MUNTELE
+17
Krissunu
arriatna
Amrita
soryn
Anna
pitulicea
Violoncella
snow
Irinna
oli
shadow
mielusica
Nana_Duval
Melodia
KryssMee
seaman65
serpico
21 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: MUNTELE
Foarte frumoase pozele.
Incercati sa puneti cate-o poza pe zi. Nu-i concurs Lasati timp si loc pentru comentarii. Poate unii au ceva de zis legat de pozele voastre. Doar pentru asta suntem aici....sa discutam si sa comentam
Incercati sa puneti cate-o poza pe zi. Nu-i concurs Lasati timp si loc pentru comentarii. Poate unii au ceva de zis legat de pozele voastre. Doar pentru asta suntem aici....sa discutam si sa comentam
pitulicea- 6
Asta inseamna ca in urmatoarele cateva mii de zile o sa ai de lucru pe forum
Mi-a placut mult poza cu cascada de la Geoagiu Bai. Parca ar fi dintr-o alta tara.
A doua poza postata de FcuSdeD e facuta din avion? Pare a fi o aripa.
Mi-a placut mult poza cu cascada de la Geoagiu Bai. Parca ar fi dintr-o alta tara.
A doua poza postata de FcuSdeD e facuta din avion? Pare a fi o aripa.
pitulicea- 6
Bine, bine...dar poate era mai interesant sa ne spui unde e casa ta Da-i reliefului un nume
pitulicea- 6
Eu vad doar "Acasa la mine".
Asta poate insemna orice....oriunde... Ar fi mai interesant pentru noi sa stim ce vedem.
Si nu uitati: doar poze facute de voi! Nu luate de pe net!
Asta poate insemna orice....oriunde... Ar fi mai interesant pentru noi sa stim ce vedem.
Si nu uitati: doar poze facute de voi! Nu luate de pe net!
pitulicea- 6
....foarte frumoase pozele lui seaman !!!....
....eu am ales Sinaia ,...o plimbarica cu telegondola ...!!! ....timp superb,...o zi frumoasa de primavara ...pe varf de munte,.. unde am strigat : OLARIUUUUHUUUUU...!!!!!!
....eu am ales Sinaia ,...o plimbarica cu telegondola ...!!! ....timp superb,...o zi frumoasa de primavara ...pe varf de munte,.. unde am strigat : OLARIUUUUHUUUUU...!!!!!!
Krissunu- 2
MUNTELE
Pai pune niste poze din varf de munte, eu vroiam sa mergem fie la Babele, fie la 2000, pentru niste poze, ca peisajul era de vis, cu zapada inca prezenta pe versanti. Din nefericire, prea multa lume peste tot si prea putin timp la dispozitie. Cel mai bine-i in zile normale.
seaman65- 6
shadow- 6
... probabil ultimele cu zapada din acest sfarsit de iarna :
...acolo jos in vale e si casutza mea :
...acolo jos in vale e si casutza mea :
shadow- 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum