MUZICA VERII
+4
Annmarie
simona
atat de simplu
pitulicea
8 participanți
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
MUZICA VERII
Rezumarea primului mesaj :
Vara... un anotimp plin de caldura si de veselie. Vara, anotimpul vacantelor si al petrecerilor!
Acest topic este dedicat verii !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre vara.
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
Vara... un anotimp plin de caldura si de veselie. Vara, anotimpul vacantelor si al petrecerilor!
Acest topic este dedicat verii !
M-am gandit sa adunam aici toate melodiile cu si despre vara.
ATENTIE Nu postati melodii daca nu aveti nimic de spus sau de comentat despre ele. Toate melodiile neinsotite de cuvinte vor fi sterse.
pitulicea- 6
Re: MUZICA VERII
Pentru azi s-au anuntat ploi. Daca va ploua la noapte, o ploaie calda de vara, vom putea dansa dupa modelul din videoclip
pitulicea- 6
Frumoasă și briza, dar și ploaia de vară.
Melodia următoare ma face să zbor cu gandul pe o plaja, in Tahiti, iar chitara lui Mark Knopfler sa-mi picure in vene liniste, relaxare, visare.
Melodia următoare ma face să zbor cu gandul pe o plaja, in Tahiti, iar chitara lui Mark Knopfler sa-mi picure in vene liniste, relaxare, visare.
Indra- 4
Melodia aceea nu ma duce deloc cu gandul la vara. E prea fara vlaga. Mai degraba imi inspira o zi trista de toamna.
Nici melodia cu care vin eu nu-i prea vesela
Nici melodia cu care vin eu nu-i prea vesela
pitulicea- 6
Mi-a facut placere sa ascult muzica italiana. Alt soare !
Mi-am amintit de Emma . Mi-a placut mai mult la inceput. Era simpla, naturala, aum e sofisticata, aproape perfecta. Dar e totusi aceeasi voce.
Mi-am amintit de Emma . Mi-a placut mai mult la inceput. Era simpla, naturala, aum e sofisticata, aproape perfecta. Dar e totusi aceeasi voce.
Annmarie- 4
Frumoasa vocea Emmei
Eu vin cu o melodie de vara... proaspat iesita pe piata. O ascult, sa vad cum suna, dar constat ca nu suna prea bine. Adica nu-i tocmai pe gustul meu
Eu vin cu o melodie de vara... proaspat iesita pe piata. O ascult, sa vad cum suna, dar constat ca nu suna prea bine. Adica nu-i tocmai pe gustul meu
pitulicea- 6
O melodie reprezentataiva pentru Grecia, asa cum Grecia e reprezentativa pentru vara.
* daca intr-o alta postare era un ,,e” in minus... am remediat problema. aici am scris un ,,a” in plus. Mai, mai, cum se echilibreaza toate, volens - nolens.
* daca intr-o alta postare era un ,,e” in minus... am remediat problema. aici am scris un ,,a” in plus. Mai, mai, cum se echilibreaza toate, volens - nolens.
Indra- 4
Imi place mult muzica greceasca. Pe Demis il ascult de fiecare data cu placere.
Dupa muzica greceasca trecem la cea italiana
Dupa muzica greceasca trecem la cea italiana
pitulicea- 6
La dans cu voi,ca-n mine nu clocoteste nimic. Mai vorbim maine, dupa canicula.
atat de simplu- 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 4 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum