Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 36 din 51
Pagina 36 din 51 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Nelly Kim Furtado (născută 2 decembrie 1978) este o cântăreață-compozitoare, producătoare și actriță de origine portugheză născută în Canada
Furtado a devenit cunoscută în 2000, odată cu lansarea albumului de debut, Whoa, Nelly!, care include melodia câștigătoare a unui Grammy, I'm like a Bird. După ce a devenit mamă și a lansat albumul de mai puțin succes, Folklore (2003), s-a reîntors cu albumul Loose, de pe care a lansat melodii de succes precum hiturile #1 în Statele Unite Promiscuous și Say It Right, precum și hitul britanic #1 Maneater.
Furtado este cunoscută pentru faptul că experimentează cu diferite instrumente, sound-uri, genuri, limbi și stiluri vocale. Această diversitate a fost influențată de interesul în diferite culturi și de gama variată de gusturi în muzică
Furtado a devenit cunoscută în 2000, odată cu lansarea albumului de debut, Whoa, Nelly!, care include melodia câștigătoare a unui Grammy, I'm like a Bird. După ce a devenit mamă și a lansat albumul de mai puțin succes, Folklore (2003), s-a reîntors cu albumul Loose, de pe care a lansat melodii de succes precum hiturile #1 în Statele Unite Promiscuous și Say It Right, precum și hitul britanic #1 Maneater.
Furtado este cunoscută pentru faptul că experimentează cu diferite instrumente, sound-uri, genuri, limbi și stiluri vocale. Această diversitate a fost influențată de interesul în diferite culturi și de gama variată de gusturi în muzică
Vizitator- Vizitator
Doamne, ce voce are Maria Callas. Mi se face pielea de gaina ascultand-o. Si cu cata usurinta canta.... E uimitoare. Am pus pixul deoparte, am lasat hartiile sa zaca si m-am uitat la ea vrajita.
pitulicea- 6
Britney Jean Spears (n. 2 decembrie 1981) este o cântăreață de origine americană câștigătoare a premiului Grammy, și a 2 premii Emmy, dansatoare, compozitoare, ocazional actriță, producătoare și scriitoare. Britney se naște în Mississippi și are prima apariție televizată în 1992 ca participant al emisiunii "Star Search"
Vizitator- Vizitator
Andy Williams
Cântăreț
Născut: 3 decembrie 1927, Wall Lake, Iowa, Statele Unite
Decedat: 25 septembrie 2012, Branson, Missouri, Statele Unite
Cântăreț
Născut: 3 decembrie 1927, Wall Lake, Iowa, Statele Unite
Decedat: 25 septembrie 2012, Branson, Missouri, Statele Unite
Vizitator- Vizitator
John Michael Osbourne (cunoscut ca Ozzy Osbourne, născut pe 3 decembrie 1948, în Birmingham) este solistul vocal și fondatorul celei mai cunoscute formații de heavy metal din toate timpurile, Black Sabbath.
Vizitator- Vizitator
Frumos Andy Williams Asa, mai din tineretile mele....
Dupa Osbourne nu ma prea omor Nu-i genul meu.
Dupa Osbourne nu ma prea omor Nu-i genul meu.
pitulicea- 6
Marcel Pavel (n. 4 decembrie 1959, Independența, jud. Galați) este un cântăreț român de muzică ușoară. Împreună cu Monica Anghel a reprezentat România la concursul muzical Eurovision 2002 cu piesa "Tell me why"
Vizitator- Vizitator
Shawn Corey Knowles-Carter(n. 4 decembrie 1969), cunoscut și sub numele de Jay-Z este un rapper, producător de discuri, antreprenor și ocazional actor american. El este recunoscut pe plan internațional pentru colaborările sale consacrate. Este unul dintre cei mai de succes antreprenori și artiști hip-hop din America
Vizitator- Vizitator
4 decembrie 2004 – A decedat, într-un tragic accident auto, Teo Peter (basist, Compact)
Odihneasca-se in pace !
Odihneasca-se in pace !
Vizitator- Vizitator
Imi place mult melodia lui Marcel Pavel
Odihneasca-se in pace, Teo Peter
Odihneasca-se in pace, Teo Peter
pitulicea- 6
La 8 decembrie 1967 - S–a născut cântăreaţa britanică Sinead O'Connor.
A cam facut valuri la vremea ei, fata asta Frizura, glasul... melodia. A fost in top, oricum si, zic eu, merita
A cam facut valuri la vremea ei, fata asta Frizura, glasul... melodia. A fost in top, oricum si, zic eu, merita
pitulicea- 6
Dupa cum se vede, continua sa cante si sa scoata melodii noi. (Era noua anul trecut, dar pentru mine e noua si acum, pentru ca n-am mai auzit-o )
pitulicea- 6
Édith Piaf (n. 19 decembrie 1915, Paris, Franța - d. 10 octombrie 1963, Grasse, Franța) a fost o actriță, cântăreață și textieră franceză de mare succes, care a consacrat, atât în Franța cât și în întreaga lume, genul "chanson réaliste" (cunoscut cel mai adesea doar ca chanson).
În cultura franceză și europeană a secolului 20, șansonetista franceză, cunoscută și sub numele de alint de Privighetoarea, ocupă un loc unic, exprimând prin vocea și interpretările sale deosebite, angoasa și frământările unei întregi generații de francezi și vest-europeni, martori interbelici ai ascensiunii nazismului, respectiv participanți ulteriori ai reconstrucției post-belice a democrațiilor europene.
În cultura franceză și europeană a secolului 20, șansonetista franceză, cunoscută și sub numele de alint de Privighetoarea, ocupă un loc unic, exprimând prin vocea și interpretările sale deosebite, angoasa și frământările unei întregi generații de francezi și vest-europeni, martori interbelici ai ascensiunii nazismului, respectiv participanți ulteriori ai reconstrucției post-belice a democrațiilor europene.
Vizitator- Vizitator
Superb glas si superba melodie. Chiar o privighetoare Mi se face pielea de gaina cand o ascult.
pitulicea- 6
Pagina 36 din 51 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 51
Pagina 36 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum