GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

DESCARCA-TE AICI !!!

+53
veronica_franco
fata_cu_sosete_de_diamant
dall
arriatna
Obi-Wan Kenobi
elis27
Adriatica
preotul1
tegeusa
habibi77
Margera
JeSsYkA
mielusica
Phoenix
Anna
abica25
Angel
teardrop
Miraj
Irinna
alyndragon5
shadow
freda white
Melodia
Violoncella
ionutz72
Nana_Duval
serpico
Tizona
wer908
seaman65
parwous
amaroq
emil_andreescu
sharp00714
ghost
oli
atat de simplu
deea
iubaretu
Radu
snow
juliette
dragos
princess
daffy_
mrs nobody
Mr Nobody
big_mama
tano carridi
cara.mia26
aspidistra76
pitulicea
57 participanți

Pagina 26 din 37 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Urmatorul

In jos

DESCARCA-TE AICI !!! - Pagina 26 Empty DESCARCA-TE AICI !!!

Mesaj  pitulicea Sam 4 Sept - 11:20

Rezumarea primului mesaj :

Ai ceva pe suflet? Te supara cineva?
Vrei sa te descarci si nu stii unde s-o faci?
Fa-o aici!
Poti sa te certi... poti sa jignesti.... poti sa injuri.... poti sa faci orice! Aveti dreptul la libertatea cuvantului Very Happy

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 28 Feb - 10:08, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

DESCARCA-TE AICI !!! - Pagina 26 Empty Re: DESCARCA-TE AICI !!!

Mesaj  atat de simplu Joi 17 Noi - 18:44

Baietas(ma rog), eu am terminat "discutia" cu tine.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  mielusica Joi 17 Noi - 18:49

Si totusi,Miraj,spui ca Mr.N,a murit in luna august,ca...Cine a postat zilele acestea cu nick-ul lui?
mielusica
mielusica
5
5

Sus In jos

Mesaj  Miraj Joi 17 Noi - 18:53

shadow....Ce spiritual esti...mesaje private? inca nu ai vazut-recte, citit-nimic...vei fi dezamagit profund de admin...chiar, la cat de inteligent esti-ce dreaq, baia mare, n'asa?-nu te intrebi unde este pasarica?Hai ca-ti spun eu: isi conserva cuibul... dar sa lasam asta, ai intrat pe min. fin? ai gasit raspuns la intrebari? Noope! Daca sex nu e, nimic nu e!
Hai, uimeste-ma! Uneori am impresia ca esti alba ca zapada, acelasi spirit...
Ca tot ai adus vba...nici eu nu credeam, Mr spunea ca aici nimeni nu rezista mai mult de trei postari la subiecte serioase...profita, timpul este limitat...

Miraj
2
2

Sus In jos

Mesaj  Miraj Joi 17 Noi - 19:01

mielusica a scris:Si totusi,Miraj,spui ca Mr.N,a murit in luna august,ca...Cine a postat zilele acestea cu nick-ul lui?
Eu, Miraj.
Cu riscul de a ma repeta, sunt un discipol...
nu fac un secret, lucratori in slujba statului...ochiul si timpanul...daca cineva vrea dovada...mai am o ora, in limita timpului , o servesc...de fapt, tacerea adminului, faptul ca nu m-a bannat...spune tot.
asa incat, eu, sau Phoenix, sau...secret, am postat sau vor mai posta, nu pt mult timp. ceeace tre sa se intample se va intampla, fara indoiala...Cine hotaraste asta, in acest caz? Very Happy Sa spunem, Miraj! Very Happy Adica eu! Very Happy

Miraj
2
2

Sus In jos

Mesaj  Miraj Joi 17 Noi - 19:05

[quote="atat de simplu"]Baietas(ma rog), eu am terminat "discutia" cu tine.[/quot
Nu-mi place felul in care mi te adresezi...mai ales prin prisma faptului ca nu ma cunosti...nu as spune ca reciproca este valabila... nu cred ca intelegi ! Intelegi?

Miraj
2
2

Sus In jos

Mesaj  mielusica Joi 17 Noi - 19:23

Miraj a scris:
Eu, Miraj.
Cu riscul de a ma repeta, sunt un discipol...
nu fac un secret, lucratori in slujba statului...ochiul si timpanul...daca cineva vrea dovada...mai am o ora, in limita timpului , o servesc...de fapt, tacerea adminului, faptul ca nu m-a bannat...spune tot.
asa incat, eu, sau Phoenix, sau...secret, am postat sau vor mai posta, nu pt mult timp. ceeace tre sa se intample se va intampla, fara indoiala...Cine hotaraste asta, in acest caz? Very Happy Sa spunem, Miraj! Very Happy Adica eu! Very Happy

Ok,am inteles cate ceva.Ceea ce nu inteleg - cineva te-a suparat foarte tare,dar de ce vrei sa faci rau si altora pentru asta? (Daca am inteles bine,vrei si poti sa desfintezi acest forum - pentru pitulicea ,da? Hai sa spunem c-ai mai atacat cateva persoane ,poate pentru ca ai fost atacat la randu-ti. Si asta inteleg,insa sunt persoane care nu ti-au gresit cu nimic - cred).
mielusica
mielusica
5
5

Sus In jos

DESCARCA-TE AICI !!! - Pagina 26 Empty Descarcari....

Mesaj  Miraj Joi 17 Noi - 21:30

mielusica a scris:

Ce sa facdaca-s curioasa (cateodata)? Si daca tot am intrat in "camera interzisa",vreau sa stiu si ce se afla acolo...si de ce ? (mai ales).
In fine,la recomandarea ta,o sa incerc sa-mi stapanesc "curiozitatea"( insa beculetele au inceput sa-mi palpaie)

Oamenii curiosi sfarsesc repede...se apropie si sarbatorile pascale...ai un nume-nick- predestinat...nu-ti dau mult timp pe acest...forum? Laughing
sunt foarte obosit, merg sa mananc, dus, betie si somn... din pacate, si maine este o zi...

Miraj
2
2

Sus In jos

DESCARCA-TE AICI !!! - Pagina 26 Empty Descarcari...

Mesaj  Miraj Sam 19 Noi - 14:51

Sa profit...Radu este baiat destept. Sa-ti povestesc: noi doi suntem croiti din materiale diferite. Este ca si cum ai compara matasea cu soriciul.
Stai linistita, chiar daca pot-asta nu crezi, desi ti-am dovedit-nu-ti voi face rau. Asta este extrem de usor, a face rau...Tocmai din acest motiv am asteptat momentul in care nu sunt multi pe forum... esti un om de nimic. O fiinta abjecta. Un streptococ.Atat voiam sa-ti spun!... nu numai tu...
Nu voi mai intra...desi am fost deranjat de anumite comentarii pe mess- da, iti citesc messul, da-ma in judecata-, de la anumite persoane care...ar tre sa se uite intai in oglinda.
Inainte de a parasi definitiv aceasta spelunca-te inteleg, te cunosc mai bine decat te cunosti tu insati- doua precizari:
l-ai persiflat pe Mr Nobody in legatura cu telefonul...afla ca nu prea putea sa-l foloseasca, fiind surdomut. Mergea in baston. O operatie, in urma unui...accident de munca, la sfarsitul anilor 90. Da, folosea scrisul.
Doi: Mr a fost amenintat in privat de un ciumpalac...indragit si curtat de tine...... desigur, ciumpalacul l-ar fi putut zdrobi pe Mr...-un om infirm- daca...daca ar fi trecut de nea ...sa-i spunem, Vocea?soferul, confidentul si garda de corp, fost component-sau angajat- in directia a 5-a...acum la o varsta respectabila, dar cu care nici macar eu nu m-as pune... Sa nu o mai corcofelim...daca oferta mai este valabila, ii stau la dispozitie, ciumpalacului... promit sa-i reconfigurez fizicul.. ma poate gasi, daca are curaj! veverita argintie ii poate livra numarul de tel al lui nea... i-am lasat instruictiuni, oricand, oriunde...
Un avertisment!: ai grija ce comentezi-asta daca nu stergi sau muti...vezi ce inseamna sa nu mai controlezi? (Poate aplaudacii nu inteleg, dar tu...nu mai inchide, sterge, muta etc micile topicuri ce-ti confera placeri absconse... bucura-te de placerile autoinduse, de fata batrana...vezi ce domn sunt? Te las sa citesti si sa stergi, nu sunt las!)
Ce sa spun? Nici macar dispret nu simt fata de tine...
Ps: nu ma pune sa-ti demonstrez faptul ca te pot aduce in starea de nimic! La evenimentele pe care le traiti in cluj, nu as putea sa controlez...inertia ar fi mult prea mare...dar, daca totusi mai vrei si ALTA dovada asupra faptului ca nu exagerez, nu ai decat. Raspunzi de consecinte, eu ma spal precum Pilat din Pont...parca? Very Happy
Miraj
Imi vine sa vars.

Miraj
2
2

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Sam 19 Noi - 19:27

Smile de atat a fost nevoie si gata...sunt ca noua Smile

adica zambiti mai des. Smile
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  JeSsYkA Mar 13 Dec - 11:07

Anna, bine ai spus. De obicei nu-mi place sa ma descarc in vazul lumii, ci sunt directa: ceea ce nu-mi convine despre cineva ii spun direct in fata, nu umblu cu barfe si judecati... pff...
JeSsYkA
JeSsYkA
4
4

Sus In jos

DESCARCA-TE AICI !!! - Pagina 26 Empty Poeziile lui Tambac Alexandru (Margera)

Mesaj  Margera Vin 16 Dec - 20:17

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Vin 16 Dec - 20:21, editata de 1 ori (Motiv : Topic pentru poezii personale, nu pentru link-uri)
Margera
Margera
1
1

Sus In jos

DESCARCA-TE AICI !!! - Pagina 26 Empty Cos de gunoi

Mesaj  pitulicea Vin 16 Dec - 20:21

Margera, daca ai poezii personale, poti sa le postezi aici.
Nu ne trimite pe alte site-uri.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 21 Ian - 14:19

Topicul acesta a iscat oarece controverse.
Numele lui este "Special music" iar subtitlul este "Un alt gen de muzica". Ascultand primele postari ale celei care a deschis topicul iti cam dai seama la ce fel de muzica s-a gandit.
Cand am mutat anumite postari, am facut-o pentru a respecta intentia celei care l-a initiat.

Exista un topic cu Oldies, cu muzica romanesca, cu rock, cu jazz, cu muzica clasica, exista topice cu muzica de la '80 in coace... acesta se voia a fi un alt gen de muzica. confused
Imi pare rau daca am atins sensibilitatile unora dintre voi.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  teardrop Sam 21 Ian - 19:29

Pitu, daca ma incluzi si pe mine printre cei carora crezi ca le-ai ranit sensibilitatea, sa nu-ti faci griji. Pe mine chiar m-a amuzat mutarea (vorbesc despre "The End", desigur), insa am tinut sa-ti spun ceea ce cred despre ea (despre mutare). atata tot. nimic mai mult. Smile

P.S. Eu nu am gasit nicio descriere a topicului cu pricina si am inteles sintagma "special music" cum m-am priceput si eu ... Wink
teardrop
teardrop
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 21 Ian - 19:34

"Descrierea" o vezi cand intri in subforumul Muzica.
Sub titlul topicului, apare (daca postatorul a considerat oportun sa o puna) o descriere a continutului, sub forma de subtitlu. Astfel, cei care citesc numele topicelor, sa inteleaga despre ce e vorba, inca inainte de a intra Smile

La topice ca Oldies sau Rock for all, nu mai era necesar un subtitlu.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 37 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum