Si pozele sunt frumoase uneori
+35
lilisor
ztrop
magda17m
RALUCA
Mandarax
elis27
Krissunu
dall
Amrita
fata_cu_sosete_de_diamant
Obi-Wan Kenobi
habibi77
wer908
freda white
Domnica
Nicole
snow
serpico
Irinna
Melodia
KryssMee
Nana_Duval
tegeusa
oli
lynn
dersky
shadow
seaman65
Violoncella
dominik
remusn1
mrs nobody
atat de simplu
pitulicea
Radu
39 participanți
Pagina 6 din 22
Pagina 6 din 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: Si pozele sunt frumoase uneori
super krissMee ...tine-o tot asa!
mai ai astfel de poze?
voi vedeti pozele?...iar vad doar o img neagra
mai ai astfel de poze?
voi vedeti pozele?...iar vad doar o img neagra
Melodia- 4
Extraordinare imaginile !
De la maretia muntelui si imensitatea marii la intoarcerea parca in timp in pozele puse de Oli
Bilbor ...o singura data am fost acolo , in urma cu vreo 15 ani , sa nu radeti : am cumparat o vaca ...inapoi am luat-o peste munti , pe carari doar de altii stiute ...am facut doua zile pana acasa ; in loc sa ajung in Neamt ma trezisem prin Suceava
De la maretia muntelui si imensitatea marii la intoarcerea parca in timp in pozele puse de Oli
Bilbor ...o singura data am fost acolo , in urma cu vreo 15 ani , sa nu radeti : am cumparat o vaca ...inapoi am luat-o peste munti , pe carari doar de altii stiute ...am facut doua zile pana acasa ; in loc sa ajung in Neamt ma trezisem prin Suceava
shadow- 6
Stiu Oli ..o depresiune larga intre munti ...aduce oarecum cu depresiunea Dornelor , doar ca la o scara mai mica ...frumoase locuri prin salbaticia lor
Seaman , pe sosea aveam vreo 80 de km si cam greu era pe atunci sa gasesti o masina sau gaseam dar ma costa cat jumatate din pretul animalului...drumul peste munte nu era prea dificil , existau poteci batute de ciobani cu turmele lor , doar ca trebuia sa le stii , nefiind marcate precum potecile turistice ...cel care ma insotea zicea ca stie drumul ; acum , omul mai greseste sau poate a gresit romul cu care s-a tot cinstit , cert e ca pe seara , complet dezorientati , am ajuns la o cabana forestiera unde cativa muncitori ne-au lamurit ca tocmai coboram in valea Negrei si avea sa iesim la Brosteni ....a doua zi , cu explicatii de rigoare , ne-am intors parte din drum si pe seara eram acasa ....amintiri
Seaman , pe sosea aveam vreo 80 de km si cam greu era pe atunci sa gasesti o masina sau gaseam dar ma costa cat jumatate din pretul animalului...drumul peste munte nu era prea dificil , existau poteci batute de ciobani cu turmele lor , doar ca trebuia sa le stii , nefiind marcate precum potecile turistice ...cel care ma insotea zicea ca stie drumul ; acum , omul mai greseste sau poate a gresit romul cu care s-a tot cinstit , cert e ca pe seara , complet dezorientati , am ajuns la o cabana forestiera unde cativa muncitori ne-au lamurit ca tocmai coboram in valea Negrei si avea sa iesim la Brosteni ....a doua zi , cu explicatii de rigoare , ne-am intors parte din drum si pe seara eram acasa ....amintiri
shadow- 6
Cred c-am trecut si eu prin Bilbor; CE draguta e patania ta, Shadow
Nana_Duval- 5
Crezi sau ai trecut ? ...Bilborul nu poate fi uitat fiindca nu este o localitate de tranzit , este cumva ''ascuns'' turistilor , trebuind sa te abati de la soseaua nationala pentru a ajunge acolo ...dar pentru cineva caruia ii place natura si locurile prea putin afectate de umbra modernismului , se merita ....unde mai vezi asa o buda ca in poza postata de Oli ?
shadow- 6
E o patanie misto, sa umbli pe munte, chiar daca te-ai ratacit, chiar daca esti cu dihania dupa tine.
In ziua de azi nu ne mai permitem dintr-astea, avem cu totul alte obiective, prioritati, viata nu mai e asa simpla ca inainte, totul a devenit extrem de complicat si zboara a dracu' printre degete, de nici nu simti cand ai ajuns batran.
In ziua de azi nu ne mai permitem dintr-astea, avem cu totul alte obiective, prioritati, viata nu mai e asa simpla ca inainte, totul a devenit extrem de complicat si zboara a dracu' printre degete, de nici nu simti cand ai ajuns batran.
Cum unde? In Bucuresti.shadow a scris: ....unde mai vezi asa o buda ca in poza postata de Oli ?
seaman65- 6
Am vizitat multe locuri in zilele alea, dar in momentul cand am auzit denumirea locului mi s-a parut cunoscuta. Sa ma ierti Shadow, da` eram indragostita lulea. Ce-mi amintesc e ca era cam pustiu pe acolo si am cules un buchet de floricele, le-am uscat si le-am tinut pana acum un an.
Nana_Duval- 5
Irinna, poti incarca poza initial pe imageshack, si sa ii dai "for message boards" si apoi o aduci aici. Se vede toata atunci. Asa m-a invatat pe mine cineva:))
Violoncella- 5
Pagina 6 din 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Subiecte similare
» Ganduri fara noima
» Prin orasele lumii
» Eu sunt...... Tu?
» Ghici ce nu sunt!
» Programarea neuro-lingvistică
» Prin orasele lumii
» Eu sunt...... Tu?
» Ghici ce nu sunt!
» Programarea neuro-lingvistică