GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

DESCARCA-TE AICI !!!

+53
veronica_franco
fata_cu_sosete_de_diamant
dall
arriatna
Obi-Wan Kenobi
elis27
Adriatica
preotul1
tegeusa
habibi77
Margera
JeSsYkA
mielusica
Phoenix
Anna
abica25
Angel
teardrop
Miraj
Irinna
alyndragon5
shadow
freda white
Melodia
Violoncella
ionutz72
Nana_Duval
serpico
Tizona
wer908
seaman65
parwous
amaroq
emil_andreescu
sharp00714
ghost
oli
atat de simplu
deea
iubaretu
Radu
snow
juliette
dragos
princess
daffy_
mrs nobody
Mr Nobody
big_mama
tano carridi
cara.mia26
aspidistra76
pitulicea
57 participanți

Pagina 27 din 37 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Urmatorul

In jos

DESCARCA-TE AICI !!! - Pagina 27 Empty DESCARCA-TE AICI !!!

Mesaj  pitulicea Sam 4 Sept - 11:20

Rezumarea primului mesaj :

Ai ceva pe suflet? Te supara cineva?
Vrei sa te descarci si nu stii unde s-o faci?
Fa-o aici!
Poti sa te certi... poti sa jignesti.... poti sa injuri.... poti sa faci orice! Aveti dreptul la libertatea cuvantului Very Happy

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 28 Feb - 10:08, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

DESCARCA-TE AICI !!! - Pagina 27 Empty Re: DESCARCA-TE AICI !!!

Mesaj  teardrop Sam 21 Ian - 19:43

ok. singura descriere pe care eu o vad este: "un alt gen de muzica". asta-i tot?? ce inteleg eu prin asta nu cred ca-i acelasi lucru cu ce intelegi tu. sau altii. era nevoie de o precizare a termenilor cu care operam. sau, in lipsa ei, de o relaxare mai mare din partea ta. Angel
teardrop
teardrop
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 21 Ian - 20:18

Draga mea, eu ma relaxez. Atata doar ca va mut postarile Laughing
Voi sunteti cei care va suparati ca nu mai sunt acolo unde le-ati pus Very Happy
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Sam 21 Ian - 20:23

De acord cu Tear.E clar ca difera gusturile muzicale ale forumistilor.Ceea ce e special pentru mine nu e special pentru altii si invers, asa ca ar trebui o oarecare "indulgenta" din partea Pitulicei.Nu stiu care e in masura sa dea o definitie a unei piese speciale. Rolling Eyes Si nici nu am auzit sa existe un astfel de gen muzical, asa ca eu cred ca orice considera cineva special(ca piesa muzicala) poate fi postat la acest topic.Daca se doreste altceva... nu am de unde sa stiu.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  habibi77 Sam 21 Ian - 20:26

Imi pare rau ca lipsa unei descrieri a dus la atatea controverse.

Am deschis acest topic pentru melodiile pe care eu nu le-am putut incadra in niciun stil muzical. Sunt melodii preluate de la diferiti compozitori de muzica clasica si prelucrate de diversi artisti, melodii la diferite instrumente pe care eu nu stiu la ce stil muzical sa le incadrez.
habibi77
habibi77
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 21 Ian - 20:28

Ca sa nu mai fie discutii, o sa facem un topic cu muzica de suflet. Acolo sa-si posteze fiecare muzica pe care o considera "speciala".
Aici era un alt gen de muzica decat cele existente deja pe forum. Nu stiu ce-i asa greu de inteles? Ascultati melodiile postate... primele 4-5 si intelegeti despre ce fel de muzica e vorba.
O sa reorganizez tot subforumul cu Muzica, ca m-am saturat deja de atatea discutii si interpretari. Fiecare membru cu propria interpretare.
Nici nu stiu de ce nu lasam un singur topic si sa posteze toti acolo, la gramada.
confused
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Sam 21 Ian - 20:28

Acum sunt lamurita,Habi! Smile De atat era nevoie, nu ca una din piese nu-i speciala pentru ca nu place cuiva. Smile
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

DESCARCA-TE AICI !!! - Pagina 27 Empty Descarca-te aici

Mesaj  pitulicea Sam 21 Ian - 20:29

Habi, eu am inteles ideea si stilul de muzica... Chiar am apreciat initiativa si faptul ca ai deschis un loc pentru astfel de muzica.
Dar nu vad de ce sa facem talmes balmes...numai pentru ca se numeste "special music"

atat de simplu a scris:Acum sunt lamurita,Habi! Smile De atat era nevoie, nu ca una din piese nu-i speciala pentru ca nu place cuiva. Smile
Ce spui tu acum, nu e fondat. Iti place doar sa ma invinuiesti.
Sunt multe melodii pe forumul asta care nu-mi plac si totusi... in 90% din cazuri, sunt acolo unde le-ati postat.

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 13 Iun - 11:27, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Dum 22 Ian - 22:41

Ce spui tu acum, nu e fondat. Iti place doar sa ma invinuiesti. Sunt multe melodii pe forumul asta care nu-mi plac si totusi... in 90% din cazuri, sunt acolo unde le-ati postat.
Eu il sau o invinuiesc pe cel sau cea care se pare ca are puterea de-a decide si asupra preferintelor muzicale.Asa cum am mai zis:pentru mine o piesa speciala e una care pentru altii nu inseamna nimic.Si?E gustul meu.Ar fi si culmea sa stergi sau sa muti toate piesele care nu-ti plac. Laughing N-am stiut ca trebuie postat un anumit gen de muzica pe forum care sa placa celui sau celei care il administreaza.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 23 Ian - 9:22

N-am stiut ca trebuie postat un anumit gen de muzica pe forum care sa placa celui sau celei care il administreaza.
N-ai stiut, pentru ca nu se intampla asta.
Spui tampenii.
pentru mine o piesa speciala e una care pentru altii nu inseamna nimic.
Ignoranta nu-i o scuza. Faptul ca n-ati vrut sa aflati la ce se refera topicul, nu va scuza cu nimic.
Piesele voastre "speciale" pot fi speciale in oricare topic, daca se incadreaza in genul respectiv. E suficient sa spuneti cateva cuvinte despre asta si toata lumea va intelege ca e ceva special.
Sau...nu va opreste nimeni sa faceti un topic cu muzica "speciala pentru unii", nu si pentru altii.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  teardrop Lun 23 Ian - 15:55

Pitu, acum ai fost rea, sa stii! Nu e nicaieri vorba de ignoranta (Simpla a fost doar ironica), nici macar nu e vorba despre faptul ca nu am vrut sa aflam la ce se refera topicul! Am vrut, dar explicitarea respectiva a fost, in mod evident, atat de lacunara si generala [reamintesc aici ce am gasit eu: Special music / un alt gen de muzica ], incat a lasat loc de interpretari, iar noi am inteles fiecare in felul lui (mai tarziu Habi ne-a explicat tuturor ce anume intentionase ea cu acest subiect si acum ne-am lamurit cu totii).
P.S. Si inca ceva: nu am inteles de ce ar trebui sa ne scuzam!! Razz

@Simpla: pot deschide un topic cu "muzica speciala pentru Simpla si Teardrop" ? (glumesc, desigur)

teardrop
teardrop
4
4

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 23 Ian - 17:02

Da, Teardrop,ar fi o solutie.Ma gandesc insa ca e posibil ca si in acest topic,al nostru,sa gresim cu ceva, deh, nu pot fi toti multumiti.Ai redat foarte bine ce-am gandit eu cand am scris ce-am scris.Daca macar doi oameni au putut intelege, e perfect.Daca cineva isi inchipuie ca eu voi asculta zeci de pagini de piese muzicale pentru a afla unde anume ar trebui sa postez o anumita piesa(asta in cazul in care titlul topicului lasa loc de interpretari, ca-n cazul de fata), se insala.Mai bine sa termin odata cu discutiile pe tema asta si sa ascult muzica mea speciala. Laughing Stati linistiti, nu mai postez pe forum. Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Lun 23 Ian - 18:23

habibi77 a scris:
Am deschis acest topic pentru melodiile pe care eu nu le-am putut incadra in niciun stil muzical. Sunt melodii preluate de la diferiti compozitori de muzica clasica si prelucrate de diversi artisti, melodii la diferite instrumente pe care eu nu stiu la ce stil muzical sa le incadrez.

Majoritatea melodiilor au pastrat linia descrisa de Habibi , pacat sa nu continuie in acelasi fel ...chiar daca nu am postat , am reascultat cu placere multe dintre piese Smile ...bine , sarcina nedorita de a face curat cade in seama adminului , un admin caruia nu-i putem cere sa fie impartial cand vine vorba de muzica Rolling Eyes .

Simpla , eu sunt linistit chiar daca nu vrei a mai posta pe topic ( nu pe forum - dubla greseala ) Razz .
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 23 Ian - 18:25

Nu mai postez muzica pe forum, nu vad unde sunt greselile.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 23 Ian - 18:26

Probabil ca pentru unii trebuia sa fiu mai explicita.Se vede acum cam de unde apar neclaritatile? Smile
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

DESCARCA-TE AICI !!! - Pagina 27 Empty descarca-te aici

Mesaj  pitulicea Lun 23 Ian - 18:28

shadow...daca macar o persoana intelege gestul meu, eu sunt multumita...si daca acela esti tu (care esti mereu contra mea), sunt de doua ori multumita Pup you
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 37 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 32 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum