CITATUL ZILEI
+14
koku41
ionutz72
Andy11
Indra
Annmarie
Zeno-san
raichu
shadow
myrk
shu
atat de simplu
itina
Vica
pitulicea
18 participanți
Pagina 35 din 50
Pagina 35 din 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
CITATUL ZILEI
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul rezervat citatelor, indiferent ca sunt desprinse din literatura sau sunt simple reflectii filosofice (cugetari). Insa, sa nu ignoram regulile forumului: nu doar citate, ci citate comentate
Un citat care te-a impresionat, te pune in mod sigur pe ganduri. Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o fraza dintr-un loc si o mutam in altul si sa incercam sa spunem ceea ce gandim despre fraza respectiva. Acelasi citat poate avea ecouri diferite in mintea fiecareui cititor. Tocmai aici e partea interesanta... sa ascultam si alte ecouri, nu doar propriul ecou
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul rezervat citatelor, indiferent ca sunt desprinse din literatura sau sunt simple reflectii filosofice (cugetari). Insa, sa nu ignoram regulile forumului: nu doar citate, ci citate comentate
Un citat care te-a impresionat, te pune in mod sigur pe ganduri. Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o fraza dintr-un loc si o mutam in altul si sa incercam sa spunem ceea ce gandim despre fraza respectiva. Acelasi citat poate avea ecouri diferite in mintea fiecareui cititor. Tocmai aici e partea interesanta... sa ascultam si alte ecouri, nu doar propriul ecou
pitulicea- 6
Re: CITATUL ZILEI
Eu stiu ca orice vin te ameteste, dar de la cel dulce te ia si durerea de cap. Ce-i cu Butulescu asta?
atat de simplu- 6
Poate nu e perfecta comparatia dar merge : o fetiscana este dulce precum un vin nou , nefermentat indeajuns , bun sa te racoreasca pe moment , dar o femeie ajunsa la varsta perfectiunii , misterioasa , rafinata , este precum un vin nobil , vechi , sec sau demisec , pe care nu il bei ca-ti este sete ci il gusti folosindu-ti toate simturile pentru a te bucura de buchet si aroma : daca ti-a placut primul pahar si il vrei pe al doilea , al treilea , esti mai mult decat ametit , esti pierdut ...
shadow- 6
Ai dreptate in ce spui, dar vinul dulce nu te ameteste? Aici sunt confuza. Eu cred ca voia sa spuna ca femeia nu te ameteste daca-i dulce, atunci ignori orice altceva. Nu cred ca se referea neaparat la tinerete. Oricum as lua citatul, ceva e gresit. Orice vin te ameteste. Ba-n plus, vinul dulce te mai lasa si cu dureri de cap.
atat de simplu- 6
Am spus ca nu e perfecta comparatia , e foarte interpretabil citatul si de aceea nici nu te pot contrazice , in rest imi dadeam si eu cu presupusul ...
shadow- 6
Eu as zice ca femeia dulce te ameteste. Atunci senzatiile sunt placute. Iar cand nu e dulce, esti ca dupa mahmureala: ai acru si amar in gura si te simti in ultimul hal.
De-aia spun unii sa bei bei vinul cu masura. Asa femeia devine medicament... unul fara efecte secundare.
De-aia spun unii sa bei bei vinul cu masura. Asa femeia devine medicament... unul fara efecte secundare.
myrk- 6
IUBIREA E CA VINUL VECHI IAR CASATORIA E MAHMUREALA DE A DOUA ZI.......A SE BEA CU MASURA
FEMEIA MATURA E PLINA DE ISTORIE, ASA CUM ISTORIA E CA SILICONUL LA FEMEI, AMANDOUA DEFORMEAZA REALITATEA.....
FEMEIA MATURA E PLINA DE ISTORIE, ASA CUM ISTORIA E CA SILICONUL LA FEMEI, AMANDOUA DEFORMEAZA REALITATEA.....
koku41- 2
Koku, nu mai folosi CapsLock. Nimeni nu-i orb aici.
Nu stiu ce naiba ai postat acolo, dar ce ai postat acolo, nu cred ca trebuia postat aici. Nu inteleg daca ce ai postat e un citat sau comentariul tau la citatele altora. Respecta regulile forumului.
Nu stiu ce naiba ai postat acolo, dar ce ai postat acolo, nu cred ca trebuia postat aici. Nu inteleg daca ce ai postat e un citat sau comentariul tau la citatele altora. Respecta regulile forumului.
pitulicea- 6
''Cred ca Dumnezeu in creerea omului, cumva si-a supraestimat abilitatile '' , spunea Oscar Wilde .
A vrut sa ne faca perfecti dar nu prea i-a reusit ... cei care ating totusi perfectiunea sunt doar in imaginatia noastra , sunt cei pe care ii iubim neconditionat .
Asa ca e musai sa iertam gresitilor nostri de vrem la randu-ne sa fim iertati ...
A vrut sa ne faca perfecti dar nu prea i-a reusit ... cei care ating totusi perfectiunea sunt doar in imaginatia noastra , sunt cei pe care ii iubim neconditionat .
Asa ca e musai sa iertam gresitilor nostri de vrem la randu-ne sa fim iertati ...
shadow- 6
Da, fain citatul, dar Dumnezeu nu a vrut sa ne faca perfecti. Ne lasa pe noi sa devenim perfecti. Insa noi, in ticalosia noastra, o luam in directia opusa Adica ne indepartam de Dumnezeu si de creatia Lui.
pitulicea- 6
Asta e o alta discutie si nu ma lua tare ca ma pierzi ... sau te pierd , de perfecti ce suntem ... sau de ticalosi ...
shadow- 6
Tristeţea se înmulţeşte de la sine. Haideţi atunci să ne îndeplinim datoria şi să facem veselie!
Samuel Johnson
Adica veselia nu-i molipsitoare?
Samuel Johnson
Adica veselia nu-i molipsitoare?
atat de simplu- 6
Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l i-a !!!
Koku41
Eu cred ca citatul asta e unul dupa ureche, in sensul ca vorbele astea au fost auzite undeva, dar n-au putut fi transcrise corect.
Koku41
Eu cred ca citatul asta e unul dupa ureche, in sensul ca vorbele astea au fost auzite undeva, dar n-au putut fi transcrise corect.
atat de simplu- 6
Pagina 35 din 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Subiecte similare
» HOROSCOPUL ZILEI
» Stirea zilei
» Secretul zilei de nastere
» REGULAMENT
» Profile zodii in functie de data nasterii
» Stirea zilei
» Secretul zilei de nastere
» REGULAMENT
» Profile zodii in functie de data nasterii