GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Mai multe imagini - un singur cuvant!

+5
daniell
myrk
atat de simplu
shadow
Florin Popa
9 participanți

Pagina 12 din 33 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Urmatorul

In jos

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 Empty Mai multe imagini - un singur cuvant!

Mesaj  pitulicea Lun 5 Feb - 11:37

Rezumarea primului mesaj :

La cat de mult ne plac jocurile, un nou joc nu putea sa se lase prea mult asteptat.
Inspirata de jocurile de Ligamentari si GHICESTE!, am nascocit un nou joculet, care sper sa functioneze si sa aiba priza la publicul efemer Wink
Regulile sunt simple: se dau imagini care sa indice fiecare cate un cuvant (litera), iar alaturate sa formeze un alt cuvant, care va fi, de fapt, SOLUTIA Idea

Exemplu:
Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 Images11 Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 Luna_310

Solutia: 1 + 4 = 5

Asa cum v-ati dat seama, solutia este: ALUNA respect

Exclamation Redimensionati pozele cand le incarcati si setati dimensiuni de 320 px.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 Empty Re: Mai multe imagini - un singur cuvant!

Mesaj  pitulicea Lun 19 Mar - 19:54

Ai vazut bine in cele din urma Razz  Hai sa-ti mai dau ceva de vazut... daca tot nu-i Florin pe faza Very Happy

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 2246Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 3349Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 Index11

4 + 2 + 4 = 10
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 Empty Re: Mai multe imagini - un singur cuvant!

Mesaj  Florin Popa Mar 20 Mar - 9:00

Am venit pe faza Laughing
organizare
Florin Popa
Florin Popa
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 20 Mar - 9:03

Laughing Laughing N-a fost cum s-a pregatit... dar ai ghicit si verdele-i al tau Razz
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Mar 20 Mar - 11:31

Acum sunt pe faza. Laughing Laughing Nimic? Rolling Eyes
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mar 20 Mar - 11:38

Desi ai venit pe aceeasi faza, esti (un pic) defazata. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 20 Mar - 11:40

Hai sa fie ceva si pentru tine Laughing

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 116 Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 226

2 + 3 = 5
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Mar 20 Mar - 11:51

Nimic. Chiar asa? Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 20 Mar - 11:54

Nimic nu i-a mai ramas lui Florin Laughing ok
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 21 Mar - 20:02

Sa vedem, cine ajunge primul aici Smile
Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 2247  Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 3350 Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 Index12

2 + 3 + 4 = 9
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Joi 22 Mar - 7:30

Io! bounce
Intocmire. Ce m-am mai cramponat de ai... ciocanel
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  Florin Popa Joi 22 Mar - 9:00

La fel si eu. A reusit sa ma deruteze pitulicea. Oricum la ora 6.30 dimineata nu prea imi umblau neuronii. Laughing
Florin Popa
Florin Popa
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Joi 22 Mar - 10:54

Coana Simpla e greu de derutat. Dar eu sunt derutat de doua ori: de pitu si de un Florin derutat. Laughing

Am sa-i acord si eu un verde Simplei. Wink
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 22 Mar - 20:53

Laughing Laughing Asta am si vrut, sa va derutez Razz Mai putin pe myrk Laughing
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Joi 22 Mar - 21:09

Ai? Why? Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 25 Mar - 21:13

Inapoi la treaba, ca prea ati stat degeaba Razz

Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 3351 Mai multe imagini - un singur cuvant! - Pagina 12 Index13

2 + 4 = 6
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 12 din 33 Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum