Prin orasele lumii
+12
Queensland
fata_cu_sosete_de_diamant
JeSsYkA
mrs nobody
Nana_Duval
wer908
oli
seaman65
shadow
Melodia
pitulicea
mielusica
16 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Prin orasele lumii
Circula pe net niste poze (power point) cu imagini ale fiordurilor scandinave, bineinteles facute pe vreme frumoasa, cu soare. Sunt de vis.
Peste tot gasim imagini frumoase, merita vizitate toate. Queenie, fa-ti timp pentru vizitat tot ce prinzi.
Peste tot gasim imagini frumoase, merita vizitate toate. Queenie, fa-ti timp pentru vizitat tot ce prinzi.
seaman65- 6
Si pozele sunt frumoase
Un spectaculos curcubeu, pe inserat, la orele 22.35, inainte de intrarea in numeroasele tuneluri existente in Norvegia.
Queensland- 6
Re: Prin orasele lumii
In excursia mea in cel mai frumos oras norvegian, Bergen, pe coasta vestica, am fost ''on the top of the world'', un varf de munte, nu foarte inalt, dar de unde panorama iti taie respiratia... Ca sa ajung acolo, am urcat 32 grade cu un tren-tramvai, Fløybannen, renumit in zona si plin-ochi de turisti. Mi-a fost aproape imposibil sa cred cat de abrupt poate sa urce acesta... Mai spectaculoasa a fost coborarea, aveai impresia ca ai sa cazi in nas In fundal, putin din frumusetea uluitoare a orasului situat intre 7 munti. Pacat ca a inceput sa ploua
Queensland- 6
Din pacate nu, este din matase, dar este asa de reusita incat si atunci cand am fost aproape de ea am pus mana (adica am pipait-o) sa ma dumiresc.
eledas- 4
Sa vedeti cum arata Salzburgul azi la ora pranzului
Voi nu mai puteti de cald la mine este vreme de numarat banii.
Voi nu mai puteti de cald la mine este vreme de numarat banii.
eledas- 4
casuta ''modesta''...Anglia. numai acoperisul ala face mai mult decat casa, terenul si proprietarul la un loc
" />
" />
Vizitator- Vizitator
culmea...din stuf. dar mana de lucru este ingrozitor de scumpa. ma gandeam la acoperisurile noastre, facute din stuf nu ptr. ca-i trendy ci ptr ca atat aveau bietii oameni la indemana fara sa ii coste...
Vizitator- Vizitator
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» 10 minuni ale lumii despre a caror existenta nu stiai
» OSHO-o noua miscare filozofica a lumii moderne?
» OSHO-o noua miscare filozofica a lumii moderne?
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum