LUMEA NECUVANTATOARELOR
+13
dorina_s
Zeno-san
Vica
RALUCA
seaman65
Woo Woo
shadow
myrk
atat de simplu
itina
mrs nobody
aspidistra76
pitulicea
17 participanți
Pagina 13 din 21
Pagina 13 din 21 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
LUMEA NECUVANTATOARELOR
Rezumarea primului mesaj :
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 24 Sept - 19:17, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: LUMEA NECUVANTATOARELOR
Subscriu Doro si Itina, ramanem asa ca-n fotografia ta traznita, Doro.
Vizitator- Vizitator
Da, animalutul ala poate inghiti vreo 3 ca noi. Dar pare pasnic.
atat de simplu- 6
E destul de pasnica, saracuta! Ce-ar mai alerga ea prin ierburi!
Dar pe de alta parte, are parte de o viata pasnica si linistita, singurul lucru pe care il are de facut fiind sa mearga prin fata publicului si sa se lase admirata.
Dar pe de alta parte, are parte de o viata pasnica si linistita, singurul lucru pe care il are de facut fiind sa mearga prin fata publicului si sa se lase admirata.
itina- 6
De-as avea si eu asa craci lungi si subtiri Fain animal. Adica interesant
Ai facut poze la circ? Pe mine nu m-a lasat. Au anuntat la microfon sa nu facem poze, iar eu, cuminte, n-am facut
Ai facut poze la circ? Pe mine nu m-a lasat. Au anuntat la microfon sa nu facem poze, iar eu, cuminte, n-am facut
pitulicea- 6
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Normal nu era voie. Dar nu m-a lasat inima sa ma iau dupa reguli. Doar dupa poza asta cu leoaicele, a venit un nene si mi-a zis ca se pot speria animalele, ca e periculos. Si atunci m-am astamparat. Deja vedeam gratiiile ce ne desparteau de ele cum sunt rupte si aruncate ici-colo si leii navalind spre noi!
Normal nu era voie. Dar nu m-a lasat inima sa ma iau dupa reguli. Doar dupa poza asta cu leoaicele, a venit un nene si mi-a zis ca se pot speria animalele, ca e periculos. Si atunci m-am astamparat. Deja vedeam gratiiile ce ne desparteau de ele cum sunt rupte si aruncate ici-colo si leii navalind spre noi!
itina- 6
La cate lumini sunt pe sub cupola circului, nu cred ca animalele alea se sperie de un telefon. Niciunul din aparatele foto cu care merge lumea in buzunar nu are un blitz prea puternic, ca sa sperie animalele. In pauze - contra cost - am avut voie sa pozam animalele. Atunci nu se mai speriau?
pitulicea- 6
Cand a venit circul in Botosani, astia plimbau elefantii pe bulevard, printre masini. Din pacate, n-am avut la mine cu ce sa fotografiez sau sa filmez, telefonul avea lentila crapata. Dar elefantii erau pasnici si rupeau crengi cu frunze din copacii de pe sosea, pe care le mancau veseli si cu pofta!
myrk- 6
Ce priveliste frumoasa. Ador muntele. Frumusele animalutele tale, la mine cele trei panterute sunt mai rele si dau peste bot cate o labuta cainilor, apoi se refugiaza in primul pom de unde scuipa ca obraznicele. Nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar pati daca ar pune Bruno sau Lord gura pe ele.
Vizitator- Vizitator
F. frumoasa poza Vica, iar motanul ala este o dulceata...si are o privire de parca ar spune: atentie, sunt cu ochii pe tine
Vizitator- Vizitator
Nu va dati seama cat de figurante sunt animalutele astea, se fataie in fata camerei ca niste vedete, isi lasa ''manutele'' sa atarne peste burtica si se rotesc usor, parca ptr a-ti da ragaz sa le prinzi din toate unghiurile
De fapt asa fac ele si fara camere si fara spectatori, sunt f vigilente si cu ochii in patru pentru ca au o multime de dusmani care le-ar manca cu placere.
De fapt asa fac ele si fara camere si fara spectatori, sunt f vigilente si cu ochii in patru pentru ca au o multime de dusmani care le-ar manca cu placere.
Vizitator- Vizitator
Pagina 13 din 21 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 21
Subiecte similare
» Lumea vazuta prin ochii mei
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala