GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

LUMEA FILMULUI (2)

+13
shu
casp
Amrita
shadow
Queensland
Obi-Wan Kenobi
seaman65
myrk
parwous
RALUCA
atat de simplu
itina
pitulicea
17 participanți

Pagina 10 din 19 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Urmatorul

In jos

LUMEA FILMULUI (2) - Pagina 10 Empty LUMEA FILMULUI (2)

Mesaj  pitulicea Mier 9 Iul - 19:55

Rezumarea primului mesaj :

Majoritatea dintre noi am uitat in ultimul timp,cum arata o sala de cinematograf.
Data de 28 decembrie 1895 marchează nu numai prima proiectie cinematografică ci si nasterea unei noi arte, arta cinematografică, cea de-a saptea artă cum mai este cunoscută. Sunt 117 ani de la rularea primului film. Pe marile ecrane ale lumii au rulat sute de mii de filme si milioane de actori, care la un moment dat ne-au incantat privirea.
Acesta este un topic despre a saptea arta, un topic in care sa va spuneti parerile sau gusturile despre film si astfel, sa le impartasiti si altora.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

IMPORTANT: Cei care postati aici, VA ROG, scrieti titlul filmului asa incat sa reiasa clar care e acesta. Diferentiati-l cumva de restul postarii. Faceti-l sa sara in ochi din primul moment.  cyclops  
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

LUMEA FILMULUI (2) - Pagina 10 Empty Re: LUMEA FILMULUI (2)

Mesaj  pitulicea Lun 22 Feb - 21:50

Laughing Laughing Simpla, nu l-am vazut tot intr-o zi. A fost film de 3 reprize. Are mai bine de doua ore.

Doro, unele chiar merita vazute sau revazute. Laughing Pofta vine si mancand Wink
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 22 Feb - 21:52

Pitu, ia socoteste de cate ori ai pedalat. Am zis ca l-ai vazut intr-o zi? Laughing De 3 zile de pedalat am citit si eu pana acum. Suspect
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Joi 25 Feb - 21:21

Pentru cei care au vazut serialul Vikings , a aparut primul episod din sezonul 4 : continuarea povestii este la fel de fascinanta , producatorii reusesc sa imbine cu succes adevarul istoric si legenda .
In istorie Rollo , primul conducator viking care a stapanit Normandia nu are nimic de a face cu Ragnar , si unul si celalalt au existat in timpuri diferite , filmul insa ii aduce impreuna facandu-i frati si dand un farmec aparte povestii ...

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Joi 25 Feb - 21:24

Eu am urmarit serialul, astept sa se mai adune cateva episoade. Wink Si mie-mi place. Smile
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 25 Feb - 21:32

Pentru seriale este un alt topic.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 29 Feb - 18:42

Am mai vazut un film din 1963, care mi-a lasat o impresie puternica. High and Low, in regia lui Akira Kurosawa si cu Toshiro Mifune in rolul principal. Doua nume dragi mie Smile
Filmul e unul politist. Normal ca nu e ca filmele politiste din anii 2000, dar chiar si asa, cu o tehnica si tehnologie prea putin avansate, crima o data infaptuita, nu ramane nedescoperita si nepedepsita. Kurosawa reuseste inca o data sa creeze o atmosfera sumbra si pe alocuri macabra. Chiar m-a tinut cu sufletul la gura.
Cei carora le plac filmele vechi, daca nu l-au vazut inca, merita sa-l vada Smile  E o experienta... zic eu, placuta.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Obi-Wan Kenobi Vin 18 Mar - 0:15

Nici nu mai tin minte de cand nu am mai ras asa de mult la un film. Cred ca de prin anii 90 filmul fiind Bacheleors Party. Rasfoind paginile Cinemagiei am gasit o cronica buna la Dirty Grandpa si am zis hai sa incerc sa-l vad. L-am vazut pana la capat si m-am amuzat copios. O comedie excelenta, cu un DeNiro efervescent  in rolul unui bunic groaznic de porcos si murdar Laughing . Vi-l recomand cu cea mai mare placere.Vizionare placuta!!!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Obi-Wan Kenobi
Obi-Wan Kenobi
5
5

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 18 Mar - 9:23

DeNiro efervescent in rolul unui bunic groaznic de porcos si murdar
No, replica asta m-a convins ca trebuie sa vad filmul Laughing Laughing S-ar putea sa-l mai fi vazut, dar de DeNiro nu ma satur niciodata Twisted Evil
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 20 Mar - 17:07

Citind recomandarea facuta de Obi, mi-am zis: filmul acesta trebuie sa-l vad, pentru ca am chef sa rad! Twisted Evil
N-o sa pot spune "l-am vazut", pentru ca n-am rabdare sa-l urmaresc pana la capat. E o mare porcarie dupa parerea mea. Plin de vulgaritati, majoritatea dintre ele fortate. Am ajuns la minutul 20, punandu-mi la incercare rabdarea si spunandu-mi: "mai da-i o sansa". I-am dat 20 de minute de sanse, dar sunt filme mult mai bune pe care pot sa le vad in timpul asta.
Zau daca inteleg unde si de ce a ras Obi confused  Pana in momentul in care am dat Exit, n-am vazut nici o faza sau replica care sa ma faca macar sa zambesc. E penibil de la un capat la altul. Nu cred sa fi vazut vreun film cu De Niro la fel de prost Sad  Dezamagire totala.  
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 21 Mar - 7:14

Lasa ca rad eu acum de dezamagirea ta, Pitu! Laughing Laughing N-am ce face, sunt vesela azi. Oricum, m-ati facut curioasa sa-l vad si eu. Si mai curioasa sunt ce parere voi avea despre film. Neutral Ca voi fi ori in tabara lui Obi, ori in cea a lui Pitu. it wasn\'t me Filmele porcoase nu-mi plac, da-mi place De Niro mult. Daca rad la film... va spun. Va spun si daca nu rad. Razz
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 21 Mar - 8:58

Laughing Laughing Daca si tu o sa razi la filmul asta, inseamna ca mi-am pierdut complet simtul umorului. Mie-mi plac mai mult subtilitatile si replicile inteligente. Grosolaniile si obscenitatile nu ma amuza, mai ales cand sunt exacerbate. confused
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Lun 21 Mar - 11:29

Obscenitatile nu-mi plac. Nu gasesc subtitrare, deocamdata. Neutral
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 21 Mar - 11:33

Eu am gasit filmul online subtitrat. La link-ul dat de Obi se vede rau. Eu m-am uitat pe alt site.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  shu Mier 23 Mar - 13:25

apoi ce sa zic ?... filmul e spumos, licentios si pana la urma normal in tiparele impuse de NWO, asimilabil in zona ''carpe diem''... acuma pentru unii ca mine si ca Obi, care suntem de varsta mai apropiata cu De Niro e mai digest, ca vorba aia ne-am cam bifat obiectivele, asa ca sa iei la tinta o studenta e un obiectiv f. tonic, sa-i zic asa Very Happy ... si asta vine adanc din creier, poate chiar dincolo de sistemul limbic (sugestiva denumire ! Razz ), din creierul reptilian... e un complex pe care l-am denumit, intr-o viata anterioara rolling on the floor , cand eram neanderthalian Evil (cu mult inainte de a-si sistematiza Freud celebrele complexe), ''proximitatea ultimei zvacniri a maciucii''...asa ca luati-l ca un film usurel... surprinzator De Niro prin maleabilitatea interpretativa... si pana la urma Pitu : ''Sa multumesti pe toata lumea e imposibil, dar sa-i enervezi pe toti... e floare la ureche!'' Laughing
shu
shu
4
4

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 23 Mar - 13:30

Laughing Laughing Laughing Hai ca mi-a placut comentariul tau. Si mi-a placut mult asta:
''proximitatea ultimei zvacniri a maciucii''
rolling on the floor rolling on the floor
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 19 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum