MUZICA VERII
+4
Annmarie
simona
atat de simplu
pitulicea
8 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
MUZICA VERII
Rezumarea primului mesaj :
Vara... un anotimp plin de caldura si de veselie. Vara, anotimpul vacantelor si al petrecerilor!
Acest topic este dedicat verii !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre vara.
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
Vara... un anotimp plin de caldura si de veselie. Vara, anotimpul vacantelor si al petrecerilor!
Acest topic este dedicat verii !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre vara.
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: MUZICA VERII
In cazul meu sigur nu clocoteste sangele de la canicula. Asta nu-i canicula
pitulicea- 6
Indra ...
Muzica verii ? .... ''Nu este amuzant'' , cu Jennifer Lopez o asociez acestui ''gen'' :
Muzica verii ? .... ''Nu este amuzant'' , cu Jennifer Lopez o asociez acestui ''gen'' :
shadow- 6
Fain Buna bucatica Jennifer
Pana mai e vara, vin si eu cu o melodie. Ma pregatesc sufleteste sa ies la soare. Nu tocmai pe o plaja insorita, dar nu conteaza. Va fi o fiesta in margine de padure, cu mici, gratare, bere si multa voie buna.
Pana mai e vara, vin si eu cu o melodie. Ma pregatesc sufleteste sa ies la soare. Nu tocmai pe o plaja insorita, dar nu conteaza. Va fi o fiesta in margine de padure, cu mici, gratare, bere si multa voie buna.
pitulicea- 6
N-am mai trecut pe aici de aproape un an. In asteptarea verii, deschid usa topicului, ma fac comoda si ascult muzica ce radiaza caldura
pitulicea- 6
N-am trecut demult pe aici. Acum am motiv sa o fac. Cei de la Voltaj au scos o piesa noua de vara, una foarte antrenanta. As lasa si eu totul si as fugi la mare
pitulicea- 6
Vara sa fie si sa ne cante muzica! De data asta ne canta Nico. O piesa noua si destul de nasoala
pitulicea- 6
Melodia verii ? ... versurile lui Toparceanu pe muzica celor de la Pasarea Colibri imi par edificatoare , imagine perfecta a satului parlit de arsita verii acum doua decenii ... intre timp unii si-au tras aer conditionat , in rest e cam la fel si astazi ...
shadow- 6
Faun a scris:
o melodie perfecta pentru vara care ma duce cu gandu la plajele trpicale
pe mine una, personal ma relaxeaza acest stil muzical si mi se pare manusa pentru vara
Faun- 2
E vara iar. Un anotimp bun pentru iubire. Eu am ramas fara iubire, dar imi ramane muzica
pitulicea- 6
Si eu as vrea sa fie vara toata viata mea Mai ales azi, cand e frig, imi doresc asta
pitulicea- 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|