DESCARCA-TE AICI !!!
+53
veronica_franco
fata_cu_sosete_de_diamant
dall
arriatna
Obi-Wan Kenobi
elis27
Adriatica
preotul1
tegeusa
habibi77
Margera
JeSsYkA
mielusica
Phoenix
Anna
abica25
Angel
teardrop
Miraj
Irinna
alyndragon5
shadow
freda white
Melodia
Violoncella
ionutz72
Nana_Duval
serpico
Tizona
wer908
seaman65
parwous
amaroq
emil_andreescu
sharp00714
ghost
oli
atat de simplu
deea
iubaretu
Radu
snow
juliette
dragos
princess
daffy_
mrs nobody
Mr Nobody
big_mama
tano carridi
cara.mia26
aspidistra76
pitulicea
57 participanți
Pagina 31 din 37
Pagina 31 din 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
DESCARCA-TE AICI !!!
Rezumarea primului mesaj :
Ai ceva pe suflet? Te supara cineva?
Vrei sa te descarci si nu stii unde s-o faci?
Fa-o aici!
Poti sa te certi... poti sa jignesti.... poti sa injuri.... poti sa faci orice! Aveti dreptul la libertatea cuvantului
Ai ceva pe suflet? Te supara cineva?
Vrei sa te descarci si nu stii unde s-o faci?
Fa-o aici!
Poti sa te certi... poti sa jignesti.... poti sa injuri.... poti sa faci orice! Aveti dreptul la libertatea cuvantului
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 28 Feb - 10:08, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: DESCARCA-TE AICI !!!
cand primesti o functie ...tot mita se numeste iar rolul ministrului de externe este altul eu cred ca esti purtatorul de cuvant
dall- 4
arriatna daca acordeonul cu butoane reprezinta un om ,si daca omul are un videoclip cu el il poate pune la foto cu noi.si daca si canta bine ii facem reclama ori poate il chem sa vina la vreo nunta.
Obi-Wan Kenobi- 5
si stiu bine ca...99,9 % nu au vazut un acordeon cu butoane ,o armonica balcanica
dall- 4
arriatna.... am citit pe fuga nemultumirea ta si am sa raspund (deocamdata) tot pe fuga (am mancarea pe foc)
Eu cred ca ne putem exprima si-n cuvinte suficient de bine si ca exista suficient de multe cuvinte in dictionar cu ajutorul carora sa exprimam la fel de bine ca un videoclip, ceea ce simtim pe moment.
Ne-am obisnuit sa ne folosim de un clip.... care e de fapt exprimarea altora, nu a noastra si ne e lene sa mai gandim singuri.
Eu cred ca ne putem exprima si-n cuvinte suficient de bine si ca exista suficient de multe cuvinte in dictionar cu ajutorul carora sa exprimam la fel de bine ca un videoclip, ceea ce simtim pe moment.
Ne-am obisnuit sa ne folosim de un clip.... care e de fapt exprimarea altora, nu a noastra si ne e lene sa mai gandim singuri.
pitulicea- 6
Daca dall a zis ca numele lui vine de la o marca de acordeon, a fost suficient ca sa inteleg, nu a fost nevoie sa exemplifice cu o melodie interpretata de acordeonul respectiv. Avem imaginatie, nu? Cand citim niste cuvinte, nu vedem niste cuvinte, ci conotatia, sau/si denotatia acestora.
pitulicea- 6
Daca vrei sa-i spui LA MULTI ANI, o spui cu cuvintele tale, ca nu-s decat 3 si nu-i un efort urias.1 Daca LA MULTI ANI!! ti se pare potrivit sa o faci printr-un videoclip?
Daca vrei sa i-o spui printr-un videoclip muzical (caz in care nu tu i-o spui, ci cel care canta), ii faci o dedicatie muzicala, ca fir'ar el sa fie de topic, d'aia exista acolo. Altfel exista doar "Melodia pe care o ascult acum!"
pitulicea- 6
Ti-ai exprimat de fiecare data parerea si spui ca ti-e interzis?arriatna a scris: Acordeonul cu clape ,reprezenta un OM ,oricum mi-e tot mai clar ca dreptul la parere e interzis.
Sau parerile tale erau doar cele din videoclipuri? Resul sunt vorbe-n vant?
pitulicea- 6
Cine vrea sa o vada, acceseaza link-ul. Am scos doar clipul. Link-ul este inca acolo.dall a scris:si stiu bine ca...99,9 % nu au vazut un acordeon cu butoane ,o armonica balcanica
Nu toti au curiozitatea asta....
pitulicea- 6
Ai dreptate
Daca ar fi dupa unii din voi, am putea avea dor topicul de muzica....si-atat. Gasim cate-o melodie care sa se potriveasca cu orice situatie/traire de moment si nu mai vorbim/scriem nimic. Ascultam doar muzica.
Daca ar fi dupa unii din voi, am putea avea dor topicul de muzica....si-atat. Gasim cate-o melodie care sa se potriveasca cu orice situatie/traire de moment si nu mai vorbim/scriem nimic. Ascultam doar muzica.
pitulicea- 6
Eu nu cred ca seful are tot timpul dreptate...doar in situatia in care este inconjurat de oameni care nu au nimic de spus si nu au puterea sa-l contrazica.
"Nu toti au curiozitatea asta...."
De ce crezi asta ? De ce hotarasti pentru restul ? Nu sunt curiosi de frica sa nu moara repede sau... cineva a hotarat acest lucru si aici se termina tot ???
De ce naiba tot timpul cautam sa modelam ce este in jurul nostru dupa noi ? Fiecare are dreptul sa fie cum vrea sau cum a reusit mama natura sa-l faca...iar dreptul de a fi "el" nu se poate modela dupa chipul si asemanarea noastra.Fiecare are dreptul... sa manance ,sa doarma,sa cante,sa se exprime,sa faca sex,sa rada,sa planga asa cum poate sau atat cat il duce mintea.
"Nu toti au curiozitatea asta...."
De ce crezi asta ? De ce hotarasti pentru restul ? Nu sunt curiosi de frica sa nu moara repede sau... cineva a hotarat acest lucru si aici se termina tot ???
De ce naiba tot timpul cautam sa modelam ce este in jurul nostru dupa noi ? Fiecare are dreptul sa fie cum vrea sau cum a reusit mama natura sa-l faca...iar dreptul de a fi "el" nu se poate modela dupa chipul si asemanarea noastra.Fiecare are dreptul... sa manance ,sa doarma,sa cante,sa se exprime,sa faca sex,sa rada,sa planga asa cum poate sau atat cat il duce mintea.
dall- 4
Toate astea doar aici NU
Imi pare rau pitulice ,dar in ,,dreptatea,,, ta opreste-te o clipa si te intreaba ce ar fi forumul asta FARA oamenii care posteaza in el.
Cat despre un singur topic cu muzica la care sa nu se vorbeasca? Sincer consider o jignire la adresa celor care scriu aici .
Nu sunt o prefacuta ,nu am fost vreodata spun ce gandesc ,la fel faci si tu ,dar sunt dispusa sa ascult si pe altii .
Stiu ce inseamna un topic ,am facut parte din cluburi bune despre neo ,chiar daca la inceput mi-a fost mai greu sa ma adaptez aici.Inca imi este .
Imi pare rau pitulice ,dar in ,,dreptatea,,, ta opreste-te o clipa si te intreaba ce ar fi forumul asta FARA oamenii care posteaza in el.
Cat despre un singur topic cu muzica la care sa nu se vorbeasca? Sincer consider o jignire la adresa celor care scriu aici .
Nu sunt o prefacuta ,nu am fost vreodata spun ce gandesc ,la fel faci si tu ,dar sunt dispusa sa ascult si pe altii .
Stiu ce inseamna un topic ,am facut parte din cluburi bune despre neo ,chiar daca la inceput mi-a fost mai greu sa ma adaptez aici.Inca imi este .
arriatna- 2
Stii la fel de bine ca mine ca NU toti sunt interesati de-un acordeon, sau armonica, sau balalaica, sau orice alt instrument muzical... Asa a fost si asa va fi, de cand lumea si pamantul. Asa este si nu depinde de noi asta....de mine sau de tine. Link-ul e acolo...repet! Cei care sunt curiosi o sa se uite, cei care nu-s, n-o sa se uite (nici eu nu-s curioasa de toate clipurile pe care le postati si nu vad de ce mi-ar ingreuna incarcarea topicelor). Asa cum eu nu hotarasc pentru altii, nici altii nu trebuie sa hotarasca pentru mine. NU trebuie sa vad mai mult decat vreau, dar daca vreau, accesez link-ul.De ce crezi asta ? De ce hotarasti pentru restul ?
Eu NU modelez pe nimeni. Eu imi administrez doar forumul, asa cum cred de cuviinta.
pitulicea- 6
N-am interzis niciodata comentariile la Muzica, daca aveau legatura cu muzica postata. Ba din contra...Cat despre un singur topic cu muzica la care sa nu se vorbeasca? Sincer consider o jignire la adresa celor care scriu aici .
Am incercat sa adun aici....si asta incerc in continuare... oameni care vor sa scrie, carora le e drag cuvantul, exprimarea scrisa, nuantele, povestirile, amintirile... Fara ei, forumul ar fi sordid. Fara cei care vin, arunca cate-un raspuns in raspar (raspuns de maxim 3 cuvinte), un videoclip, o foto ...si pleaca, forumul ar fi mult mai aproape de ceea ce-mi doresc.
Nu vreau un neogen ...am mai spus-o si altadata. Pe neogen toata lumea posta videoclipri si le vota...ATAT! 80% din oamenii de acolo nu aveau nimic de spus... dar erau tari in copy/paste-uri de link-uri si citate
Daca nu v-as fi ascultat, nu v-as fi raspuns. Sa asculti e una, sa faci tot ce auzi e alta. Nici voi nu ati face asta... sa fim putin realisti
pitulicea- 6
Pagina 31 din 37 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37
Pagina 31 din 37
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum