GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sa fii bolnav in Romania!

+30
dorina_s
Florin Popa
eledas
Indra
itina
Violoncella
Queensland
veronica_franco
tegeusa
Nicole
Irinna
Melodia
parwous
Nana_Duval
shadow
atat de simplu
oli
Tizona
mrs nobody
seaman65
Demostene
Eleonore
daffy_
HAUU_HAUU
Mr Nobody
kitty
Radu
snow
habibi77
pitulicea
34 participanți

Pagina 35 din 57 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 46 ... 57  Urmatorul

In jos

Sa fii bolnav in Romania! - Pagina 35 Empty Sa fii bolnav in Romania!

Mesaj  pitulicea Lun 1 Mar - 20:24

Rezumarea primului mesaj :

Un oradean care a trait trei ani cu un bisturiu in corp da in judecata statul roman la Haga

Oradeanul Ionel Nistor, in varsta 54 de ani, a fost operat in anul 2004 pentru o infectie la coloana la o clinica din Cluj, insa dupa operatie a resimtit dureri in zona operata, iar abia dupa trei ani a descoperit cauza, lama unui bisturiu uitata de catre medici. Astfel, a fost nevoit sa aiba o a doua interventie, la Bucuresti, pentru a i se inlatura lama de bisturiu din corp, arata NewsIn.

Prin urmare, oradeanul a depus plangeri impotriva medicului care l-a operat in 2004, Florian Stefan, la Colegiul Medicilor Cluj si la Parchet, cerand despagubiri de 400.000 de euro, insa in instanta dosarul este inca pe rol. Colegiul Medicilor l-a absolvit pe chirurg de orice culpa. Acesta s-a disculpat explicand ca "fragmentul a fost descoperit la distanta de orice structura vitala sau nervoasa si local nu prezenta aspect inflamator".

Din cauza accidentului, oradeanul este nevoit sa poarte un corset de plastic pentru a-i ajuta coloana, nu este apt de munca si traieste dintr-o pensie de handicap. "In tara mea am fost tratat ca un animal, ultima solutie este sa-mi caut drepatea la Curtea Internationala de Justitie de la Haga", a declarat Ionel Nistor.

Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Mar 9 Mar - 20:31, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Sa fii bolnav in Romania! - Pagina 35 Empty Re: Sa fii bolnav in Romania!

Mesaj  myrk Mier 3 Feb - 15:34

Deci nu faceti ca mine! Laughing

Daca unui om vrei sa-i oferi o atentie, cu drag, chiar daca omul ala e miliardar, nu cred ca ar fi ceva gresit. Ma rog, orice om, cat de bogat, se bucura cand ii oferi ceva cu dragoste.

Un carnetel am putut oferi si eu, si n-am fost refuzat.  Laughing

La noi e imprimata in adn spaga si tentativa de spaga. Ar trebui un vaccin. Poate inventeaza astia unul pe codul nostru genetic.  Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  Queensland Mier 3 Feb - 15:52

Dar de ce bani??? Că e mai ușor, cu ei nimerești pe oricine...Un buchet de flori e desuet și luat în derâdere, o cutie cu ciocolată nu face bine siluetei, o sticlă de whiskey e cu apropo, că-l faci pe om "sportiv"...
Un Mulțumesc frumos ar fi de ajuns!!! Sau ar trebui să fie!
Queensland
Queensland
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mier 3 Feb - 16:07

Si multumesc-ul a ajuns desuet. Nici mie nu-mi place, sec. Laughing Dar nu e vorba doar de bani. Se pot oferi si flori, si sticle de bautura, si cutii de bomboane.

Numai sa fie de calitate. Laughing

Se poate oferi ceva frumos, oricand.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 3 Feb - 19:48

Aceasta stire falsa pentru care postul respectiv a fost amendat cu 5000 lei fiindca n-a avut nici o proba , asa cum era deontologic , a fost inceputul minciunilor ce s-au rostogolit in retelele de socializare precum bulgarele de zapada .
Laughing Laughing Laughing Gresit! Sunt destui oameni in proximitatea mea care au primit bani. Unii i-au luat, altii i-au refuzat. Am aflat de la oameni, nu de la stiri.
Stirea asta vrea ca adevarurile care s-au intamplat sa para a fi stire falsa, propagata de anumite televiziuni. Astfel se incearca o musamalizare.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Mier 3 Feb - 19:58

''Stiu destui care au primit bani '' ... n-au curaj sa recunoasca public dar ti-au spus tie : chiar asa de credul ma crezi ?
Stirea e falsa din start , medicul nu are nevoie de acordul nimanui pentru a certifica decesul , e raspunderea lui .
Cei de la RTV spuneau de trei spitale din Bucuresti nu unul si n-au fost in stare sa aduca un singur nume de doctor sau rude pentru a confirma ,   platind 5000 cu ranjet pe buze ca si-au atins scopul marsav .

Eu nu vad nimic de ras , dimpotriva ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 3 Feb - 20:10

Eu vad si rad in continuare. Si daca s-a dus cineva si a recunoscut ca a primit bani, tu chiar crezi ca ar fi dat asta pe post? Laughing Laughing  Nu-mi vine sa cred cata incredere ai in presa aservita. In diverse publicatii/ziare au fost destui care au declarat ca au primit bani. La TV nu, ca posturile publice nu au voie sa transmita asa ceva.
Nici eu n-am auzit nici un doctor sa zica ca a platit oameni Very Happy Nu afirm asa ceva, ca ar insemna sa mint.

Ultima editare efectuata de catre pitulicea in Mier 3 Feb - 20:27, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Mier 3 Feb - 20:24

Da-mi un nume si recunosc ca gresesc , altfel nu avem ce discuta pe acest subiect .

Daca un post destul de puternic ca RTV-ul n-a putut sa-si sustina afirmatiile , de atunci incepand practic sa apara astfel de minciuni pe retele sociale ,nu pot sa iau in serios orice persoana  care vine cu astfel de vorbe pe acelasi calapot : '' stiu pe cineva , am auzit de la cineva '', etc .

Hai sa facem o diferenta intre stiri corecte si false .
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 3 Feb - 20:31

Pai tu nu faci. Tu iei de 100% corect tot ce-ti spune TVR.
Gata, am zis ca nu mai postez nimic aici. Pana la urma, fiecare crede ce vrea. Incet ies la iveala o gramada de adevaruri pe care multi le-au crezut la inceput minciuni. Unii nu le cred nici acum, desi sunt evidente, din mandrie. Nu pot accepta ca s-au inselat Smile

pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 4 Feb - 18:51

Inca un articol interesant din punctul meu de vedere. Din al altora nu-s decat minciuni Smile
Niste minciuni care au salvat vieti, in timp ce adevarurile i-au omorat Very Happy

Tratamente pentru Covid confirmate de experți medicali,mafia mass-media și organizațiile guvernamentale corupte fac tot ce le stă în putință pentru a ascunde aceste cure de lume.
https://jurnalul-patriot.ro/tratamente-pentru-covid-confirmate-de-experti-medicalimafia-mass-media-si-organizatiile-guvernamentale-corupte-fac-tot-ce-le-sta-in-putinta-pentru-a-ascunde-aceste-cure-de-lume/?fbclid=IwAR0C_OoW4XVM28UXr-I-zqXhNaYMx1LJkyvF-eAW8QGFjyw6LfoD-xKOOtE
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 4 Feb - 18:56

Se mai intampla si in Romania reactii adverse, nu doar afara Smile  Important e ca nu-s grave. Cel putin acum. Ce-o fi in timp... or mai vedea. Pana la urma, pentru unii e de preferat un cancer decat un covid  confused
Reactie adversa severa la vaccinul BioNTech Pfizer, in Romania. Un medic din Valcea a paralizat temporar dupa rapel
https://m.ziare.com/social/reactie-adversa-paralizie-medic-valcea-rapel-vaccin-biontech-pfizer-1660454?utm_source=Breaking_News&utm_medium=Ziare.com&utm_campaign=Email_2021-02-04
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Sam 6 Feb - 18:06

Ia uite cum se fac banii pe alocuri Laughing Laughing
Bine, sunt minciuni si astea, fireste. Conspirationistii manipulatori Very Happy  Ca de-aia tac medicii si nu divulga nimic... nici vorba de "secretul profesional" bine platit. it wasn\'t me
Eu zic sa ceara si Queen o detasare acolo. Laughing  Parca si eu m-as duce macar 2-3 luni.  Very Happy

ENORME, SPORURI de 135% și salarii de 23.000 de lei la Spitalul Lețcani, care e gol de 3 săptămâni, AȘA SE CUMPĂRĂ tăcerea medicilor
https://jurnalul-patriot.ro/spitalul-letcani-a-fost-inchis-dar-se-dau-in-continuare-sporuri-de-135-si-salarii-de-23-000-de-lei/?fbclid=IwAR0hhQ5yHhhTVTNGUp0bRXREvHyIWMy1gGMPwsXPPPBaqj3-QLeDCypHiNM
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Sam 6 Feb - 18:28

Aoleo! Mai lasa-i in pace! Laughing Saraca Queen! scratch

Guvernul, sau cine da banii? Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Dum 7 Feb - 21:11

Deci, incepe sa moara lumea si in Romania dupa vaccin? Fireste, nu mor din cauza vaccinului. Sunt doar coincidente Smile
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Queensland Joi 11 Feb - 22:32

pitulicea a scris:Ia uite cum se fac banii pe alocuri Laughing Laughing
Bine, sunt minciuni si astea, fireste. Conspirationistii manipulatori Very Happy  Ca de-aia tac medicii si nu divulga nimic... nici vorba de "secretul profesional" bine platit.  it wasn\'t me
Eu zic sa ceara si Queen o detasare acolo. Laughing  Parca si eu m-as duce macar 2-3 luni.  Very Happy

ENORME, SPORURI de 135% și salarii de 23.000 de lei la Spitalul Lețcani, care e gol de 3 săptămâni, AȘA SE CUMPĂRĂ tăcerea medicilor
https://jurnalul-patriot.ro/spitalul-letcani-a-fost-inchis-dar-se-dau-in-continuare-sporuri-de-135-si-salarii-de-23-000-de-lei/?fbclid=IwAR0hhQ5yHhhTVTNGUp0bRXREvHyIWMy1gGMPwsXPPPBaqj3-QLeDCypHiNM

Eu n-am "pupat" asemenea salariu de când lucrez în sănătate... Crying or Very sad
Da, poate ar merita o detașare...
Queensland
Queensland
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 12 Feb - 10:13

VIDEO Dezvăluiri cutremurătoare despre erorile și minciunile Covid
https://www.comisarul.ro/articol/video-dezvaluiri-cutremuratoare-despre-erorile-si-_1192603.html?fbclid=IwAR0z86AgDUKvnFVFos7RQxzN4w4GhUHK0ywMLaETOxFSbObxMXZZc3-fwV8

Inca n-am citit articolul si n-am urmarit video-ul. Poate diseara sau maine seara voi avea mai mult timp. Il pun aici ca sa nu-l "pierd" Smile
Pentru unii nu-s decat niste minciuni despre minciuni Very Happy Sa traiasca ei in adevaruri. Adevarurile mele-s altele.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 35 din 57 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 46 ... 57  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum