MUNTELE
+17
Krissunu
arriatna
Amrita
soryn
Anna
pitulicea
Violoncella
snow
Irinna
oli
shadow
mielusica
Nana_Duval
Melodia
KryssMee
seaman65
serpico
21 participanți
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: MUNTELE
Joi a fost un pic de furtuna - a tunat si fulgerat ca niciodata - am filmat putin si am scos doua fulgere de pe film ...
shadow- 6
Sa stii ca este Pitu ...pe film abia se vad intr-o fractiune de secunda fulgerele , cel putin , al doilea nu apare in toata splendoarea lui ...abia la prelucrare , cand am oprit filmul pe momentul de maxima luminozitate si am scos imaginea , am ramas uimit de forma , marimea si puterea ce a avut-o .
shadow- 6
MUNTELE
Aiurea , mai nimeresc cateodata sa fiu la locul potrivit intr-un moment potrivit ....
Sarut mana !
Sarut mana !
shadow- 6
Frumosii nostri Apuseni
Am rasfoit din nou topicul, cap-coada si mi-am incantat privirile cu pozele postate de voi.
Frumoase. Multe dintre ele chiar foarte frumoase. Insa... multe dintre ele "nu spun nimic".
Am o rugaminte: de cate ori postati o poza, dati-i macar un titlu....spuneti doua-trei cuvinte despre ea, specificati ce reprezinta. Sa stim si noi (ceilalti) ce ati pozat, unde, cand, cum, cu ce ganduri sau trairi in suflet
Am rasfoit din nou topicul, cap-coada si mi-am incantat privirile cu pozele postate de voi.
Frumoase. Multe dintre ele chiar foarte frumoase. Insa... multe dintre ele "nu spun nimic".
Am o rugaminte: de cate ori postati o poza, dati-i macar un titlu....spuneti doua-trei cuvinte despre ea, specificati ce reprezinta. Sa stim si noi (ceilalti) ce ati pozat, unde, cand, cum, cu ce ganduri sau trairi in suflet
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Lun 14 Noi - 21:04, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Nu suntem pe "Acoperisul Lumii" dar e o zona mirifica, alpii Austrieci, zona Salzburg, statiunea Wagrain-Flahau-Altenmarkt
wow , scuze pitu,mi-au iesit pozele prea mari, mi le dregi tu ,fac cinste
wow , scuze pitu,mi-au iesit pozele prea mari, mi le dregi tu ,fac cinste
soryn- 4
Le-am dres.
Frumoase poze.... frumos peisaj.....frumoasa zapada
Parca mi-e dor si mie de-un varf de munte inzapezit
Frumoase poze.... frumos peisaj.....frumoasa zapada
Parca mi-e dor si mie de-un varf de munte inzapezit
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 7 Dec - 12:06, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 4 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum