GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Mai multe imagini - un singur cuvant!

+5
daniell
myrk
atat de simplu
shadow
Florin Popa
9 participanți

Pagina 21 din 33 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33  Urmatorul

In jos

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 21 Empty Mai multe imagini - un singur cuvant!

Mesaj  pitulicea Lun 5 Feb - 11:37

Rezumarea primului mesaj :

La cat de mult ne plac jocurile, un nou joc nu putea sa se lase prea mult asteptat.
Inspirata de jocurile de Ligamentari si GHICESTE!, am nascocit un nou joculet, care sper sa functioneze si sa aiba priza la publicul efemer Wink
Regulile sunt simple: se dau imagini care sa indice fiecare cate un cuvant (litera), iar alaturate sa formeze un alt cuvant, care va fi, de fapt, SOLUTIA Idea

Exemplu:
Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 21 Images11 Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 21 Luna_310

Solutia: 1 + 4 = 5

Asa cum v-ati dat seama, solutia este: ALUNA respect

Exclamation Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 21 Empty Re: Mai multe imagini - un singur cuvant!

Mesaj  pitulicea Mier 16 Oct - 9:11

Nici asta Very Happy
Pana acum, niciunul din cuvintele folosite nu e bun.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 21 Empty Re: Mai multe imagini - un singur cuvant!

Mesaj  Florin Popa Mier 16 Oct - 9:28

botanic(e)a
Florin Popa
Florin Popa
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 16 Oct - 9:51

Si anica ce e? scratch Nu, nu e asta.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Florin Popa Mier 16 Oct - 9:53

Habar n-am. Incercam si eu. Laughing Ca nu-mi vine deloc inspiratia. Laughing
Florin Popa
Florin Popa
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 16 Oct - 10:00

Uita-te atent la prima poza si vezi ce vezi Razz Ia la rand toate cuvintele din 3 litere care se potrivesc. Nu-s asa multe.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Mier 16 Oct - 21:09

Mie imi sare rozul ala in ochi, dar nu am gasit nimic ce as putea sa leg si cu a 2-a poza.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 16 Oct - 21:17

Nu-i roz Very Happy Ce are porcul ala pe el, fir'ar sa fie?!? Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Mier 16 Oct - 21:32

Par 😁
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Mier 16 Oct - 21:47

Unul are par , celalalt guita ...

Upss !!! Am vrut sa dau un verde Simplei si cum tastez de pe tel am nimerit rosu ... imi cer scuze !
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Mier 16 Oct - 21:52

Poate are fir de par... stai linistit, Shadow! Smile
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Mier 16 Oct - 21:56

Cu tine sunt mereu nelinistit Very Happy .... da' nu si tanar Smile)))
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 17 Oct - 9:01

Am dat eu un verde pentru atat de simplu si am reparat greseala lui shadow. De fapt, verdele il merita oricum, pentru ca a dat cuvantul bun - primul Very Happy

Am mai dat un verde si lui shadow, pentru ca a dat si al doilea cuvant bun Laughing

PAR + GAUITA = PARGUITA
Bravo voua ok
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Joi 17 Oct - 9:02

Unul (porc) are par (plete), unul guita karaoke, iar al treilea zboara. Laughing

Al patrulea scrie acum pe forum. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 17 Oct - 14:13

Hai sa ne relaxam, ca prea ne-am obosit. Adica voi Razz

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 21 2222210 Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 21 333312

3 + 4 = 7
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Joi 17 Oct - 17:40

Josnica. Laughing

myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 21 din 33 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum