apar pe grasane, ca m-am ingrasat si eu....da' nu-mi place nici mie sa vad o dansatoare grasana.
pitulicea- 6
Repet, alea sunt tancuri, n-au nimic frumos, gratios sau vreunul din cuvintele frumoase.
Cuvantul balena nu li se potriveste, ca aia-i gratioasa.
Cuvantul balena nu li se potriveste, ca aia-i gratioasa.
seaman65- 6
Pagina 4 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Pagina 4 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum