GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce-ai face daca...?

+40
dorina_s
myrk
Florin Popa
raichu
anca7
sharp00714
itina
pauletz
aristeu
Pingu
RALUCA
tibitzzz
Adriatica
Queensland
freda white
parwous
mielusica
ionutz72
seaman65
Violoncella
atat de simplu
Nana_Duval
tegeusa
oli
zexe
daffy_
kkarin_a
mrs nobody
vaxalbinu'
lynn
Hagu_chan
Radu
free_smile
Andi
habibi77
shadow
kitty
nadufmic
snow
pitulicea
44 participanți

Pagina 17 din 35 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35  Urmatorul

In jos

Ce-ai face daca...? - Pagina 17 Empty Ce-ai face daca...?

Mesaj  pitulicea Vin 22 Ian - 23:35

Rezumarea primului mesaj :

Un joc de situatii Smile
Imagineaza-te intr-o anumita conjunctura, situatie, ipostaza si povesteste-ne cum ai reactiona, cum ai iesi din situatia respectiva, cum ai rezolva-o, cum i-ai da de capat Smile
Un joc in care ne descoperim imaginatia, trairile, reactiile si talentul de a asterne toate astea pe hartie Smile

Cel care raspunde, pune o alta intrebare de genul....Ce-ai face daca.....?

Fiind vorba de un joc cu miniscenarii, NU se accepta raspunsuri scurte! Raspunsurile scurte vor fi sterse.

Ce-ai face daca ai castiga la loto 30.000 euro?

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 30 Dec - 21:30, editata de 5 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Ce-ai face daca...? - Pagina 17 Empty Re: Ce-ai face daca...?

Mesaj  pitulicea Joi 25 Feb - 20:16

rolling on the floor rolling on the floor rolling on the floor
Radeam de situatia dinainte Very Happy Daca mi s-ar darama casa, n-as mai avea deloc chef de ras. Dupa ce as dispera cateva zile si m-as gandi cum si in ce fel sa ma sinucid asa incat sa nu sufar nici macar psihic, dupa cateva zile as constata ca-s inca in viata si ca e timpul sa ma apuc sa construiesc alta. As face rost de bani, terenul il am deja... si m-as apuca de pus piatra peste piatra ...pana ar iesi o alta casa Smile mai trainica si mai frumoasa. Intre timp, as sta in chirie Very Happy

Ce-ai face daca ar trebui sa sari cu parasuta dintr-un avion?
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Radu Vin 26 Feb - 22:04

As sarii. Macar e pe gratis Laughing

Ce ai face daca ai afla ca maine e sfarsitul lumii?
Radu
Radu
5
5

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Sam 27 Feb - 17:08

Daca ar trebui sa sar cu parasuta as lua intai lectii de la Snow, am auzit ca se descurca....si evident ca m-as arunca din avion impreuna cu el , sa ma tina de mana sa nu ma ia cu lesin Laughing .....sau mai rau , sa nu ma ratacesc pana jos...

Very Happy mi-am amintit o gluma: o blonda si o bruneta se arunca de pe bloc......care ajunge prima jos? .....bruneta , ca blonda-i parasuta rolling on the floor

Am avut o prietena blonda care-mi spunea numai bancuri cu blonde si ne prapadeam de ras. Eu n-am nimic cu ele Ce-ai face daca...? - Pagina 17 762404

Ce-ai face daca un taifun s-ar indrepta spre orasul tau?
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Sam 27 Feb - 17:20

Radu a scris:As sarii. Macar e pe gratis Laughing Ce ai face daca ai afla ca maine e sfarsitul lumii?
Scuze , pe asta n-am vazut-o. Very Happy

Daca maine ar fi sfarsitul lumii as incerca sa merg la toti cei pe care ii cunosc , i-as strange in brate de bun ramas si le-as spune cat de mult ii iubesc......ooricum nu cred ca as putea sa accept ideea asta si as cauta o salvare pana in ultimul moment.
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 28 Feb - 10:31

Un taifun? Asta cred ca-i o treaba serioasa. Cred ca m-as ascunde in beci. Daca e destul de puternic sa-mi strice casa, nu cred, totusi, ca o va smulge din "radacina" Very Happy Adica, imi imaginez ca beciul va ramane acolo unde e.... Rolling Eyes

Ce-ai face daca ar trebui sa participi la un meci de box avand ca partener o femeie? Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Dum 28 Feb - 10:38

Cred ca as incasa-o de mi-ar suna apa-n cap. Nu pot da nici macar o palma, daramite un pumn. Cred ca as mima foarte bine o bataie, cu ochii vineti si cu buza sparta. Very Happy Laughing

Ce-ai face daca "Martorii lui Iehova" ti-ar bate la usa si ar incerca sa te convinga sa te pocaiesti? Very Happy
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 28 Feb - 10:49

Laughing Laughing
Pai....imi bat adesea la usa, martorii astia nedoriti. Nici nu-i las sa spuna doua vorbe, ca le-o si retez nervoasa: "Nu pot sa cred ca ma deranjati pentru astfel de prostii!!!" Mad Dupa care le trantesc poarta in nas. Sunt extrem de nepoliticoasa cu ei... Cred ca d'asta nici n-au mai venit de ceva vreme Rolling Eyes

Ce-ai face daca parintii tai te-ar "forta" sa te casatoresti din interes cu cineva care nu-ti place?
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Dum 28 Feb - 11:10

Au incercat , dar nu parintii, ci bunicii. Pe la 18 ani eram indagostita de un baiat. Bunicii mei nu-l suportau pt ca era un "coate goale" ( asa spuneau ei). Intr-o zi bunica a incercat sa ma cupleze cu unu' dintr-un sat vecin, baiat cu "avere" ( avea oi si vaci , pamant si casa Laughing ). Nu stiu cum a ajuns la noi in curte si bunica s-a evaporat, m-a lasat singura cu el. A incercat el diverse strategii de cucerire dar nu i-a mers. A plecat cu buza umflata. Dupa un timp am aflat ca individul avea dosar penal pentru viol. Mad .....si nu e singurul cu care a incercat sa ma cupleze ....toti niste lepre......numai ca eu am fost prea capoasa sa cedez presiunii, pe mine nu ma leaga nimeni daca nu-mi place Evil in caz de forta majora cred ca as putea sa devin si violenta Laughing

Ce-ai face daca ai putea deveni invizibila? Very Happy
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 28 Feb - 11:13

Laughing Laughing Laughing Tu, cu amintirile tale!
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  snow Sam 6 Mar - 21:51

Cu haine sau fara, in film e clara treaba.
snow
snow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 7 Mar - 16:49

Daca as putea deveni invizibila, as intra intr-o librarie si as fura cateva carti care-mi lipsesc de prin biblioteca Very Happy Da' daca-s invizibila numai eu si mi se vede sacosa, ce fac? Laughing Aici mai e de lucrat Very Happy Ma imbrac intr-o pelerina, ca asa am vazut in filme ca fac oamenii invizibili Very Happy si-mi ascund cartile sub pelerina Idea

Ce-ai face daca ar trebui sa tunzi pe cineva? Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  snow Dum 7 Mar - 16:57

Very Happy L-am tuns pe Pufu odata, a fost suficient cat m-a mursicat cu dintii pe maini. Data viitoare, daca ma i tund pe cineva, nu conteaza, om sau caine, o fac intr-un singur fel. Very Happy La zero. Cred ca de cap e vorba aici, nu?

Ce faci daca daca Radu te invita la nunta lui, in curand?
snow
snow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 7 Mar - 17:28

Laughing Laughing Saracu Pufu! Io te muscam in locul lui Very Happy
La nunta? affraid Cu parere de rau, ar trebui sa-l refuz, asa cum mi-am refuzat marea majoritate a prietenilor si rudelor. Eu nu merg la nunti. Nici macar la a mea Very Happy Ii trimit bani, ii trimit cadou...ii trimit si o fata frumoasa in locul meu, dar eu urasc nuntile Very Happy Numai daca veniti si voi toti, sa facem gaska, atunci poate, ma razgandesc Very Happy

Ce-ai face daca Radu ti-ar cere sa-l infiezi? Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  snow Dum 7 Mar - 17:46

rolling on the floor Nu stiu zau, grea intrebare, sa-l cresc fara mama? Si daca aduc o mama ce se intampla? Nu vezi ca umbla noaptea dupa "mame".
Poate sa stam separat, dar nici asa nu merge, ramane needucat. Very Happy

Ce-ai face daca te trezesti la usa seara cu un iubit din facultate?
snow
snow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 7 Mar - 17:51

Laughing Saracu Radu... e o mica pacoste. Nu-l vrea nimeni Very Happy
Laughing Sa ma trezesc la usa cu un iubit din facultate. Imediat... apare iubi si-si deschide singur usa. In facultate eram cu el, asa ca n-a fost loc pentru altul Very Happy

Ce-ai face daca una din fostele iubite ti-ar spune ca esti tata?
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 35 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 26 ... 35  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum