MUZICA VERII
+4
Annmarie
simona
atat de simplu
pitulicea
8 participanți
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
MUZICA VERII
Rezumarea primului mesaj :
Vara... un anotimp plin de caldura si de veselie. Vara, anotimpul vacantelor si al petrecerilor!
Acest topic este dedicat verii !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre vara.
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
Vara... un anotimp plin de caldura si de veselie. Vara, anotimpul vacantelor si al petrecerilor!
Acest topic este dedicat verii !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre vara.
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: MUZICA VERII
Ritmul definit al verii , curgand de pe strune de chitara, sa va aduca caldura in zilele friguroase.
Annmarie- 4
Acest clip are o mare insemnatate pentru mine. Mesajul e simplu: " E bine, bine e foarte bine !!!!
Annmarie- 4
Am ascultat melodiile "fierbinti" postate de Annmarie.
Vin si eu cu o melodie calda, de vara O caldura ce ma umple de tristete. Vara ar trebui sa fie doar vesela! :
Vin si eu cu o melodie calda, de vara O caldura ce ma umple de tristete. Vara ar trebui sa fie doar vesela! :
pitulicea- 6
Faina melodia, pitu. Subscriu.
Eu am vara fara cuvite, ceea ce e mult mai odihnitor. Bucuria este o capacitate, pana la urma. Iar visarea este o garnitura, nefolosita sau abuzata. Oricum, e vara, e vara si noi traim, si e iar vara, din nou si din nou !
Eu am vara fara cuvite, ceea ce e mult mai odihnitor. Bucuria este o capacitate, pana la urma. Iar visarea este o garnitura, nefolosita sau abuzata. Oricum, e vara, e vara si noi traim, si e iar vara, din nou si din nou !
Annmarie- 4
Frumoasa Vara fara cuvinte Intotdeauna mi-a placut vioara....
Ma intorc, totusi, la cuvinte. Mi se par mai "vesele", chiar si atunci cand sunt triste.
Ma intorc, totusi, la cuvinte. Mi se par mai "vesele", chiar si atunci cand sunt triste.
pitulicea- 6
Ce frumoasa-i vara... ce bine-i sa simti briza... ce bine-i sa te balacesti
pitulicea- 6
"Cu mine de-ai fi" nu mi se pare o melodie cu si despre vara
Cea de a doua melodie, DA E chiar de vara, e vesela, e faina. Merci ca ai postat-o. N-am mai auzit-o pana acum.
Cea de a doua melodie, DA E chiar de vara, e vesela, e faina. Merci ca ai postat-o. N-am mai auzit-o pana acum.
pitulicea- 6
Asa e. " Cu mine de-ai fi" nu are legatura vadita cu vara, imi amintea doar de concertele de vara.
Iar Gershwin imi aduce aminte de caldura copilariei
Iar Gershwin imi aduce aminte de caldura copilariei
Annmarie- 4
Muzica verii se canta in toate limbile Au si italienii vara lor. Seamana cu a noastra
pitulicea- 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|