DIN LUMEA SPORTULUI
+31
Wolff
myrk
itina
kam3l3on
freda white
RALUCA
Pingu
shadow
elis27
Obi-Wan Kenobi
serpico
zexe
tegeusa
seaman65
Nana_Duval
mihaic3001
daffy_
oli
elly
dragos
bursuc
atat de simplu
Mr Nobody
juliette
aspidistra76
bostanul_spatial
habibi77
Radu
snow
kitty
pitulicea
35 participanți
Pagina 24 din 30
Pagina 24 din 30 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30
DIN LUMEA SPORTULUI
Rezumarea primului mesaj :
Jucatoarea de tenis Venus Williams a socat publicul cu tinuta sa in timpul ultimei sale evolutii la Australian Open.
In timpul partidei disputate cu Lucie Safarova, pe care a reusit sa o invinga, tenismena a atras atentia cand s-a aplecat dupa un prosop si a lasat impresia ca nu poarta lenjerie intima. Ulterior, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA a explicat incidentul: "Am purtat chiloti, doar ca erau de aceeasi culoare cu pielea mea..."
A avea, sau a nu avea chiloti? Aceasta-i intrebarea
Totusi, cu asa o fustita, nu cred ca ar fi cineva atat de nebun, incat sa joace tenis fara lenjerie intima.
https://www.youtube.com/watch?v=B2Fgt3LeabE
Jucatoarea de tenis Venus Williams a socat publicul cu tinuta sa in timpul ultimei sale evolutii la Australian Open.
In timpul partidei disputate cu Lucie Safarova, pe care a reusit sa o invinga, tenismena a atras atentia cand s-a aplecat dupa un prosop si a lasat impresia ca nu poarta lenjerie intima. Ulterior, ocupanta locului 6 in clasamentul WTA a explicat incidentul: "Am purtat chiloti, doar ca erau de aceeasi culoare cu pielea mea..."
A avea, sau a nu avea chiloti? Aceasta-i intrebarea
Totusi, cu asa o fustita, nu cred ca ar fi cineva atat de nebun, incat sa joace tenis fara lenjerie intima.
https://www.youtube.com/watch?v=B2Fgt3LeabE
pitulicea- 6
Re: DIN LUMEA SPORTULUI
Esteeeeeeeeeee! Bravo, Germania! Unde esti, Banciule? Un meci greu pentru ambele echipe, cu duritati, mai ales din partea argentinienilor. Spre deosebire de alte campionate, Germania a meritat sa castige, cu varf si indesat. De departe, cea mai buna echipa a mondialului. Acuma, tre' sa ma laud si eu putin: am avut fler, inspiratie, clarviziune (samd ) si comentarii scurte, dar competente! Poate ma vad astia de la sport.ro si ma iau in echipa! Vreti sa spun ceva si despre Victor Piturca? De-acu' sa-mi spuneti oracolul din Botșeni! Cu alte comentarii, maine, poate. 1-0 pentru Germania, desigur! In prelungiri.
myrk- 6
oare unde a vazut Myrk ca Germania a fost cea mai buna din campionat? Cea mai norocoasa da, dar cea mai buna?? Mie si Costa Rica mi s-a parut mai buna
Vizitator- Vizitator
B recunoaste si el ca n-au jucat asa cum ar fi putut s-o faca, eu l-am tot ''impuns'' dar nu se supara, admite imediat cand ceva nu este ok, fara resentimente, desi de altfel este foarte mandru de poporul lui
Vizitator- Vizitator
Germania a fost cea mai constanta echipa de la mondial. Poti sa joci bine un meci, doua si sa ti se para ca esti cel mai bun. Dar nu e asa! Campionatul, si inca unul mondial, e si un test de anduranta: cel mai puternic invinge! Si nemtii s-au dovedit a fi extrem de puternici: nu poti sa-i bati! Si, din cate stiu eu, cel mai bun invinge! Asa vad eu lucrurile, de aia am crezut ca Germania poate deveni campioana mondiala! Dar, de, altii se pricep mai bine!
Acum nu mai stau sa scriu prea mult, dar o mare magarie mi s-a parut desemnarea lui Messi ca fiind cel mai bun jucator al turneului. In schimb, Neuer a fost desemnat, pe buna dreptate, portarul campionatului!
Acum nu mai stau sa scriu prea mult, dar o mare magarie mi s-a parut desemnarea lui Messi ca fiind cel mai bun jucator al turneului. In schimb, Neuer a fost desemnat, pe buna dreptate, portarul campionatului!
myrk- 6
Nu te simteai bine daca nu-ti aratai ironia. Nu trebuie sa ma pricep la fotbal, imi spun parerea despre ce am vazut si cum am perceput eu jocul, mai ales ca vad tot timpul cum joaca nemtii, si chiar joaca!!! In campionatul german nu prea ai cum sa te plictisesti urmarindu-i, la acest Campionat Mondial m-am plictisit adesea cand au jucat ei, sau n-aveam voie?
Vizitator- Vizitator
Uf! Da sensibiloasa mai esti! Doro, tocmai asta am explicat: in campionatul intern se joaca un numar de meciuri, la mondial daca faci un pas gresit, pleci acasa. Pentru a contracara jocul adversarului, uneori trebuie sa adopti o anume tactica: de aceea jocul devine plictisitor. Dar ca sa spui ca Germania e norocoasa si nu joaca bine... m-ai jignit!
myrk- 6
N-as fi ''sensibiloasa'' daca n-ai spune Dar, de, altii se pricep mai bine! . N-am zis nici o secunda ca ma pricep, ci doar ca asa se vede dinspre partea mea. M-au plictisit in draci, mai putin in semifinala (cand mi s-a parut ca am vazut cea mai tare comedie ever), si finala, cand au muncit o gramada pentru victorie. Daca ramaneau constanti, cum zici tu, nu mai pupau ei trofeul ala frumos. Si nici n-am zis ca n-ar fi buni, ba chiar ca sa ma citez '' n-au jucat asa cum ar fi putut s-o faca'', desi mai corect ar fi n-au jucat mereu asa cum ar fi putut s-o faca. Parerea mea! Na! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Vizitator- Vizitator
Nici o echipa nu seamana cu cealalta, deci nici un meci cu altul! Tocmai ti-am explicat ca unii nu te lasa sa joci frumos, chiar daca vrei! Nu tu, ci echipa adversa!
myrk- 6
Mda... Ma asteptam sa castige Germania. Bravo lor!
Ce nu inteleg eu e de ce a fost desemnat Messi cel mai bun fotbalist al campionatului.
Acum am vazut ca ceva de genu' a spus si Myrk mai sus.
Ce nu inteleg eu e de ce a fost desemnat Messi cel mai bun fotbalist al campionatului.
Acum am vazut ca ceva de genu' a spus si Myrk mai sus.
itina- 6
E 1-0 pentru Steaua intr-un meci cu o echipa norvegiana al carei nume nu-l pot pronunta. E ceva cu ștrumfi.
Sper ca echipa noastra sa tina piept in continuare si de ce nu, sa le mai dea un gol-doua!
Sper ca echipa noastra sa tina piept in continuare si de ce nu, sa le mai dea un gol-doua!
itina- 6
Maine avem meci cu U Cluj. Sper sa-i batem de data asta. Mai ales ca ne-am procopsit si cu nocturna, firma care a castigat licitatia de contructie fiind din Cluj.
myrk- 6
FC Botosani- U Cluj 1-0. E drept ca arbitrul a tras cu Bt-ul. Dar asta e, fotbalul se joaca pe goluri! Nivelul ambelor echipe e slab, insa. Dar, la nivelul actual al campionatului, cu un pic de atentie si de pregatire, greu sa bata cineva la Botosani. Am spus: atentie si pregatire!
myrk- 6
Pagina 24 din 30 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 30
Subiecte similare
» LUMEA NECUVANTATOARELOR
» LUMEA FILMULUI (2)
» Ce mai citeste lumea?
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL
» LUMEA FILMULUI (2)
» Ce mai citeste lumea?
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL