LUMEA NECUVANTATOARELOR
+13
dorina_s
Zeno-san
Vica
RALUCA
seaman65
Woo Woo
shadow
myrk
atat de simplu
itina
mrs nobody
aspidistra76
pitulicea
17 participanți
Pagina 14 din 21
Pagina 14 din 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
LUMEA NECUVANTATOARELOR
Rezumarea primului mesaj :
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 24 Sept - 19:17, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: LUMEA NECUVANTATOARELOR
Daaaa, ce frumoase si destept sunt, manguste se numesc, nu? Am vazut un documentar cu ele, erau organizate in familii, intriga mai ceva ca la mafioti acolo. Pe National Geografic, parca se numea char Clanul mangustelor.
Vizitator- Vizitator
Exact, manguste sunt, haioase foc, fac deliciul copiilor
Vizitator- Vizitator
Ce faina-i pisica Vicai Imi place. Parca-i din desene animate Si Riky ar fi frumos daca nu ne-ar intoarce dosul
Simpatice foc mangustele astea. Au niste mutrite de oameni rai Sunt delicioase? Noi de ce nu le mancam?
Simpatice foc mangustele astea. Au niste mutrite de oameni rai Sunt delicioase? Noi de ce nu le mancam?
pitulicea- 6
Delicioase in alt sens Pitu, numai la mancare ti-e gandul
Vizitator- Vizitator
Sa stii ca da.
Pai daca alti dusmani le mananca, noi de ce nu le-am fi dusmani? Doar mai "dusmanim" si alte animale
Pai daca alti dusmani le mananca, noi de ce nu le-am fi dusmani? Doar mai "dusmanim" si alte animale
pitulicea- 6
astea-s mai mult piele, oase si blana, nu prea avem ce alege de ele
Vizitator- Vizitator
Am rasfoit topicul acesta de la un capat la altul si m-am delectat din nou cu pozele frumoase postate de noi de-a lungul timpului. Din pacate, unele dintre poze (cele postate la inceputul topicului) au disparut Am scos postarile respective. Insa, pozele ramase sunt delicioase
Daca tot sunt in topicul acesta, sa nu vin cu mana goala
Am terminat tot din cratita, acum e randul cratitei
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Daca tot sunt in topicul acesta, sa nu vin cu mana goala
Am terminat tot din cratita, acum e randul cratitei
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Blanos cu blana murdara. Grozav ce se mai stiu murdari Mai ales pe cap, cand se inghesuie toti la cratita cu mancare.
Da' are niste ochi....albastri, albastri ca si mamica lui si ca unul dintre tatici
Da' are niste ochi....albastri, albastri ca si mamica lui si ca unul dintre tatici
pitulicea- 6
ce grozav este prichindelul St. Bernardo-Huskyanul este dulce foc, nu-mi dau seama cum poate sa arate matur, dar cred ca nu-i exclus sa te treaca fiori reci privindu-i ochii aia albastri, de sub urechile blegite. Deocamdata este ca o jucarie de plus, numai bun de zmotocit
Vizitator- Vizitator
ooooooooooo da, asa niste ochi mi-ar fi placut si mie sa am Este o frumusete, o jucarie vie
Vizitator- Vizitator
Ochii sunt cu siguranta de husky. minunati catei, cu siguranta le veti gasi stapani buni si iubitori.
Vizitator- Vizitator
Sunt niste animalute dragute Azi i-am luat la sedinta foto Greu cu ei...se misca intruna.
pitulicea- 6
Pagina 14 din 21 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 17 ... 21
Subiecte similare
» Lumea vazuta prin ochii mei
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL