Prin orasele lumii
+12
Queensland
fata_cu_sosete_de_diamant
JeSsYkA
mrs nobody
Nana_Duval
wer908
oli
seaman65
shadow
Melodia
pitulicea
mielusica
16 participanți
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
fata_cu_sosete_de_diamant- 2
Prin orasele lumii
multumesc, imi pare rau ca nu am vazut si catedrala de acolo, nu am mai avut timp..poate next time
Re: Prin orasele lumii
Ca tot v-am povestit despre ''soarele de la miezul noptii'', care de fapt se petrece mult mai in nordul Norvegiei, postez o fotografie facuta la ora 2:41 am ... Ca sa va faceti o idee despre ce inseamna NOAPTE aici, pentru vreo doua luni pe an... Pentru una ca mine, care n-a vazut asa ceva, nici macar in filme, e o uimire continua...
Queensland- 6
Superb Quuen ...
Dar si cand vine iarna , noaptea este aproape continua ?
Dar si cand vine iarna , noaptea este aproape continua ?
shadow- 6
Cam asa ceva... Pe la ora 15:30 deja se intuneca... In nord e jale, acolo e aproape tot timpul intuneric pentru vreo doua luni... Dar ei sunt obisnuiti.
Dar pentru mine sa privesc pe geam, chiar si acum, ca e aproape 23:00, dupa ora Norvegiei si sa vad atata lumina, e uimitor ! Cam pe la orele 2:30 deja rasare soarele .
Dar pentru mine sa privesc pe geam, chiar si acum, ca e aproape 23:00, dupa ora Norvegiei si sa vad atata lumina, e uimitor ! Cam pe la orele 2:30 deja rasare soarele .
Queensland- 6
Frumos si straniu Atata lumina si atata intuneric. Sa traiesti zi si noapte pe intuneric, doua luni de zile, mi se pare... nu stiu... nu gasesc cuvantul.
pitulicea- 6
Asa arata orasul Drøbak, un soi de statiune turistica, un port mai micut, asa...Vazut de pe insula Oskarsborg, unde e o veche fortareata din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Peisajul iti taie respiratia, mai ales ca am facut poza de pe feribot, prima experienta de acest gen pentru mine...
Queensland- 6
Este frig, incredibil pentru prima luna estivala...sunt doar 10 grade afara, e inca un lucru cu care ma obisnuiesc foarte greu...
Queensland- 6
Frumos, dar si eu gandesc ca elis
Intr-o vacanta, merge, dar nu o viata Sa merg, sa vad, sa pozez si sa vin acasa
Intr-o vacanta, merge, dar nu o viata Sa merg, sa vad, sa pozez si sa vin acasa
pitulicea- 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» 10 minuni ale lumii despre a caror existenta nu stiai
» OSHO-o noua miscare filozofica a lumii moderne?
» OSHO-o noua miscare filozofica a lumii moderne?
Pagina 4 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum