DESCARCA-TE AICI !!!
+53
veronica_franco
fata_cu_sosete_de_diamant
dall
arriatna
Obi-Wan Kenobi
elis27
Adriatica
preotul1
tegeusa
habibi77
Margera
JeSsYkA
mielusica
Phoenix
Anna
abica25
Angel
teardrop
Miraj
Irinna
alyndragon5
shadow
freda white
Melodia
Violoncella
ionutz72
Nana_Duval
serpico
Tizona
wer908
seaman65
parwous
amaroq
emil_andreescu
sharp00714
ghost
oli
atat de simplu
deea
iubaretu
Radu
snow
juliette
dragos
princess
daffy_
mrs nobody
Mr Nobody
big_mama
tano carridi
cara.mia26
aspidistra76
pitulicea
57 participanți
Pagina 32 din 37
Pagina 32 din 37 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37
DESCARCA-TE AICI !!!
Rezumarea primului mesaj :
Ai ceva pe suflet? Te supara cineva?
Vrei sa te descarci si nu stii unde s-o faci?
Fa-o aici!
Poti sa te certi... poti sa jignesti.... poti sa injuri.... poti sa faci orice! Aveti dreptul la libertatea cuvantului
Ai ceva pe suflet? Te supara cineva?
Vrei sa te descarci si nu stii unde s-o faci?
Fa-o aici!
Poti sa te certi... poti sa jignesti.... poti sa injuri.... poti sa faci orice! Aveti dreptul la libertatea cuvantului
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 28 Feb - 10:08, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: DESCARCA-TE AICI !!!
Descarcati-va cat vreti....in continuare
Acesta era un topic la care eu prevazusem sa nici nu intru, ca sa puteti injura cat vreti, daramite sa mai si raspund
Sunt aceleasi discutii si nemultumiri de zi cu zi. Nu am chef sa ma repet la nesfarsit.
Acesta era un topic la care eu prevazusem sa nici nu intru, ca sa puteti injura cat vreti, daramite sa mai si raspund
Sunt aceleasi discutii si nemultumiri de zi cu zi. Nu am chef sa ma repet la nesfarsit.
pitulicea- 6
Dar asta nu inseamna ca ai dreptate in tot si in toate Ti-am mai spus si o repet ...lasa oamenii sa se exprime nu le pune calusul in gura ,iar daca tu crezi ca incarcrea greoaie au unei pagini este o problema... atunci hai sa nu mai postam nimic si sigur o sa se incarce mult mai usor. Poate nici eu nu sunt interesat de multe lucruri scrise sau postate aici,dar asta nu-mi da dreptul sa nu merg mai departe sau sa nu postez acolo .Sunt convins ca nu vrei sa vezi mai mult decat vrei sa vezi ,dar noi de ce trebuie sa vedem doar ce vrei tu ???? Da stiu...si ai dreptate este forumul tau,dar exsista prin noi ,prin noi cei care postam ...fara noi nimic nu e !!! Atata timp cat postarile nu depasesc limita bunului simt chiar nu vada unde e marea problema ...si daca chiar este o problema.
dall- 4
Pana la urma secretul comunicarii e un e chilibru si de ce nu un compromis?
arriatna- 2
Se zice ca cel destept cedeaza ,dar o sa fac un,, compromis,, si n-o sa zic
arriatna- 2
arriatna...vai, ce m-ai atins Continua sa faci compromisuri, ca sa te simti desteapta.
Comunicarea nu are cum sa fie un compromis. Comunicarea exista indiferent de intelegerea celuilalt.
Comunicarea nu are cum sa fie un compromis. Comunicarea exista indiferent de intelegerea celuilalt.
pitulicea- 6
Asta am zis si eu
Eu raspunsesem aici
Pana la urma secretul comunicarii e un e chilibru si de ce nu un compromis?
Eu raspunsesem aici
elis27- 4
Descarca-te aici
Esti invidioasa si atat. Si nu doar acum, ai rabufnit de mai multe ori, atat fata de mine cat si fata de altii. Insa eu ti-o voi spune de fiecare data, si voi aseza chiar si o cireasa pe tort - te faci de ras si nimeni nu are curajul sa ti-o spuna in fata.
Daca atat ai inteles, ca ma laudam, inseamna ca am vorbit degeaba, cu un zid. Am explicat clar rationamentul meu. Iar daca e sa vorbesc pe limba ta, ,,laudele" pe care mi le-am adus sunt legate de sute de ore petrecute in fata unei mese de studiu. Inteleg ca vrei sa fii mereu in centrul atentiei, insa nu ma poti obliga sa iti dau dreptate cand nu ai sau sa ma dedau la servilism ieftin.
Am fost on topic si am spus care e parerea mea. By the way, nu eu iti dadusem rosu. Nu decurg la josnicii de genul asta, spun ce am de spus si nu ma ascund dupa taste.
Nu o sa schimbi ce sunt, nici tu, nici altii o mie care au ochelari de cal. Si nici de-aici nu plec, nici de-a naibii.
App, cand ai vreme, da-mi si mie o definitie a ,,spiritului critic" . Nu de alta, insa vreau sa am o baza de discutie. Reala.
Daca atat ai inteles, ca ma laudam, inseamna ca am vorbit degeaba, cu un zid. Am explicat clar rationamentul meu. Iar daca e sa vorbesc pe limba ta, ,,laudele" pe care mi le-am adus sunt legate de sute de ore petrecute in fata unei mese de studiu. Inteleg ca vrei sa fii mereu in centrul atentiei, insa nu ma poti obliga sa iti dau dreptate cand nu ai sau sa ma dedau la servilism ieftin.
Am fost on topic si am spus care e parerea mea. By the way, nu eu iti dadusem rosu. Nu decurg la josnicii de genul asta, spun ce am de spus si nu ma ascund dupa taste.
Nu o sa schimbi ce sunt, nici tu, nici altii o mie care au ochelari de cal. Si nici de-aici nu plec, nici de-a naibii.
App, cand ai vreme, da-mi si mie o definitie a ,,spiritului critic" . Nu de alta, insa vreau sa am o baza de discutie. Reala.
fata_cu_sosete_de_diamant- 2
eu as descarca o baterie cu vin.dar mi-e lene sa merg pana in beci
Obi-Wan Kenobi- 5
Pagina 32 din 37 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37
Pagina 32 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum