Prin orasele lumii
+12
Queensland
fata_cu_sosete_de_diamant
JeSsYkA
mrs nobody
Nana_Duval
wer908
oli
seaman65
shadow
Melodia
pitulicea
mielusica
16 participanți
Pagina 3 din 6
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Prin orasele lumii
Ok. Hai sa va arat si eu, cam cum arata un acoperis de casa, din zona Larnaca- Cipru.
[url= ] [/url]
[url= ] [/url]
JeSsYkA- 4
Plaza del Toros, Palma de Mallorca, un loc denumit si ,,colosseum-ul balear" - poza e facuta in ianuarie , de mine
fata_cu_sosete_de_diamant- 2
da, pitu, e facuta de mine din avion. Ma fascinau norii.pitulicea a scris:A doua poza postata de FcuSdeD e facuta din avion? Pare a fi o aripa.
inca una, Mediterana, stancile de care va spuneam,si albastrul ala infinit... undeva mai jos de Valdemossa (un orasel superb situat intr-o zona cu munte -mare, am inteles ca aici are si Michael Douglas o proprietate, e unul din locurile lui preferate).
Da!! exact asa pitu, poza nu e prelucrata absolut deloc, filmul reda exact atmosfera. Marea, culoarea ei, pare ca a impregnat tot ce in jur, parca respiri albastru... e aproape incredibil!! mai pun una, ca sa va umpleti sufletele cu nuanta asta infinita...
am senzatia ca am gresit eu ceva si nu se vede poza, o mai pun odata aici, si rog sa lipeasca la postarea de mai sus, nu am mai putut edita in timp util...
Frumoase poze !
Arriatna , ai scris ''acasa la mine'' , stai pe varf de munte sau te referi la intreaga zona ?
Arriatna , ai scris ''acasa la mine'' , stai pe varf de munte sau te referi la intreaga zona ?
shadow- 6
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» 10 minuni ale lumii despre a caror existenta nu stiai
» OSHO-o noua miscare filozofica a lumii moderne?
» OSHO-o noua miscare filozofica a lumii moderne?
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum