CITATUL ZILEI
+14
koku41
ionutz72
Andy11
Indra
Annmarie
Zeno-san
raichu
shadow
myrk
shu
atat de simplu
itina
Vica
pitulicea
18 participanți
Pagina 23 din 50
Pagina 23 din 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
CITATUL ZILEI
Rezumarea primului mesaj :
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul rezervat citatelor, indiferent ca sunt desprinse din literatura sau sunt simple reflectii filosofice (cugetari). Insa, sa nu ignoram regulile forumului: nu doar citate, ci citate comentate
Un citat care te-a impresionat, te pune in mod sigur pe ganduri. Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o fraza dintr-un loc si o mutam in altul si sa incercam sa spunem ceea ce gandim despre fraza respectiva. Acelasi citat poate avea ecouri diferite in mintea fiecareui cititor. Tocmai aici e partea interesanta... sa ascultam si alte ecouri, nu doar propriul ecou
Asa cum o anunta si titlul, aici e locul rezervat citatelor, indiferent ca sunt desprinse din literatura sau sunt simple reflectii filosofice (cugetari). Insa, sa nu ignoram regulile forumului: nu doar citate, ci citate comentate
Un citat care te-a impresionat, te pune in mod sigur pe ganduri. Hai sa nu fim doar niste roboti care copiem o fraza dintr-un loc si o mutam in altul si sa incercam sa spunem ceea ce gandim despre fraza respectiva. Acelasi citat poate avea ecouri diferite in mintea fiecareui cititor. Tocmai aici e partea interesanta... sa ascultam si alte ecouri, nu doar propriul ecou
pitulicea- 6
Re: CITATUL ZILEI
"Cand suntem obositi, suntem atacati de ganduri pe care le-am depasit cu mult timp in urma", Nietzsche
Annmarie- 4
Nu mai fumez de ... ... decenii : trabuc , pipa, sau tigareta tot un ...
Pe la sfarsitul mileniului doi H.G. Strauss spunea ironic :
''Am o simpatie deosebita fata de americanii care au fost atat de ingroziti cand au citit despre efectele nocive ale fumatului incat au renuntat la citit.''
Si eu am o deosebita simpatie pentru cei care stiu la ce se expun dar totusi nu renuntza ....
Pe la sfarsitul mileniului doi H.G. Strauss spunea ironic :
''Am o simpatie deosebita fata de americanii care au fost atat de ingroziti cand au citit despre efectele nocive ale fumatului incat au renuntat la citit.''
Si eu am o deosebita simpatie pentru cei care stiu la ce se expun dar totusi nu renuntza ....
shadow- 6
Simpatici, oamenii care nu citesc ca sa nu absoarba informatia negativa. Trebuie sa tii de ei.
Annmarie- 4
Eu cred ca au senzatia ca doar ceilalti se expun. Mie mi se par mai degraba sfidatori.shadow a scris:Si eu am o deosebita simpatie pentru cei care stiu la ce se expun dar totusi nu renuntza lol! ....
atat de simplu- 6
Pai io as zice ca n-au decat sa se expuna, daca asta vor. Numa' sa nu ma afume, ca-i traznesc!
myrk- 6
Myrk, nu cred sa-ti invadeze tie spatiul ignorantii expozitionali. Doar nu-s nebuni
Annmarie- 4
Pagina 23 din 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Subiecte similare
» HOROSCOPUL ZILEI
» Stirea zilei
» Secretul zilei de nastere
» REGULAMENT
» Profile zodii in functie de data nasterii
» Stirea zilei
» Secretul zilei de nastere
» REGULAMENT
» Profile zodii in functie de data nasterii