Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 16 din 51
Pagina 16 din 51 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Mie imi place Imnul Romaniei in interpretarea lui Pavel. Are inovatii cu motive florale caracteristic manelistice!
, Pavele!
, Pavele!
myrk- 6
Da, a "inflorit" un pic imnul. Nu stiu cat glas are, mie mi se pare ca mai mult striga decat canta.
pitulicea- 6
La 5 decembrie 1946 - S–a născut celebrul tenor spaniol Jose Carreras.
Un glas care curge fara sfortare... ca in cazul lui Marcel Pavel
Un glas care curge fara sfortare... ca in cazul lui Marcel Pavel
pitulicea- 6
Ascultam una dintre sarbatoritele zilei si chiar imi place cum canta
La 9 decembrie 1950 - S-a născut Joan Armatrading, cântăreaţă şi compozitoare britanică.
La 9 decembrie 1950 - S-a născut Joan Armatrading, cântăreaţă şi compozitoare britanică.
pitulicea- 6
Colinde, colinde.... da' sa vedem si ce aniversati avem azi. Sa le spunem si lor in gand la multi ani
La 10 decembrie 1951 - S-a născut Johnny (Juan Raul Davis) Rodriguez, cântăreţ şi chitarist country american.
La 10 decembrie 1951 - S-a născut Johnny (Juan Raul Davis) Rodriguez, cântăreţ şi chitarist country american.
pitulicea- 6
Francis Albert „Frank” Sinatra (n. 12 decembrie 1915 – d. 14 mai 1998) a fost un cântăreț, crooner și actor american, laureat al premiului Academiei Americane de Film pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, în 1954, pentru rolul jucat în filmul From Here to Eternity.
Un simplu "te iubesc" face mai mult decât o avere.
citat din Frank Sinatra
Un simplu "te iubesc" face mai mult decât o avere.
citat din Frank Sinatra
Vizitator- Vizitator
Imi place Frank Sinatra.... fermecatoare muzica asta, veche...
pitulicea- 6
Asa cum am mai spus si la Calendarul zilei, azi o aniversam pe Edith Piaf. O voce de excepie, o personalitate incantatoare, un nume ce nu va fi uitat usor
La 19 decembrie 1915 - S-a născut Edith Piaf (pseudonim pentru Edith Gassion), celebra interpretă de şansonete ("La vie en rose", "Je ne regrette rien", "Milord", "Je sais comment", "Mon legionnaire", "Jezebel", "Johnny, tu n'est pas un ange"); a intrepretat roluri în filmele "Etoile sans lumière", "Les Amants de demain" (m.11.10.1963).
O melodie ce te face sa o asculti si sa o reasculti la nesfarsit...
La 19 decembrie 1915 - S-a născut Edith Piaf (pseudonim pentru Edith Gassion), celebra interpretă de şansonete ("La vie en rose", "Je ne regrette rien", "Milord", "Je sais comment", "Mon legionnaire", "Jezebel", "Johnny, tu n'est pas un ange"); a intrepretat roluri în filmele "Etoile sans lumière", "Les Amants de demain" (m.11.10.1963).
O melodie ce te face sa o asculti si sa o reasculti la nesfarsit...
pitulicea- 6
Si-o alta melodie ce te cuprinde parca in brate si nu-ti mai da drumul.... Superba
pitulicea- 6
Mai avem o aniversare interesanta azi Interesanta, pentru ca e vorba de un gen de muzica ce nu se mai prea asculta azi. Eu ascult uneori si ma amuza...
La 19 decembrie 1920 - S-a născut Little Jimmy (James Cecil) Dickens, cântăreţ country american.
La 19 decembrie 1920 - S-a născut Little Jimmy (James Cecil) Dickens, cântăreţ country american.
pitulicea- 6
Un alt aniversat, al carui nume nu imi spune nimic. Asta nu ma opreste sa-l ascult
1941 - S-a născut Maurice White, vocalist, baterist şi compozitor american (Earth, Wind & Fire).
1941 - S-a născut Maurice White, vocalist, baterist şi compozitor american (Earth, Wind & Fire).
pitulicea- 6
Si un aniversat care-mi place... Imi aminteste de tineretile mele.
1958 - S-a născut Limahl (Cristopher Hamill), vocalist şi compozitor american (Kajagoogoo).
1958 - S-a născut Limahl (Cristopher Hamill), vocalist şi compozitor american (Kajagoogoo).
pitulicea- 6
Ieri s-a stins din viata John Robert "Joe" Cocker (n. 20 mai 1944, Sheffield – d. 22 decembrie 2014, Crawford, Colorado) cântăreț rock și blues englez. A devenit popular prin anii '60 prin vocea specifică, acompaniată de mișcări energice.
A produs 40 de albume și a fost distins cu Premiul Grammy în anul 1983, pentru melodia „Up Where We Belong”, interpretată în duet cu Jennifer Warnes.
Născut în Sheffield, Cocker s-a îndrăgosti de mic de formaţia care are în palmares un singur titlu de campioană - ediţia 1897-1898 -, după cum dezvăluia în urmă cu mai mulţi ani pentru The Guardian: "E o minune să mă uit la fotbal sâmbăta dimineaţa"
A produs 40 de albume și a fost distins cu Premiul Grammy în anul 1983, pentru melodia „Up Where We Belong”, interpretată în duet cu Jennifer Warnes.
Născut în Sheffield, Cocker s-a îndrăgosti de mic de formaţia care are în palmares un singur titlu de campioană - ediţia 1897-1898 -, după cum dezvăluia în urmă cu mai mulţi ani pentru The Guardian: "E o minune să mă uit la fotbal sâmbăta dimineaţa"
Vizitator- Vizitator
Pagina 16 din 51 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 51
Pagina 16 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum