LUMEA NECUVANTATOARELOR
+13
dorina_s
Zeno-san
Vica
RALUCA
seaman65
Woo Woo
shadow
myrk
atat de simplu
itina
mrs nobody
aspidistra76
pitulicea
17 participanți
Pagina 9 din 21
Pagina 9 din 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
LUMEA NECUVANTATOARELOR
Rezumarea primului mesaj :
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
GRADINA NOASTRA ZOOLOGICA isi propune sa reuneasca fotografii facute de voi, reprezentand animale fel de fel, pozate in diverse locuri si in diferite ipostaze
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mar 24 Sept - 19:17, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Re: LUMEA NECUVANTATOARELOR
Ce serpalai frumosi si ce croco dragalas Foarte, foarte frumoase pozele si "orataniile".
Aaaa.....aia-s doi crocodili? Vroiam sa intreb de ce e rupt pe la jumate
Aaaa.....aia-s doi crocodili? Vroiam sa intreb de ce e rupt pe la jumate
pitulicea- 6
Doamne Itina, daca asta-i dulce oare cum arata la tine ceva fioros? Pituuu, ma dezamagesti si tu De n-o sa va pun numai poze cu serpalai, sa va treaca dragul de ei
Vizitator- Vizitator
Ti-am zis ca nu ma simt oripilata cand ii vad. Dac-as sti ca nu ma musca, i-as mangaia fara probleme.
itina- 6
Doamne, ce frumos e. Ce ochisor ca o margelusa are si ce botisor...ca de purcel
Felicitari pentru asa "captura"
Felicitari pentru asa "captura"
pitulicea- 6
Multrumesc frumos Pitu, tare incantata am fost si eu. Itina, am fost foarte tentata sa pun mana si am rezistat cu greu, de teama sa nu-l sperii.
Vizitator- Vizitator
Tepii aia se simt tare teposi E tare greu sa-l iei in mana.
Nu totdeauna fuge. Uneori se face ghemotoc si e doar o minge de tepi. Sunt tare dragalasi.... Cand eram copila, avem si noi un arici care tot venea pe la sura. Bunica ne chema sa-l vedem, dar nu lasa sa-i facem vreun rau. Zicea ca-i bun pe langa casa, ca prinde soarecii si sobolanii.
Nu totdeauna fuge. Uneori se face ghemotoc si e doar o minge de tepi. Sunt tare dragalasi.... Cand eram copila, avem si noi un arici care tot venea pe la sura. Bunica ne chema sa-l vedem, dar nu lasa sa-i facem vreun rau. Zicea ca-i bun pe langa casa, ca prinde soarecii si sobolanii.
pitulicea- 6
E chiar frumos si parca pozeaza ca o vedeta ce e. Stiu ca tepii ariciului sunt imbibati cu o substanta care face intepatura tare dureroasa.
Vizitator- Vizitator
chiar ca seamana cu Fritz, doar ca asta are bavetica alba
Vizitator- Vizitator
Pagina 9 din 21 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15 ... 21
Subiecte similare
» Lumea vazuta prin ochii mei
» Ce mai citeste lumea?
» LUMEA FILMULUI (2)
» Noutati in lumea virtuala
» Stiinta si magie - SERENA RONEY- DOUGAL
» Ce mai citeste lumea?