Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 10 din 51
Pagina 10 din 51 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
Sofia Vicoveanca (numele real fiind Sofia Fusa căsătorită Micu; n. 23 septembrie 1941, comuna Toporăuți, județul Cernăuți, România, actualmente în Ucraina) este o renumită solistă de muzică populară din zona Bucovinei.
Vizitator- Vizitator
Ray Charles Robinson (n. 23 septembrie 1930 în Albany, Georgia – d. 10 iunie 2004 în Beverly Hills, California) a fost un muzician american cunoscut, un pionier în genul de muzică soul de-a lungul anilor 1950 prin fuziunea muzicii rhythm and blues, gospel, și blue
Vizitator- Vizitator
John William Coltrane, (n. 23 septembrie 1926, Hamlet, Carolina de Nord – d. 17 iulie 1967, Huntington, New York), cunoscut și sub pseudonimul "Trane", a fost un saxofonist, șef de formație și compozitor de jazz american.
Vizitator- Vizitator
Multe aniversari....frumoase Imi plac toti. De Sofia Vicoveanca, ce sa mai zic? E de nota 10
pitulicea- 6
Steven Forrest (născut pe 25 septembrie, 1986 în Modesto, California), este bateristul trupei Placebo. Daca nu v-ati trezit inca, ascultati !
Vizitator- Vizitator
Willard Christopher "Will" Smith, Jr. (născut la 25 septembrie 1968) este un actor american, nominalizat la premiile Oscar și Globul de Aur. De asemenea este artist hip-hop/r&b câștigător al mai multor premii Grammy. Acesta își savurează succesul în muzică, televiziune și film. Smith a întâlnit faima ca rapper sub numele de The Fresh Prince în târziul anilor 1980 și în serialul The Fresh Prince of Bel-Air. Cele mai notabile filme ale sale includ Bad Boys și continuarea; Men in Black și continuarea; Independence Day; I, Robot; Ali; The Pursuit of Happyness; I Am Legend; Hancock și Seven Pounds.
Vizitator- Vizitator
Ileana Sărăroiu, născută Elena Sărăroiu (n. 25 septembrie 1936, Valea Voievozilor, Dâmbovița — d. 13 mai 1979, Unirea, Călărași), a fost o cântăreață română de muzică populară și romanțe.
Vizitator- Vizitator
Maria Tănase (n. 25 septembrie 1913, București ― d. 22 iunie 1963, București) a fost o interpretă de muzică populară românească. A fost supranumită Pasărea măiastră, Edith Piaf a României și Regina cântecului românesc
Vizitator- Vizitator
Ileana si Maria.... doua voci de aur. Ceilalti... sa fie acolo la ei, eu nu-i ascult de obicei.
pitulicea- 6
Olivia Newton-John (n. 26 septembrie 1948, Cambridge, Cambridgeshire, Anglia) este o cântăreață pop, compozitoare și actriță australiană născută în Anglia, câștigătoare a patru premii Grammy și nominalizată la premiile Globul de Aur. Este o activistă convinsă atât pe domeniul problemelor ecologice, cât și pe cel al cancerului la sân.
Vizitator- Vizitator
Foarte frumoasa melodia....se potriveste la fix cu vocea calda a Oliviei
pitulicea- 6
Multumesc, Pitu ! Acum am realizat ca postasem linkul.
Vizitator- Vizitator
Blu Cantrell (numele real - Tiffany Cobb s-a nascut pe data de 1 octombrie 1976) este o cântăreață americană de muzică R&B. Aceasta a devenit cunoscută în urma succesului obținut de cântecul „Hit 'em Up Style (Oops!)”, care a atins poziția cu numărul 2 în clasamentul Billboard Hot 100. Albumul de pe care face parte această piesă, intitulat So Blu, a debutat pe locul 8 în Billboard 200, primind discul de aur în SUA.
Vizitator- Vizitator
Nu prea e genul meu... sau, cine stie....poate melodia nu e una prea reusita. Oricum, sa traiasca ani multi si fericiti
pitulicea- 6
Dan George Spătaru (n. 2 octombrie 1939, Aliman, Constanța - d. 8 septembrie 2004, București) a fost unul dintre cei mai prolifici cântăreți români de muzică ușoară.
Vizitator- Vizitator
Pagina 10 din 51 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 51
Pagina 10 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum