DIN LUMEA SPORTULUI
+31
Wolff
myrk
itina
kam3l3on
freda white
RALUCA
Pingu
shadow
elis27
Obi-Wan Kenobi
serpico
zexe
tegeusa
seaman65
Nana_Duval
mihaic3001
daffy_
oli
elly
dragos
bursuc
atat de simplu
Mr Nobody
juliette
aspidistra76
bostanul_spatial
habibi77
Radu
snow
kitty
pitulicea
35 participanți
Pagina 19 din 30
Pagina 19 din 30 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30
DIN LUMEA SPORTULUI
Rezumarea primului mesaj :
Jucatoarea de tenis Venus Williams a socat publicul cu tinuta sa in timpul ultimei sale evolutii la Australian Open.
In timpul partidei disputate cu Lucie Safarova, pe care a reusit sa o invinga, tenismena a atras atentia cand s-a aplecat dupa un prosop si a lasat impresia ca nu poarta lenjerie intima. Ulterior, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA a explicat incidentul: "Am purtat chiloti, doar ca erau de aceeasi culoare cu pielea mea..."
A avea, sau a nu avea chiloti? Aceasta-i intrebarea
Totusi, cu asa o fustita, nu cred ca ar fi cineva atat de nebun, incat sa joace tenis fara lenjerie intima.
https://www.youtube.com/watch?v=B2Fgt3LeabE
Jucatoarea de tenis Venus Williams a socat publicul cu tinuta sa in timpul ultimei sale evolutii la Australian Open.
In timpul partidei disputate cu Lucie Safarova, pe care a reusit sa o invinga, tenismena a atras atentia cand s-a aplecat dupa un prosop si a lasat impresia ca nu poarta lenjerie intima. Ulterior, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA a explicat incidentul: "Am purtat chiloti, doar ca erau de aceeasi culoare cu pielea mea..."
A avea, sau a nu avea chiloti? Aceasta-i intrebarea
Totusi, cu asa o fustita, nu cred ca ar fi cineva atat de nebun, incat sa joace tenis fara lenjerie intima.
https://www.youtube.com/watch?v=B2Fgt3LeabE
pitulicea- 6
Re: DIN LUMEA SPORTULUI
Dura nu mi s-a mai spus pana acum Cred ca azi forumul este impotriva mea, sau am devenit brusc (sau nu asa brusc) foarte nesuferita
Vizitator- Vizitator
Esti durere! N-are nimeni nimic cu tine! Era un emoticon pe-acolo... esential!
myrk- 6
Cel mai violent fotbalist al anului
Ce copil cretin Ce face sportul din unii oameni...
Sportul inseamna sanatate. O fi vorba doar de sanatatea trupului? In cazul asta de ce spuneau latinii mens sana in corpore sano?
Inca o data se adevereste mesajul de pe tricoul de la "Mesaje pe tricou"... in cazul barbatilor
Ce copil cretin Ce face sportul din unii oameni...
Sportul inseamna sanatate. O fi vorba doar de sanatatea trupului? In cazul asta de ce spuneau latinii mens sana in corpore sano?
Inca o data se adevereste mesajul de pe tricoul de la "Mesaje pe tricou"... in cazul barbatilor
pitulicea- 6
Un asemenea specimen n-are ce cauta in sport! Se vede ca e mai bine facut si-si permite! Daca ar fi fost adult, ar fi riscat o suspendare pe termen lung sau o excludere din fotbal, precum si cativa dinti lipsa!
myrk- 6
Cadu, adica! Nu suport genul asta de oameni! Eu i-as fi tras un picior in fund (cel putin ) pustiului aluia! Sanctiuni aspre, pe plan sportiv! Daca vreau sa vad batai, ma uit la K1 sau la box!
myrk- 6
N-ar trebui sa i se mai dea voie sa joace in nici o echipa de fotbal....si in nici o echipa din nici un alt sport Sportul e sport si presupune reguli si disciplina.
pitulicea- 6
Orice om merita inca o sansa... daca recidiveaza atunci are o problema importanta... La fel si in cazul nostru: daca persista in greseala, n-are viitor intr-un sport de echipa... ci doar de full contact!
myrk- 6
Un om care nu se poate controla, in mod cert va recidiva. Eu nu i-as mai da o sansa....cu gandul la cei care vor suferi pentru ca am mai dat (unui dobitoc) o sansa
pitulicea- 6
Tocmai de-aia i se mai acorda o sansa... e posibil sa fie o scapare de moment! Pentru a inlatura orice dubiu!
myrk- 6
Ma uit la patinaj artistisc, la Olimpiada de la Soci. Sunt evolutii extraordinare. Mi se pare ca rusii au fost furati, la ei acasa! Eu i-am vazut campioni olimpici! (Inca nu s-a incheiat concursul... )
myrk- 6
N-am apucat sa vad deschiderea, n-am apucat sa vad inchiderea....si s-au si terminat Ce repede se intampla unele lucruri.
pitulicea- 6
Pagina 19 din 30 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 24 ... 30
Subiecte similare
» LUMEA NECUVANTATOARELOR
» LUMEA FILMULUI (2)
» Ce mai citeste lumea?
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL
» LUMEA FILMULUI (2)
» Ce mai citeste lumea?
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL