FRUMUSETEA FLORILOR
+16
Annmarie
shadow
Florin Popa
zxc12
dorina_s
SoulOfOcean
sorin_gabriel
RALUCA
myrk
itina
Queensland
carmendana
atat de simplu
Doruletz
seaman65
pitulicea
20 participanți
Pagina 14 din 25
Pagina 14 din 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
FRUMUSETEA FLORILOR
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a reuni aici toate florile pe care le pozati in diverse locuri si cu diverse ocazii.
Flori pe care le-ati admirat, flori care v-au impresionat, flori pe care doriti sa ni le aratati si noua.
Vom intemeia aici, impreuna, o mica gradina botanica virtuala.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a reuni aici toate florile pe care le pozati in diverse locuri si cu diverse ocazii.
Flori pe care le-ati admirat, flori care v-au impresionat, flori pe care doriti sa ni le aratati si noua.
Vom intemeia aici, impreuna, o mica gradina botanica virtuala.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 31 Mar - 20:30, editata de 1 ori
pitulicea- 6
LUCIAN MARIUS MEME apreciază acest mesaj
Re: FRUMUSETEA FLORILOR
Cum cine? Cea care le-a pozat
Se pare ca prin unele locuri sau cotloane, vremea a fost mai blanda....spre bucuria florilor, care si-au prelungit traiul efemer
Se pare ca prin unele locuri sau cotloane, vremea a fost mai blanda....spre bucuria florilor, care si-au prelungit traiul efemer
pitulicea- 6
Dragalas si delicat puiutul
Ahaaa, deci in casa la tine se ascundea minunatia asta de floare. Foarte frumoasa. Poate ramane asa - infloritoare - pana trece iarna. Iti va colora zilele gri de iarna
Ahaaa, deci in casa la tine se ascundea minunatia asta de floare. Foarte frumoasa. Poate ramane asa - infloritoare - pana trece iarna. Iti va colora zilele gri de iarna
pitulicea- 6
Ce dragut si ce culori vesele. Culori cum numai vara sunt Frumoasa poza si stralucitor macul.
Am mai spus-o, dar o repet. "Al tau" e un dragut, pentru ca e un romantic.
Am mai spus-o, dar o repet. "Al tau" e un dragut, pentru ca e un romantic.
pitulicea- 6
Daca florile astea vin din partea unui prieten virtual (sau prietena, sa nu incurc genul ), sunt bine primite.
atat de simplu- 6
Delicate ca si myrk
Sigur ca vin de la o prietena. Adica, eu asa ma consider prietena voastra. Iar daca voi nu ma vreti, eu va vreau. Daca nu ma vreti, luati doar florile
Sigur ca vin de la o prietena. Adica, eu asa ma consider prietena voastra. Iar daca voi nu ma vreti, eu va vreau. Daca nu ma vreti, luati doar florile
pitulicea- 6
Dupa atata dialog, e chiar imposibil sa nu fim prieteni. Ma rog, e posibil sa nu realizam asta. Inca!
myrk- 6
Frumoase flori Itina, Pitu
E clar ca sunteti prieteni, desi uneori, de la distanta pare ca sunteti complici
E minunat cand nu stii cu cine vorbesti si nu stii despre ce se vorbeste
Nu ma amestec in ce nu inteleg
Am facut poza aseara
Iubesc florile.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
E clar ca sunteti prieteni, desi uneori, de la distanta pare ca sunteti complici
E minunat cand nu stii cu cine vorbesti si nu stii despre ce se vorbeste
Nu ma amestec in ce nu inteleg
Am facut poza aseara
Iubesc florile.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Annmarie- 4
Complici sau suspecti? Eu nu m-am vazut cu nimeni, niciodata, cu cineva de pe forum.
myrk- 6
Ei, na, te rog sa ma crezi. Intreaba fetele. De asta-s suparate pe mine!
myrk- 6
Te cred
Nici eu nu m-as vedea cu nimeni, niciodata
Doamne fereste ce poza am pus si sta si intr-o parte, sper sa o stearga Pitu, ca eu nu ma pricep. Si nici nu pot
Nici eu nu m-as vedea cu nimeni, niciodata
Doamne fereste ce poza am pus si sta si intr-o parte, sper sa o stearga Pitu, ca eu nu ma pricep. Si nici nu pot
Annmarie- 4
Pagina 14 din 25 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 25
Subiecte similare
» Frumusetea - un avantaj la angajare?
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
Pagina 14 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum