Ce-ai face daca...?
+40
dorina_s
myrk
Florin Popa
raichu
anca7
sharp00714
itina
pauletz
aristeu
Pingu
RALUCA
tibitzzz
Adriatica
Queensland
freda white
parwous
mielusica
ionutz72
seaman65
Violoncella
atat de simplu
Nana_Duval
tegeusa
oli
zexe
daffy_
kkarin_a
mrs nobody
vaxalbinu'
lynn
Hagu_chan
Radu
free_smile
Andi
habibi77
shadow
kitty
nadufmic
snow
pitulicea
44 participanți
Pagina 2 din 35
Pagina 2 din 35 • 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Ce-ai face daca...?
Rezumarea primului mesaj :
Un joc de situatii
Imagineaza-te intr-o anumita conjunctura, situatie, ipostaza si povesteste-ne cum ai reactiona, cum ai iesi din situatia respectiva, cum ai rezolva-o, cum i-ai da de capat
Un joc in care ne descoperim imaginatia, trairile, reactiile si talentul de a asterne toate astea pe hartie
Cel care raspunde, pune o alta intrebare de genul....Ce-ai face daca.....?
Fiind vorba de un joc cu miniscenarii, NU se accepta raspunsuri scurte! Raspunsurile scurte vor fi sterse.
Ce-ai face daca ai castiga la loto 30.000 euro?
Un joc de situatii
Imagineaza-te intr-o anumita conjunctura, situatie, ipostaza si povesteste-ne cum ai reactiona, cum ai iesi din situatia respectiva, cum ai rezolva-o, cum i-ai da de capat
Un joc in care ne descoperim imaginatia, trairile, reactiile si talentul de a asterne toate astea pe hartie
Cel care raspunde, pune o alta intrebare de genul....Ce-ai face daca.....?
Fiind vorba de un joc cu miniscenarii, NU se accepta raspunsuri scurte! Raspunsurile scurte vor fi sterse.
Ce-ai face daca ai castiga la loto 30.000 euro?
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Dum 30 Dec - 21:30, editata de 5 ori
pitulicea- 6
Re: Ce-ai face daca...?
Daca sunt femeie ii propun o intalnire pe mai tarziu, daca sunt barbat ii propun o intanire cu nevasta-mea.
Nus ce 'mnezau se intampla pe aici dar cred ca ceva a luat-o razna. ...Sa nu fiu eu.
Nus ce 'mnezau se intampla pe aici dar cred ca ceva a luat-o razna. ...Sa nu fiu eu.
snow- 6
Incerci sa te reorientezi .Daca esti prea departe de casa, te gandesti la cel mai apropiat prieten...sa mergi la el ptr a suna.......Nu poti ruga pe cineva pe strada sa`ti imprumute telefonul ptr a suna...va crede ca vrei sa i`l furi....
Ce faci daca seful(a)...te cam place si te invita la o cafea?????
Ce faci daca seful(a)...te cam place si te invita la o cafea?????
nadufmic- 2
Faza cu taximetristul daca stai la casa merge ca te misti repejor, dar daca stai la bloc, la etajul 8...liftul nu functioneaza???
De intalnire nici nu poate fi vorba....detest acest aspect
De intalnire nici nu poate fi vorba....detest acest aspect
nadufmic- 2
nadufmic a scris:Ce faci daca seful(a)...te cam place si te invita la o cafea?????
Fiind vorba de sef, i-as spune ca in principiu e ok, daca iubi al meu n-are nimic impotriva, dar ca, la fel de bine o putem bea si la birou Astfel, i-as da de inteles ca o cafea cu el, n-ar fi nimic mai mult decat o cafea. Ca o bem la birou ori in oricare alta parte, urmarea va fi aceeasi: el e seful, iar eu subalterna si avem strict o relatie de munca si colegialitate.
Aici erau importante si premizele. Eram singura, sau intr-o relatie?
pitulicea- 6
Complicata treaba Lasa-ma sa-mi fac un plan. Deocamdata sunt la pamant, datorita dezastrului care s-a abatut asupra mea
pitulicea- 6
As trage un pui de somn asteptand sa vad ce imi rezerva viitorul
Ce ai face daca ai afla ca mai ai o zi de trait?
Ce ai face daca ai afla ca mai ai o zi de trait?
kitty- 4
Traind cu gandul asta probabil ca abia atunci voi reusi sa scot din mine tot raul si uratul, sa aduc la suprafata doar partile bune, sa fiu un om mai bun. Sau poate invers, cine stie. Avem oare nevoie de extreme, de ultimatumuri pentru a ne cunoaste?
Si probabil ca as sta singur.
Ce faci daca vecinul fliteaza cu tine?
Si probabil ca as sta singur.
Ce faci daca vecinul fliteaza cu tine?
snow- 6
Depinde cat e de frumos si de inteligent vecinul Daca-i plin de calitati, flirtez si eu cu el, (subtil) pana la o limita
Ce-ai face daca l-ai intalni pe strada pe Stefan Banica jr./ Andreea Marin Banica? (Dupa caz si dupa sex )
Ce-ai face daca l-ai intalni pe strada pe Stefan Banica jr./ Andreea Marin Banica? (Dupa caz si dupa sex )
pitulicea- 6
Nimic iesit din comun.... probabil i-as da un buna ziua. .
Ce ai face daca ai vedea un martian la tine in camera ?
Ce ai face daca ai vedea un martian la tine in camera ?
kitty- 4
Probabil as amuti de spaima. As fi asa de speriata si socata, incat nici n-as mai putea sa tzip
Mai departe...depinde...daca n-ar lua-o la goana dupa tipatul meu, cred ca as incerca sa ma conversez cu el. Daca ar fugi, speriat la randul lui, as incerca sa-mi revin si as suna repede pe cineva apropiat, care sa nu ma considere nebuna, sa-i povestesc intamplarea
Ce-ai face daca ai primi un telefon prin care ai fi anuntat(a) ca ai castigat un premiu la o tragere la sorti?
Mai departe...depinde...daca n-ar lua-o la goana dupa tipatul meu, cred ca as incerca sa ma conversez cu el. Daca ar fugi, speriat la randul lui, as incerca sa-mi revin si as suna repede pe cineva apropiat, care sa nu ma considere nebuna, sa-i povestesc intamplarea
Ce-ai face daca ai primi un telefon prin care ai fi anuntat(a) ca ai castigat un premiu la o tragere la sorti?
pitulicea- 6
Depinde de premiu.Banuiesc ca m-as bucura, nu prea am avut parte de asa ceva.
Ce-ai face daca pe gerul asta se opresc gazele?
Ce-ai face daca pe gerul asta se opresc gazele?
snow- 6
Pagina 2 din 35 • 1, 2, 3 ... 18 ... 35
Subiecte similare
» Poeziile lui Valeriu Cercel
» CUM SE FACE VOTAREA
» Daca as fi in locul tau...
» Imi e indiferent daca...
» Ai face sex pentru o marire de salariu?
» CUM SE FACE VOTAREA
» Daca as fi in locul tau...
» Imi e indiferent daca...
» Ai face sex pentru o marire de salariu?
Pagina 2 din 35
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum