Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 33 din 51
Pagina 33 din 51 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 42 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Petre Geambaşu s-a născut pe 6 noiembrie 1943, la Petreşti, judeţul Alba, într-o familie cu două fete. În 1967 a absolvit Conservatorul, în Bucureşti, , iar doi ani mai târziu a obţinut trofeul pentru cea mai bună voce, la Festivalul Tineretului de la S.O.C. (U.R.S.S.). În 1971 a fost distins cu locul al treilea la Festivalul de muzică uşoară de la Mamaia şi în acelaşi an s-a căsătorit, în 1976 urmând să devină tată.
Vizitator- Vizitator
nu pot sa-l uit pe nemernicul asta, eram in scoala generala, in clasa a VIIIa cred, cand a venit sa ne predea si scarba ne-a luat la pipait. Eram cateva care aveam deja sanisori, si libidinosul asta incerca sa ne ''verifice'' cam ce marime aveau, lua-l-ar naiba!
Vizitator- Vizitator
Ștefan Bănică (senior) (n. 11 noiembrie 1933, Călărași – d. 26 mai 1995) a fost un actor de teatru și film. S-a mai remarcat ca un bun cântăreț.
A realizat un cuplu comic alături de Stela Popescu în spectacole de revistă și divertisment la televiziune.
Printre cele mai celebre piese muzicale interpretate se numără „Îmi acordați un dans”, „Cum am ajuns să te iubesc”, „Gioconda se mărită”, „Hei, coșar, coșar” și „Astă seară mă fac praf”. Fiul său, Ștefan Bănică junior, i-a urmat cariera atât în actorie, dar mai ales în muzică.
A realizat un cuplu comic alături de Stela Popescu în spectacole de revistă și divertisment la televiziune.
Printre cele mai celebre piese muzicale interpretate se numără „Îmi acordați un dans”, „Cum am ajuns să te iubesc”, „Gioconda se mărită”, „Hei, coșar, coșar” și „Astă seară mă fac praf”. Fiul său, Ștefan Bănică junior, i-a urmat cariera atât în actorie, dar mai ales în muzică.
Vizitator- Vizitator
DAVID GATES 11 noiembrie 1940, solist, compozitor american, care a făcut parte din grupul Bread
Piesa a apărut pe albumul “Manna” - una dintre cele mai frumoase balade pop din istorie, reluată şi de Telly Savalas
Piesa a apărut pe albumul “Manna” - una dintre cele mai frumoase balade pop din istorie, reluată şi de Telly Savalas
Vizitator- Vizitator
Pavel Stratan (n.pe 11 noiembrie 1970 în Nișcani, Raionul Călărași, Republica Moldova) este un cântăreț și textier de muzică folk, pop din Republica Moldova. Muzica pe care o face nu poate fi catalogată. Este un amestec de stiluri. Nu se știe exact cât la sută este inspirație și cât la sută muzică originală. De fapt, aceasta pare a fi noutatea pe care o aduce pe piață. Se remarcă crâmpeie din folk, dar și din motivele tradiționale
Vizitator- Vizitator
Whoopi Goldberg (n. 13 noiembrie 1955) este o actriță americană de comedie, cântăreață, compozitoare și deținătoare a Premiului Emmy.
Vizitator- Vizitator
1998 – Elena Cârstea lansează Nu sunt perfectă, la Intercont Music.
Vizitator- Vizitator
Am ascultat o gramada de aniversati, adica pe toti aniversatii din ultimele zile. Unii imi placeau pe vremuri, iar acum nu-mi mai plac (cum ar fi Nicola), unii nu mi-au placut niciodata (cum ar fi Maria Radu), iar altii imi plac in continuare, cum ar fi Jo Dassin si Art Garfunkel
I-am ascultat pe cei doi Geambasi si chiar m-au apucat nostalgiile. Mi-au placut cum si-au depanat amintirile si cum si-au ingemanat destinele pe note muzicale Apoi am citit comentariul facut de doro.
De Stratan tare mult imi place.
I-am ascultat pe cei doi Geambasi si chiar m-au apucat nostalgiile. Mi-au placut cum si-au depanat amintirile si cum si-au ingemanat destinele pe note muzicale Apoi am citit comentariul facut de doro.
De Stratan tare mult imi place.
pitulicea- 6
Petula Clark
Cântăreață Născută: 15 noiembrie 1932, Epsom, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord
Filme: Adio domnule Chips, I Know Where I'm Going!, Vice Versa, Michael Jackson: 30th Anniversary Celebration
Cântăreață Născută: 15 noiembrie 1932, Epsom, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord
Filme: Adio domnule Chips, I Know Where I'm Going!, Vice Versa, Michael Jackson: 30th Anniversary Celebration
Vizitator- Vizitator
Anni-Frid ''Frida'' Lyngstad s-a născut la 15 noiembrie 1945, în Ballangen, Norvegia. La 2 ani, mama sa a dus-o în Suedia, fiind crescută de bunică.
Vizitator- Vizitator
Doina Aldea-Teodorovici (n. 15 noiembrie 1958, Chișinău, RSS Moldovenească – d. 30 octombrie 1992, București, România) a fost o cântăreață română din Republica Moldova. A fost căsătorită cu Ion Aldea-Teodorovici, cu care a format un duet, începând din 1981
Vizitator- Vizitator
Azi sarbatorim doar voci frumoase.
Imi placea duetul Aldea Teodorovici
Imi placea duetul Aldea Teodorovici
pitulicea- 6
Allison Crowe - Cantautoare - Născută: 16 noiembrie 1981, Nanaimo, Canada
Vizitator- Vizitator
Alain Barrière - Cântăreț - Născut: 18 noiembrie 1935, La Trinité-sur-Mer, Franța
Vizitator- Vizitator
Amanda Lear (n. 18 noiembrie 1939 în Hong Kong) este o cântăreață, pictoriță și actriță franceză.
Vizitator- Vizitator
Pagina 33 din 51 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 42 ... 51
Pagina 33 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum