LUMEA NECUVANTATOARELOR
+13
dorina_s
Zeno-san
Vica
RALUCA
seaman65
Woo Woo
shadow
myrk
atat de simplu
itina
mrs nobody
aspidistra76
pitulicea
17 participanți
Pagina 10 din 21
Pagina 10 din 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
LUMEA NECUVANTATOARELOR
Rezumarea primului mesaj :
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 24 Sept - 19:17, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: LUMEA NECUVANTATOARELOR
Ma refeream la blanita de sub nasuc, ca sa-i zic asa. La Fritz e jumate alba, jumate neagra pe cand la motanul meu e toata alba precum o mustata de Hitler imbatranit.
itina- 6
aaaa, uitandu-ma am observat ca si sprancenele lui Fritz tot mustati sunt
Vizitator- Vizitator
Trec dincolo sa vad ce sprancene are motanul meu.
Eram deja "dincolo", de ce nu spui? Pisicul meu are sprancenele epilate??
Eram deja "dincolo", de ce nu spui? Pisicul meu are sprancenele epilate??
itina- 6
Pisicul tau? Itina, am scris ceva dar am sters si-a ramas doar emoticonul! Nu ma mananca nimic... deocamdata!
myrk- 6
Daca ii dai alune, poate pozeaza mai frumos. Frumusica saltareata !
Vizitator- Vizitator
pozeaza si mai frumos Aella, dar mi-a placut mie poza asta pentru ca am prins-o in timpul unui salt.
M-am gandit la alune, dar mereu am numai alune sarate si m-am gandit ca s-ar putea sa ii faca rau. Trebuie sa imi amintesc sa iau odata si din cele natur.
M-am gandit la alune, dar mereu am numai alune sarate si m-am gandit ca s-ar putea sa ii faca rau. Trebuie sa imi amintesc sa iau odata si din cele natur.
Vizitator- Vizitator
Ce faina-i micuta. Trebuie sa fii o fericita, sa ai asa o vecina si sa poti surprinde asemenea privelisti.
pitulicea- 6
Pitu, am crescut si trait toata viata mea in blocuri de beton (mai putin primii 7 ani de viata cand am locuit intr-o casa micuta dar foarte frumoasa pe care a facut-o Ceasca una cu pamantul, a demolat-o ). Nici macar nu mai stiam cum arata cerul, in Bucuresti rareori il privesti. Animale, pasari vedeam numai la televizor, cu exceptia maidanezilor, pisicilor, vrabiutelor si gugustiucilor.
Aici am redescoperit cat de frumoasa este lumea, asa cum este si la tine, caci nu traiesti intre ''betoane''. Am redescoperit ca cerul poate avea infinite culori si desene, ca florile n-au disparut de cand nu le-am mai vazut eu in toata splendoarea lor si nici animalutele nu s-au retras in zone inaccesibile noua.
Am redescoperit oameni buni care daca iti fac un compliment sau sunt buni cu tine, nu inseamna ca au un gand ascuns, am redescoperit cat de harnici sunt oamenii si cat de iubitori de frumos, n-au timp de rautati ca la noi...si de aceea iubesc sa fac poze, chiar daca nu cele mai bune dar absolut toate sunt facute cu incantare
Iar iti fac capul mare
Aici am redescoperit cat de frumoasa este lumea, asa cum este si la tine, caci nu traiesti intre ''betoane''. Am redescoperit ca cerul poate avea infinite culori si desene, ca florile n-au disparut de cand nu le-am mai vazut eu in toata splendoarea lor si nici animalutele nu s-au retras in zone inaccesibile noua.
Am redescoperit oameni buni care daca iti fac un compliment sau sunt buni cu tine, nu inseamna ca au un gand ascuns, am redescoperit cat de harnici sunt oamenii si cat de iubitori de frumos, n-au timp de rautati ca la noi...si de aceea iubesc sa fac poze, chiar daca nu cele mai bune dar absolut toate sunt facute cu incantare
Iar iti fac capul mare
Vizitator- Vizitator
Pagina 10 din 21 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15 ... 21
Subiecte similare
» Lumea vazuta prin ochii mei
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala