Aniversari pe portativ
+7
simona
ionutz72
cris_is
atat de simplu
sharp00714
myrk
pitulicea
11 participanți
Pagina 8 din 51
Pagina 8 din 51 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 51
Aniversari pe portativ
Rezumarea primului mesaj :
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
Zilnic aniversam sau comemoram personalitati din lumea muzicii. Unii mai cunoscuti, altii mai putin cunoscuti.
Prin intermediul acestui topic m-am gandit sa le spunem in gand un LA MULTI ANI! celor care isi aniverseaza ziua de nastere sau sa aducem un pios omagiu celor care au fost, ne-au incantat si au trecut in nefiinta.
pitulicea- 6
Re: Aniversari pe portativ
La 5 septembrie 1946 - S-a născut Loudon Wainwright III, cântăreţ, chitarist şi compozitor satiric american.
Trebuie ascultat si el
Trebuie ascultat si el
pitulicea- 6
Si inca o aniversare... una foarte importanta
La 5 septembrie 1946 - S-a născut Freddie Mercury (Frederick Bulsara), vocalist şi compozitor britanic (Queen).
La 5 septembrie 1946 - S-a născut Freddie Mercury (Frederick Bulsara), vocalist şi compozitor britanic (Queen).
pitulicea- 6
Doua voci de aur, un duet de exceptie O melodie care te face sa vibrezi... Cine nu l-a iubit pe Freddy? Eu l-am iubit
pitulicea- 6
Cine nu l-a iubit pe Freddy? Si-acum e iubit... pacat c-a luat-o razna, putin, si s-a pierdut...
myrk- 6
La 8 septembrie 1979 - S-a născut Pink (Alecia Moore), cântăreaţă şi dansatoare americană.
Pe Pink trebuie musai sa o sarbatoresc. O iubesc pe fata asta E grozava.
Pe Pink trebuie musai sa o sarbatoresc. O iubesc pe fata asta E grozava.
pitulicea- 6
Plina de viata fata asta.... si de umor Faina melodia si fain videoclipul E o adevarata sursa de inspiratie pentru mine
pitulicea- 6
Dan George Spătaru (n. 2 octombrie 1939, Aliman, Constanța - d. 8 septembrie 2004, București) a fost unul dintre cei mai prolifici cântăreți români de muzică ușoară.
Vizitator- Vizitator
Lui ii aniversam decesul Il ascult cu placere pe Dan Spataru. Avea o voce interesanta.
pitulicea- 6
E timpul sa-mi mai imbogatesc "cultura muzicala" Sa ascult ceva ce n-am mai ascultat.
La 11 septembrie 1967 - S-a născut Harry Connick Jr., cântăreţ, pianist şi compozitor american.
La 11 septembrie 1967 - S-a născut Harry Connick Jr., cântăreţ, pianist şi compozitor american.
pitulicea- 6
Morten Harket (n. 14 septembrie 1959, Kongsberg, Norvegia) este un cântăreț și compozitor din Norvegia. Vocalist al formației A-ha din 1983. Harket are 5 copii: 3 cu fosta soție, unul cu fosta prietenă și unul cu asistenta personală.
Vizitator- Vizitator
Dida Drăgan, născută Didina Alexandra Drăgan, (n. 14 septembrie 1946 - Jugureni, județul Dâmbovița) este o solistă vocală și autoare de versuri din România
Vizitator- Vizitator
Pagina 8 din 51 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 51
Pagina 8 din 51
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum