FRUMUSETEA FLORILOR
+16
Annmarie
shadow
Florin Popa
zxc12
dorina_s
SoulOfOcean
sorin_gabriel
RALUCA
myrk
itina
Queensland
carmendana
atat de simplu
Doruletz
seaman65
pitulicea
20 participanți
Pagina 15 din 25
Pagina 15 din 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
FRUMUSETEA FLORILOR
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a reuni aici toate florile pe care le pozati in diverse locuri si cu diverse ocazii.
Flori pe care le-ati admirat, flori care v-au impresionat, flori pe care doriti sa ni le aratati si noua.
Vom intemeia aici, impreuna, o mica gradina botanica virtuala.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a reuni aici toate florile pe care le pozati in diverse locuri si cu diverse ocazii.
Flori pe care le-ati admirat, flori care v-au impresionat, flori pe care doriti sa ni le aratati si noua.
Vom intemeia aici, impreuna, o mica gradina botanica virtuala.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 31 Mar - 20:30, editata de 1 ori
pitulicea- 6
LUCIAN MARIUS MEME apreciază acest mesaj
Re: FRUMUSETEA FLORILOR
Ce sfaturi bune dai
O las, ca am alta, cu magnolia de aproape, o singura floare
O las, ca am alta, cu magnolia de aproape, o singura floare
Annmarie- 4
Asta cu sfaturile, se stie! Am devenit, ca sa folosesc un sablon modern internauto-forumistic, viral!
myrk- 6
myrk iarasi face cam mult off-topic intr-un topic care il intereseaza prea putin
Ne-a adus Annmarie magnolii Ce frumos au inflorit. Sunt primele pe care le vad anul asta.
Am rostogolit eu poza
Ma bucur ca iubesti florile Annmarie si poate o sa imbogatesti gradina noastra botanica virtuala. Asteptam si floarea de magnolie
Am mai adus si eu niste primule, sa nu vin chiar cu mana goala
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ne-a adus Annmarie magnolii Ce frumos au inflorit. Sunt primele pe care le vad anul asta.
Am rostogolit eu poza
Ma bucur ca iubesti florile Annmarie si poate o sa imbogatesti gradina noastra botanica virtuala. Asteptam si floarea de magnolie
Am mai adus si eu niste primule, sa nu vin chiar cu mana goala
pitulicea- 6
Am stat si eu putin la cioace cu Annmarie, de dragul ei. Chiar vrei sa ne fuga toti forumistii?
myrk- 6
Faina palarie Myrk.
Pe masura capului.
Primulele tale sunt foarte frumoase Pitu, imi aduc aminte de cele pe care le aveam
E o primavara frumoasa, peste tot e plin de flori, mai fac cate o poza dupa ce ies de la servici si pana intru in meditatie. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Annmarie- 4
Annmarie- 4
Frumoase flori ne-ai pus. E clar ca primavara voastra a luat-o inaintea primaverii noastre
Floricele de-alea galbene am si eu in gradina, inflorite, dar in rest, pomii sunt doar inmuguriti. Pentru flori trebuie sa mai asteptam
Floricele de-alea galbene am si eu in gradina, inflorite, dar in rest, pomii sunt doar inmuguriti. Pentru flori trebuie sa mai asteptam
pitulicea- 6
Si mie mi-e dor de florile din gradina cu flori a mamei Tot sper sa am intr-o buna zi gradina mea, care sa fie plina de flori, asa cum era a ei.
Pana atunci.... ne-a inflorit forsythia!!! E atat de galbena, iar cerul atat de albastru
Pana atunci.... ne-a inflorit forsythia!!! E atat de galbena, iar cerul atat de albastru
pitulicea- 6
Frumoasa! Asteptam sa infloreasca si fetele! Mi-s atat de dragi... ambele!
myrk- 6
Ploaie de aur ii ziceam Aveam o tufa langa un gutui japonez, iar intre tufe erau narcise si primule, apoi un trandafir catarator roz si doua vite de vie Pe langa gard.
In fata casei erau doi brazi, intre ei aveam toporasi, lalele, zambile, bujori, iar odata scapati de influenta brazilor erau trandafiri, margarete, garofite, dalii, irisi, lacramioare, crini albi, clopotei, iarba decor, valul miresei, carciumarese, o tufa de camelii, trandafiri rosii cataratori, crizanteme. Iarba
Dincolo de casa era un dud imens, multi visini, un cires urias, nuc, par, meri, pruni, tufe de agrese, strugurasi, coacaze, zmeura, capsuni, vie, catina, soc
Imi era drag acolo.
Acum avem asta :
Apropo de ploaia de aur. Nu stiam ca se numeste forsythia. Forsythia se numeste cartierul unde am vrut sa ne mutam , am gasit o casa draguta, cu gradina, dar era prea la deal, asa ca am renuntat. Ramanem in centrul orasului. E mai comod.
In fata casei erau doi brazi, intre ei aveam toporasi, lalele, zambile, bujori, iar odata scapati de influenta brazilor erau trandafiri, margarete, garofite, dalii, irisi, lacramioare, crini albi, clopotei, iarba decor, valul miresei, carciumarese, o tufa de camelii, trandafiri rosii cataratori, crizanteme. Iarba
Dincolo de casa era un dud imens, multi visini, un cires urias, nuc, par, meri, pruni, tufe de agrese, strugurasi, coacaze, zmeura, capsuni, vie, catina, soc
Imi era drag acolo.
Acum avem asta :
Apropo de ploaia de aur. Nu stiam ca se numeste forsythia. Forsythia se numeste cartierul unde am vrut sa ne mutam , am gasit o casa draguta, cu gradina, dar era prea la deal, asa ca am renuntat. Ramanem in centrul orasului. E mai comod.
Annmarie- 4
Pagina 15 din 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Subiecte similare
» Frumusetea - un avantaj la angajare?
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
Pagina 15 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum