Si pozele sunt frumoase uneori
+35
lilisor
ztrop
magda17m
RALUCA
Mandarax
elis27
Krissunu
dall
Amrita
fata_cu_sosete_de_diamant
Obi-Wan Kenobi
habibi77
wer908
freda white
Domnica
Nicole
snow
serpico
Irinna
Melodia
KryssMee
Nana_Duval
tegeusa
oli
lynn
dersky
shadow
seaman65
Violoncella
dominik
remusn1
mrs nobody
atat de simplu
pitulicea
Radu
39 participanți
Pagina 10 din 22
Pagina 10 din 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
pitulicea- 6
Re: Si pozele sunt frumoase uneori
Sunteti nitzel ironici ...sau bine , recunosc , ceva mai mult ....am sa va spun in cuvinte si imagini povestea unui mic muzeu zoologic dar in alt topic - cred ca la pasiuni , desi e vorba despre pasiunea unui om de mult disparut din asta lume , nu a mea ...exponatele din poza postata de mine au fost impaiate inainte de al doilea razboi - pe atunci nu exista net sau tv iar instantaneele cu animale erau putine - copil fiind mergeam manat de curiozitate la un astfel de muzeu sa vad si eu un animal salbatec si eu am copilarit in anii '70 - unde puteau merge cei nascuti cu 2,3,4,5 decenii inaintea mea ? - asa ca nu va grabiti sa criticatzi , n-am omorat nici un animal pentru al impaia
shadow- 6
Ma scuzati, dar trebuie sa-l contrazic pe Shadow; cand eram in scoala generala m-au pus sa impaiez un arici. Cu surle si trambite l-am pus pe fratemeu sa munceasca , dar nu ne-a reusit, asa ca am abandonat proiectul, inainte de a-l jupui. Imi amintesc sila fratelui pentru munca ce o facea.Chiar o sa-i amintesc asta
Nana_Duval- 5
O curiozitate - foarte multi melci pe un gard viu intr-un campus din Iasi ...pozele sunt facute acum 3 zile .
shadow- 6
mi-e sila ca sunt...lipiciosi...mi s-a zbarlit pielea numai gandindu-ma
Melodia- 4
Pagina 10 din 22 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 22
Subiecte similare
» Ganduri fara noima
» Prin orasele lumii
» Eu sunt...... Tu?
» Ghici ce nu sunt!
» Programarea neuro-lingvistică
» Prin orasele lumii