FRUMUSETEA FLORILOR
+16
Annmarie
shadow
Florin Popa
zxc12
dorina_s
SoulOfOcean
sorin_gabriel
RALUCA
myrk
itina
Queensland
carmendana
atat de simplu
Doruletz
seaman65
pitulicea
20 participanți
Pagina 16 din 25
Pagina 16 din 25 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25
FRUMUSETEA FLORILOR
Rezumarea primului mesaj :
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a reuni aici toate florile pe care le pozati in diverse locuri si cu diverse ocazii.
Flori pe care le-ati admirat, flori care v-au impresionat, flori pe care doriti sa ni le aratati si noua.
Vom intemeia aici, impreuna, o mica gradina botanica virtuala.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
M-am gandit sa deschid acest topic pentru a reuni aici toate florile pe care le pozati in diverse locuri si cu diverse ocazii.
Flori pe care le-ati admirat, flori care v-au impresionat, flori pe care doriti sa ni le aratati si noua.
Vom intemeia aici, impreuna, o mica gradina botanica virtuala.
IMPORTANT: dati un titlu fotografiilor pe care le postati!
Nu postati poze fara a spune macar doua-trei cuvinte despre ele: ce reprezinta, unde sunt facute sau cu ce ocazie. O poza "spune" mult mai multe daca e insotita de cuvinte.
Postati cate o singura fotografie intr-un mesaj.
Pozele care nu se supun cerintelor topicului, vor fi sterse.
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Joi 31 Mar - 19:30, editata de 1 ori
pitulicea- 6
LUCIAN MARIUS MEME apreciază acest mesaj
Re: FRUMUSETEA FLORILOR
Doamne, ce gradina frumoasa ati avut Mi-o si imaginez... atatea flori, atatia pomi.... ca in basme. Un mic rai.
Superba si tufa asta cu flori galbene. Ador florile. Ce trista si monotona ar fi viata fara ele.
Primavara predomina galbenul
Superba si tufa asta cu flori galbene. Ador florile. Ce trista si monotona ar fi viata fara ele.
Primavara predomina galbenul
pitulicea- 6
Iar a venit Annmarie cu flori frumoase, de primavara Vesele si colorate
Poza asta a doua, e facuta de tine? Cum ai facut-o? Si ce e acolo? Interesanta, dar nu-mi dau seama cum e facuta
Poza asta a doua, e facuta de tine? Cum ai facut-o? Si ce e acolo? Interesanta, dar nu-mi dau seama cum e facuta
pitulicea- 6
Aaaa, da? De asta nu stiam. Interesat Totusi, mai frumoase mi se par florile "naturale"
pitulicea- 6
Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 11 Apr - 21:00, editata de 1 ori
pitulicea- 6
Chiar ca e frumoasa perioada asta a anului. Si ce frumos e sa ai o livada.
Ce flori frumoase face copacul din curte de la Annmarie Mi-ar placea si mie un copacel dintr-acela.
Ce flori frumoase face copacul din curte de la Annmarie Mi-ar placea si mie un copacel dintr-acela.
pitulicea- 6
Foarte frumoasa livada ta Shadow, tanara
Nu recunosc floarea din prim plan. Prun ? Cais ?
Nu recunosc floarea din prim plan. Prun ? Cais ?
Annmarie- 4
Mie mi se pare ca ar fi mar Dar poate ne lamureste shadow. El stie cel mai bine.
Am mai adus si eu niste flori din gradina mea. Eram curioasa cum se numesc si am dat o cautare. Arbustul acesta este "Gutui japonez". Si, interesant, fructele lui sunt comestibile. A facut fructe in fiecare an, dar niciodata nu ne-am atins de ele Nu stiam ca se mananca.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Am mai adus si eu niste flori din gradina mea. Eram curioasa cum se numesc si am dat o cautare. Arbustul acesta este "Gutui japonez". Si, interesant, fructele lui sunt comestibile. A facut fructe in fiecare an, dar niciodata nu ne-am atins de ele Nu stiam ca se mananca.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
pitulicea- 6
Pagina 16 din 25 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 25
Subiecte similare
» Frumusetea - un avantaj la angajare?
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
» Este frumusetea necesara si suficienta pentru a reusi in viata?
Pagina 16 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum