Ce-ai face daca...?
+40
dorina_s
myrk
Florin Popa
raichu
anca7
sharp00714
itina
pauletz
aristeu
Pingu
RALUCA
tibitzzz
Adriatica
Queensland
freda white
parwous
mielusica
ionutz72
seaman65
Violoncella
atat de simplu
Nana_Duval
tegeusa
oli
zexe
daffy_
kkarin_a
mrs nobody
vaxalbinu'
lynn
Hagu_chan
Radu
free_smile
Andi
habibi77
shadow
kitty
nadufmic
snow
pitulicea
44 participanți
Pagina 18 din 35
Pagina 18 din 35 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35
Ce-ai face daca...?
Rezumarea primului mesaj :
Un joc de situatii
Imagineaza-te intr-o anumita conjunctura, situatie, ipostaza si povesteste-ne cum ai reactiona, cum ai iesi din situatia respectiva, cum ai rezolva-o, cum i-ai da de capat
Un joc in care ne descoperim imaginatia, trairile, reactiile si talentul de a asterne toate astea pe hartie
Cel care raspunde, pune o alta intrebare de genul....Ce-ai face daca.....?
Fiind vorba de un joc cu miniscenarii, NU se accepta raspunsuri scurte! Raspunsurile scurte vor fi sterse.
Ce-ai face daca ai castiga la loto 30.000 euro?
Un joc de situatii
Imagineaza-te intr-o anumita conjunctura, situatie, ipostaza si povesteste-ne cum ai reactiona, cum ai iesi din situatia respectiva, cum ai rezolva-o, cum i-ai da de capat
Un joc in care ne descoperim imaginatia, trairile, reactiile si talentul de a asterne toate astea pe hartie
Cel care raspunde, pune o alta intrebare de genul....Ce-ai face daca.....?
Fiind vorba de un joc cu miniscenarii, NU se accepta raspunsuri scurte! Raspunsurile scurte vor fi sterse.
Ce-ai face daca ai castiga la loto 30.000 euro?
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 30 Dec - 21:30, editata de 5 ori
pitulicea- 6
Re: Ce-ai face daca...?
Test ADN la secunda doi, ar fi dificil de probat asa ceva. Daca este totusi pozitiv, asta e, port crucea si-mi asum obligatiile.
Ce-ai face daca maine ai primi cadou de 8 Martie o pusca lunga de epoca?
Ce-ai face daca maine ai primi cadou de 8 Martie o pusca lunga de epoca?
snow- 6
Pusca asta....lunga.... de epoca .... inseamna ceva...? Trebuie sa ne facem fotografie cu ea? sau doar sa zâmbim cand o primim ?
As zâmbi..
Ce ai face daca as zâmbi frumos ? (nu mai am idei .... )
As zâmbi..
Ce ai face daca as zâmbi frumos ? (nu mai am idei .... )
kitty- 4
Pusca aia are...istorie, are si fotografie dar nu ai vazut-o inca.
Nici nu-mi inchipui ca ai putea zambi altfel decat frumos. Te-as intreba care este motivul acelui zambet.
Ce-ai face daca la un salon de masaj, maseorul atinge intentionat zone mai intime?
Nici nu-mi inchipui ca ai putea zambi altfel decat frumos. Te-as intreba care este motivul acelui zambet.
Ce-ai face daca la un salon de masaj, maseorul atinge intentionat zone mai intime?
snow- 6
L-as intreba: "Asta intra in program?" Daca raspunsul e afirmativ, il las sa-si faca treaba, doar am platit pentru ea
Ce-ai face daca ai primi cadou un cal de curse?
Ce-ai face daca ai primi cadou un cal de curse?
pitulicea- 6
Depinde ce cal as primii. Daca ar fi unul care se vinde pe bani grei, l-as vinde si mi-as comanda un chevy camaro din 69, restaurat.
Ce ai face daca ai fi ales Presedintele Romaniei ?
Ce ai face daca ai fi ales Presedintele Romaniei ?
Radu- 5
As demisiona a doua zi, politica si cu mine nu facem casa buna, sunt mai departe de politica decat de planeta Marte.
Ce-ai face daca ai fi ales presedintele partidului din care faci parte?
Ce-ai face daca ai fi ales presedintele partidului din care faci parte?
snow- 6
Avand in vedere ca eu doresc binele natiunii , singurul partid din care as face parte ar fi cel care ar avea acelasi scop: bunastarea poporului roman. Astfel, fiind ales Presedinte , as urmarii sa realizez obiectivele politice ale partidului cat mai bine.
Ce ai face daca te-ai afla intr-un avion ce se prabuseste?
Ce ai face daca te-ai afla intr-un avion ce se prabuseste?
Radu- 5
Radu chiar se vede presedinte?
Daca as fi intr-un avion care se prabuseste.... m-as prabusi si eu odata cu el Ce drac sa fac? Ca n-am aripi. As muri de frica, inainte sa mi se deschida parasuta
Ce-ai face daca ai vedea ca cineva se ineaca, iar tu ai fi pe mal?
Daca as fi intr-un avion care se prabuseste.... m-as prabusi si eu odata cu el Ce drac sa fac? Ca n-am aripi. As muri de frica, inainte sa mi se deschida parasuta
Ce-ai face daca ai vedea ca cineva se ineaca, iar tu ai fi pe mal?
pitulicea- 6
Sar in apa, ce sa fac, las omul sa moara? Cu toate ca e cam periculos, se agata de tine urat in faze de-astea.
Ce ai face daca ar trebui sa faci singura in masina, un drum lung de 6-700km.? Ca sofer incepator.
Ce ai face daca ar trebui sa faci singura in masina, un drum lung de 6-700km.? Ca sofer incepator.
snow- 6
Sari in apa? Io nu.... il las sa moara. Mai bine sa moara unul, decat sa murim doi
Hmmm.....cred ca as merge mai repede pe jos decat cu masina Nu cred ca l-as face, mai ales nu prin oras. In afara localitatilor, mai treaca-mearga, dar prin oras nu ma simt in stare sa conduc. Dupa primii 5 km m-ar opri politia, mi-ar lua carnetul si as scapa de un drum asa lung
Ce-ai face daca ti-as propune sa te angajez ca soferul meu personal, pentru un drum de 6-700 km? :p
Hmmm.....cred ca as merge mai repede pe jos decat cu masina Nu cred ca l-as face, mai ales nu prin oras. In afara localitatilor, mai treaca-mearga, dar prin oras nu ma simt in stare sa conduc. Dupa primii 5 km m-ar opri politia, mi-ar lua carnetul si as scapa de un drum asa lung
Ce-ai face daca ti-as propune sa te angajez ca soferul meu personal, pentru un drum de 6-700 km? :p
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 10 Dec - 10:16, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Cu masina mea sau cu a ta? Ar fi, cred o slujba foarte placuta, sau iadul pe pamant dar as incerca sa ma adaptez situatiei pentru a te duce in siguranta la destinatie. Dar sunt sigur ca in final ar fi un drum placut.
Ce ai face daca de maine, de la servici ai avea la dispozitie masina cu sofer, pentru toate nevoile tale?
Ce ai face daca de maine, de la servici ai avea la dispozitie masina cu sofer, pentru toate nevoile tale?
snow- 6
Cu masina ta.... masina intra-n acelasi pret
Masina cu sofer pentru nevoi personale? Nu prea am nevoi personale in timpul serviciului, iar pana la wc ma pot duce pe jos Cred ca i-as da liber soferului....da' ma gandesc sa pastrez masina, pentru cand te mai angajez pe tine pentru un drum lung
Ce-ai face daca ar trebui sa-mi cumperi o rochie dupa indicatii precise?
Masina cu sofer pentru nevoi personale? Nu prea am nevoi personale in timpul serviciului, iar pana la wc ma pot duce pe jos Cred ca i-as da liber soferului....da' ma gandesc sa pastrez masina, pentru cand te mai angajez pe tine pentru un drum lung
Ce-ai face daca ar trebui sa-mi cumperi o rochie dupa indicatii precise?
pitulicea- 6
Scriu totul pe o hartie, si o pasez politicos vanzatoarei respective, cred ca stie mai multe decat mine, daca dau gres cel putin am pe cine sa dau vina.
Ce-ai face daca as aduce cine stie ce bazaconie in urma instructiunilor tale?
Ce-ai face daca as aduce cine stie ce bazaconie in urma instructiunilor tale?
snow- 6
M-as imbraca cu bazaconia, macar cat sa radem... si sa-mi fac cateva poze de pus pe hi5 Ce sa-ti fac? Pot sa te pedepsesc?
Ce-ai face daca ar trebui sa te pedepsesc, iar pedeapsa s-o aleg eu?
pitulicea- 6
Pagina 18 din 35 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 26 ... 35
Subiecte similare
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» CUM SE FACE VOTAREA
» Daca as fi in locul tau...
» Imi e indiferent daca...
» Ai face sex pentru o marire de salariu?
» CUM SE FACE VOTAREA
» Daca as fi in locul tau...
» Imi e indiferent daca...
» Ai face sex pentru o marire de salariu?
Pagina 18 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum