MUNTELE
+17
Krissunu
arriatna
Amrita
soryn
Anna
pitulicea
Violoncella
snow
Irinna
oli
shadow
mielusica
Nana_Duval
Melodia
KryssMee
seaman65
serpico
21 participanți
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: MUNTELE
Frumoasa zona. Intr-o vreme vroiam sa cumparam un teren pe malul lacului, pe drumul spre Durau.
Ni s-a parut prea departe de casa.
Ni s-a parut prea departe de casa.
seaman65- 6
Cam pe acolo stau eu , deveneam vecini . ...iti luai un vaporas , puneai steagul piratilor pe catarg ....
Poza este facuta de la Potoci , un sat in apropiere de Bicaz .
Poza este facuta de la Potoci , un sat in apropiere de Bicaz .
shadow- 6
Eu imi doresc sa pot sta o saptamana /an intr-un asemenea loc, fara nicio grija, fara nicio treaba; doar sa admir si sa pun sufletul in ordine, dar , din nefericire, e imposibil, cel putin in prezent.
Cred ca pleci de acolo alt om-mai bun, mai calm, mai rational
Cred ca pleci de acolo alt om-mai bun, mai calm, mai rational
Nana_Duval- 5
Ahhh...erai departe ...trebuia sa treci muntii Stanisoara abia apoi sa ajungi la Durau ...dar si zona Secu -Tg. Neamtz este una superba , mult vizitata de turisti ( manastiri , zimbraria , case memoriale , cetatea neamtului si nu in ultimul rand frumusetea locurilor )
shadow- 6
shadow!..traiesti in paradis!
te invidiez...am vazut locurile de care vorbesti...n-as mai fi plecat nici in vis de acolo!
te invidiez...am vazut locurile de care vorbesti...n-as mai fi plecat nici in vis de acolo!
Melodia- 4
In casa-i cald si bine, miroase-a tuica fiarta, afara-i feerie- ce vrei mai mult de-atat?
Nana_Duval- 5
MUNTELE
Suuuper, daca ar trebui sa stai numa-n casa. Din nefericre mai ai si treaba de facut, animale de hranit, de mers la piata si n-ai cum...
Doar sa n-ai nimic de facut, sa ai provizii pentru cel putin o luna si sa stai in casa la beut si facut...dragoste.
Doar sa n-ai nimic de facut, sa ai provizii pentru cel putin o luna si sa stai in casa la beut si facut...dragoste.
seaman65- 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum