GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sa fii bolnav in Romania!

+30
dorina_s
Florin Popa
eledas
Indra
itina
Violoncella
Queensland
veronica_franco
tegeusa
Nicole
Irinna
Melodia
parwous
Nana_Duval
shadow
atat de simplu
oli
Tizona
mrs nobody
seaman65
Demostene
Eleonore
daffy_
HAUU_HAUU
Mr Nobody
kitty
Radu
snow
habibi77
pitulicea
34 participanți

Pagina 34 din 57 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 45 ... 57  Urmatorul

In jos

Sa fii bolnav in Romania! - Pagina 34 Empty Sa fii bolnav in Romania!

Mesaj  pitulicea Lun 1 Mar - 20:24

Rezumarea primului mesaj :

Un oradean care a trait trei ani cu un bisturiu in corp da in judecata statul roman la Haga

Oradeanul Ionel Nistor, in varsta 54 de ani, a fost operat in anul 2004 pentru o infectie la coloana la o clinica din Cluj, insa dupa operatie a resimtit dureri in zona operata, iar abia dupa trei ani a descoperit cauza, lama unui bisturiu uitata de catre medici. Astfel, a fost nevoit sa aiba o a doua interventie, la Bucuresti, pentru a i se inlatura lama de bisturiu din corp, arata NewsIn.

Prin urmare, oradeanul a depus plangeri impotriva medicului care l-a operat in 2004, Florian Stefan, la Colegiul Medicilor Cluj si la Parchet, cerand despagubiri de 400.000 de euro, insa in instanta dosarul este inca pe rol. Colegiul Medicilor l-a absolvit pe chirurg de orice culpa. Acesta s-a disculpat explicand ca "fragmentul a fost descoperit la distanta de orice structura vitala sau nervoasa si local nu prezenta aspect inflamator".

Din cauza accidentului, oradeanul este nevoit sa poarte un corset de plastic pentru a-i ajuta coloana, nu este apt de munca si traieste dintr-o pensie de handicap. "In tara mea am fost tratat ca un animal, ultima solutie este sa-mi caut drepatea la Curtea Internationala de Justitie de la Haga", a declarat Ionel Nistor.

Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Mar 9 Mar - 20:31, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Sa fii bolnav in Romania! - Pagina 34 Empty Re: Sa fii bolnav in Romania!

Mesaj  pitulicea Lun 1 Feb - 20:20

Mircea, cate teste de covid ai facut? Unul si a iesit pozitiv? Eu zic ca 80% n-ai avut niciun covid. Ai avut alte probleme...

Eu nu fac decat sa imprastii stiri false  Laughing  Oricum, e stiut deja si nu doar in Cluj, ca spitalele primesc sau primeau 2500 Euro pentru fiecare bolnav de covid si 5000 Euro pentru fiecare mort Covid. Din banii astia o parte mergeau la medici si asistente. Poate acum, de cand mita se indreapta spre vaccinari, bolnavii/mortii covid nu mai sunt platiti la fel de bine. Habar n-am. Am abandonat subiectul.
Ziceti voi ce vreti, eu le stiu pe ale mele Smile
Ar fi bine sa traim intr-o lume asa frumoasa cum o credeti voi.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Queensland Lun 1 Feb - 20:28

Din banii astia o parte mergeau la medici si asistente. Poate acum, de cand mita se indreapta spre vaccinari, bolnavii/mortii covid nu mai sunt platiti la fel de bine.

Dumnezeule, cine a putut să-ți toarne asemenea monstruozități???
Dar, e o cauză pierdută, nu mă mai obosesc să te contrazic... Odată, am fost "eroi" pale, acum suntem șpăgari... Era de așteptat, azi-mâine vor apărea unii care vor arunca cu pietre în noi...
Queensland
Queensland
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Lun 1 Feb - 21:48

Laughing Laughing Monstruozitatile astea le stiu din mai multe surse. De-aia le si cred. Iar de oamenii care au avut in familie morti si li s-au oferit bani ca sa spuna ca au murit de covid, toata lumea stie. confused
Si ca sa o spun cu toata sinceritatea, desi o sa cad in dizgratie (nu ca nu as fi deja acolo), n-am considerat niciodata medicii si asistentele eroi. Si-au facut datoria. Cei care si-au facut-o. Restul n-au facut nici macar atat.
Nu spun ca nu sunt si exceptii, oameni cu adevarat devotati, dar nu-s prea multi, din pacate Sad
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Lun 1 Feb - 23:12

Pai au fost si analize la sange. N-am avut covid? Atunci ce am avut? scratch N-am mai avut niciodata ceva asemanator. Dr House ne-ar putea raspunde. Laughing

Simptomele au fost de gripa, dar n-a fost gripa. N-am fost racit deloc. Febra am avut constant pe parcursul multor zile. Cred ca cel putin 14 zile.

myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  Queensland Mar 2 Feb - 0:09

pitulicea a scris:
Si ca sa o spun cu toata sinceritatea, desi o sa cad in dizgratie (nu ca nu as fi deja acolo), n-am considerat niciodata medicii si asistentele eroi. Si-au facut datoria. Cei care si-au facut-o. Restul n-au facut nici macar atat.

N-ai zis-o tu, au zis-o și demonstrat-o alții, prin donații uriașe, prin fapte bune, gen mâncare trimisă către spitale și alte chestii cu care eu, una, nu am fost niciodată de acord! Păreau mai degrabă left-overs sau resturi, pentru necunoscători...
Nu ai nevoie de nimic pentru a-ți face datoria, pentru a putea pune capul pe pernă, împăcat cu tine însuți!
Dar de la pupincurismul afișat față de cadrele medicale, când tuturor le tremurau chiloțeii, neștiindu-se încă de "marea conspirație", când toți aveau nevoie de cadrele medicale, să-i știe "acolo", în caz că li se întâmpla și lor și până la a ne cataloga "șpăgari", cale lungă... Recunoștință veșnică și respect pentru acest lucru!
Queensland
Queensland
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mar 2 Feb - 8:36

Pitu, cate teste de covid trebuia sa fac ca sa fie confirmat un diagnostic? Ma durea in cot daca aveam covid sau se chema altceva, atat timp cat mi-era rau si simteam ca mor (numai de teste nu-mi ardea). Dealtfel, nici n-aveam de gand sa ma obosesc sa fac testul... dar aveam acasa un om bolnav pe care nu puteam sa risc sa-l expun unei infectari care-i putea fi fatala (de aia am si plecat de acasa, desi doar banuiam c-as fi putut avea ceva nasol). In afara de astea, toate simptomele convergeau catre simptome de covid, aflate pe toate gardurile din lume si subliniate de toti medicii din lume. Plus ca un test costa 270 de lei (nu stiu daca nu cumva mai mult la momentul infectarii mele). Am sunat la spital pentru test si mi-au spus ca trebuie sa platesc (asta a fost o magarie), am sunat medicul de familie si mi-a spus ca daca am simptome, primul test se face gratuit. Asa incat, ca tot taranul si bucuresteanul, am stat la coada la carnati si la burgeri. Laughing Cand am iesit din carantina, nu mai interesa pe nimeni daca sunt contagios sau nu. Asta mi s-a parut un pic dubios. Medicul de familie a spus ca daca vreau sa ma testez, platesc; dar cel putin teoretic nu mai eram contagios. Purtator, posibil.

Ma rog... Sunt curios acum cine a pompat bani in sistem, de unde bani si de ce unii au primit bani, iar Queen nu. Si cum au primit banii, in plic sau pe fluturas? In euro sau in lei? Daca au fost euro, atunci clar in plic. Numai ca, uite, Queen n-a primit, desi lucreaza in sistem. Si nici pe fluturas (ea singura a spus- si o credem). Laughing

Mai ramane faptul ca doar medicii au primit bani. Si inca preferential, dupa criterii pe care nu le cunoastem. Deci, daca stie cineva un astfel de medic, dau un cal pentru un medic. Un cal putere, din bateria de la laptop. Laughing

Probabil s-au alocat niste fonduri pentru fiecare potential bolnav de covid. Dar asta pentru ca sistemul permite si pentru ca UE permite asta. Acum, cum se folosesc banii astia in folosul bolnavului, se stie sau numai Dumnezeu si cu pitu stiu. Laughing De exemplu, eu cand am avut interventia la inima in 2009, la Iasi, la Institutul Arsenescu-Georgescu, spitalizarea de 4 zile a costat vreo 3 000 de lei parca (doar pentru somn si mancare), iar ablatia de RF in jur de vreo 25 000, cu totul aproape 28 000 de lei (daca-mi aduc bine aminte). Vineri m-am internat, luni a avut loc interventia, iar marti am plecat acasa. Bun, teoretic am fost vindecat, 9 luni a tinut minunea, dupa care recidiva. Chestia e ca dragalasul sistem (sunt multe motive si explicatii, pe care nu am timp sa le expun acum) ma tot tin de sanatos din acest punct de vedere (al sanatatii inimii) din 2009 incoace (probabil ca nu da bine ca un protocol medical in care se investesc miliarde sa para ca da rateuri in stil barbar... ma rog, rateuri simple). La 2,3, 4 pacienti pe zi (si in 2009 era inflatie de pacienti, se intervenea pe banda rulanta) inmultit cu 25 000, va dati seama ca se pompeaza sume imense in sistemul medical (cumva e supraevaluat actul medical, iar medicii si personalul sanitar sunt mereu nemultumiti- uneori pe buna dreptate). Iar scopul final e vindecarea pacientului si integrarea lui in societate, nu?

Bun, si medicul trebuie platit, si asistentii(ele) etc. Dar ar trebui recompensati si dupa rezultate. Ori nu prea se vrea asta. Se merge cumva inertial, probabil si din cauza infrastructurii, supraaglomerarii si suprasolicitarii sistemului (implicit a medicilor si a personalului medical). Cumva, nu ai timp sa bibilesti fiecare pacient in parte. Iar cand vine esecul tratamentului, nu ai timp sa cercetezi cauza, iar daca o stii, o acoperi ca nu cumva sa nu dea bine la cv. Ma rog, se stie. Nu stiu cat sunt de blamat astea, cat de rezolvat. Iar foamea de bani e mare. Si asta se stie. Laughing

Pana una-alta, pacientul Mircea nu se simte foarte bine. Dar e bine ca in sistem figureaza ca apt de munca. Parca as vrea sa ma reorientez spre alta meserie... fotbalist... cosmonaut... Laughing

Si nu stiu cat va mai tine inertia. Daca se va privatiza sistemul medical, la noi va fi jale. Si asa e jale in privat. Daca va fi ca la americani, nu-ti vei mai permite sa tratezi nimic. Ca si-asa te tratezi cu bani multi si nu stii daca scapi cu viata. Cumva, doar cei bogati isi vor permite sa se trateze. Iar cum cei bogati sunt foarte putini...

Dumnezeu cu mila.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 2 Feb - 9:51

Dar de la pupincurismul afișat față de cadrele medicale, când tuturor le tremurau chiloțeii, neștiindu-se încă de "marea conspirație", când toți aveau nevoie de cadrele medicale, să-i știe "acolo", în caz că li se întâmpla și lor și până la a ne cataloga "șpăgari", cale lungă
Cu asta sunt perfect de acord. Nu-mi plac oamenii care la nevoie pupa, iar cand nu mai au nevoie, scuipa.
Eu n-am pupat niciodata in dos tagma medicala, pentru ca experientele mele au fost in cele mai multe cazuri unele neplacute sau dezamagitoare. Asta in conditiile in care platesc o caruta de bani pentru sanatate si beneficiez de foarte putine servicii. Pe de o parte pentru ca sunt un om in general sanatos si pe de alta parte, pentru ca de cele mai multe ori am ales sa merg la privat, unde asigurarile mele de sanatate nu contau, ci trebuia sa scot din buzunar alti bani. Si chiar si acolo, pe banii mei, unii medici aveau niste atitudini de-mi venea sa-i iau la palme. Macar de ar fi avut habar de meserie... dar in ziua de azi si ridicatul din umeri se plateste Smile
N-am fost printre cei carora le-au tremurat chilotii si am simtit inca de la inceput ca nu e cazul sa-mi fie frica. Nu mai frica decat de orice alta boala. Smile  Ba mai mult, daca ar fi fost sa ma infectez - si chiar nu m-am protejat deloc in sensul asta decat cand mi s-a impus - m-as fi tratat acasa. Pentru mine a fost si este o gripa. Daca s-ar fi agravat, probabil as fi sunat la 112, daca as mai fi fost in stare. La mine grav e cand e prea tarziu sa mai fac ceva  Laughing Dar, repet, prin cotizatiile lunare catre CAS si CASS, am dreptul la ingrijiri medicale. Si nu din partea unor eroi, ci din partea medicilor. Pentru ca eu contribui 10 ani de zile la salariile lor si-i deranjez o data in acesti 10 ani. Cred ca sunt la fel de erou ca ei. Iar daca mi-as fi ales meseria aceea, as fi fost un om devotat muncii mele si oamenilor in slujba carora m-am pus. Pentru ca asa sunt eu.
Dar, asa cum am spus, am dat fi peste oameni frumosi in sistemul medical Bird  Lor le multumesc si pentru ei am toata recunostinta. Sunt si oameni devotati, care nu uita juramantul pe care l-au facut. Pana la urma, cand alegi meseria asta, stii la ce te inhami, stii la ce esti expus si stii si sacrificiile pe care va trebui sa le faci.
Cat despre sistemul medical, e la pamant. Si nimeni n-are interes sa-l ridice de acolo. Adica, nu in interesul omului vazut ca pacient Very Happy

Gata, nu mai intervin in topicul acesta. Nu vreau sa creez animozitati. Indiferent de ce se intampla in lume, pe voi va iubesc big hug Kiss you
Nici ce voiam sa va povestesc nu va mai povestesc, din experientele mele personale cu covidul. N-are niciun rost. Si astea tot minciuni sunt Wink  Sanatate tuturor!
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Mar 2 Feb - 10:24

Queensland a scris:
Dumnezeule, cine a putut să-ți toarne asemenea monstruozități???
Dar, e o cauză pierdută, nu mă mai obosesc să te contrazic... Odată, am fost "eroi" pale, acum suntem șpăgari... Era de așteptat, azi-mâine vor apărea unii care vor arunca cu pietre în noi...

Aceasta stire falsa pentru care postul respectiv a fost amendat cu 5000 lei fiindca n-a avut nici o proba , asa cum era deontologic  , a fost inceputul  minciunilor ce s-au rostogolit in  retelele de socializare precum bulgarele de zapada  .
Scepticilor nu le-a trebuit mai mult , au fluturat-o ca adevar suprem desi intre timp postul a retractat .

Este un model clasic de manipulare , ce inseamna 5000 de lei la un mogul ca Ghita ? Nimic ! Raul care l-a transmis valoreaza pentru el si clica din spatele lui mult mai mult , a reusit  sa ne dezbine si sa schimbe unora dintre noi perceptia despre medici  ... asta le-a fost scopul si in parte l-au atins .
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mar 2 Feb - 15:23

Pai cel mai important ar fi sa povestim experientele noastre personale si sa tragem niste concluzii, nu sa ne duelam pe teorii.

E adevarat ca in sistem sunt oameni si oameni (pana la urma toti sunt oameni), iar Queen facand parte din sistem, facandu-si datoria, se simte cumva nedreptatita.

Daca ar fi sa povestesc tot ce am patit eu si sotia prin sistemul medical (romanesc), ati spune ca sunt sefeuri. Ma rog, totul tine de nerespectarea unor minime protocoale medicale si de foamea avida dupa bani. Sa ma scuze Queen, dar la ce salarii au acum cei de la IRO Iasi, de exemplu (nu ca nu le-ar merita), sa mai astepti bani de la cei bolnavi de cancer mi se pare strigator la cer. Acum nu ca te obliga la spaga, dar nu refuza. Iar asta devine obisnuinta pana la a nu te mai baga in seama cand intr-adevar ai nevoie de o urgenta, care face diferenta intre viata si moarte. Pai la un salariu lunar in jur de 5000 de euro pentru un chirurg (basca bani care mai vin si daca ai catedre pe la universitate), o atentie de 2000-3000 de lei, chiar 5000 de lei, aproape ca nu este motivant (pentru un pacient cu salariul mediu din Romania e un efort destul de mare). Pentru medic e ca o cutie cu ciocolata. Iar pentru mine o cutie de ciocolata nu este motivanta, voi lucra in acelasi ritm in care lucrez de obicei. Laughing Deci un medic chirurg poate ajunge la 1 miliard de lei vechi venituri lunare (dpmdv poa' sa castige si o suta de miliarde). Deja traieste in alta lume. Ce-l mai poate motiva decat dragostea de pacienti si de medicina? Dar banul deformeaza optica, dupa cum se stie si se vede.

Acum nu zic ca toti sunt spagari, dar majoritatea sunt. Dar sunt si care nu primesc bani in ruptul capului. De exemplu, eu la Iasi am fost refuzat categoric. Dar e in firea omului sa fie recunoscator, mai ales in fata unui doctor care iti salveaza viata. De aici si pana la a deveni obisnuinta, nu e decat un pas. Iar la noi a devenit mai mult decat obisnuinta, a devenit un stil de viata.

Oricum, acum medicul e Dumnezeu pe pamant. Laughing

myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  Queensland Mier 3 Feb - 11:29

myrk a scris:

E adevarat ca in sistem sunt oameni si oameni (pana la urma toti sunt oameni), iar Queen facand parte din sistem, facandu-si datoria, se simte cumva nedreptatita.

Daca ar fi sa povestesc tot ce am patit eu si sotia prin sistemul medical (romanesc), ati spune ca sunt sefeuri. Ma rog, totul tine de nerespectarea unor minime protocoale medicale si de foamea avida dupa bani. Sa ma scuze Queen, dar la ce salarii au acum cei de la IRO Iasi, de exemplu (nu ca nu le-ar merita), sa mai astepti bani de la cei bolnavi de cancer mi se pare strigator la cer. Acum nu ca te obliga la spaga, dar nu refuza.

Sunt de acord, dar fiecare dintre voi ați scris, benevol și conștienți, MEDICI...
Întotdeauna, noi, asistenții medicali, fie cu studii superioare, fie fără, am fost amestecați în aceeași oală cu medicii... Daaa, că parcă ai putea compara vreodată "plicul" băgat în buzunarul medicului, cu "plicul" destinat unui cadru mediu... Sunt mai bine de 15 ani de când eu refuz cu încăpățânare orice de la pacienți! Înainte de covid, când aveam alte ținute și halat de molton pe deasupra, mai descopeream câte o mică atenție în buzunare, strecurată cu multă îndemânare de pacienții, care altfel știau că n-au nicio șansă... Au fost sute, mii de ori când m-am întors în saloane doar pentru a le înapoia "atenția"... Alte ori, am fost de-a dreptul dură, mai ales cu cetățenii minoritari (ei cred că, dacă au "lovele", pot cumpăra pe oricine...)

Da, myrk, mă simt neindreptățită și sufăr când citesc astfel de experiențe, pentru că e Nedrept să fiu judecată "la grămadă" cu cei care și-au făcut averi din suferințele oamenilor...
Queensland
Queensland
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 3 Feb - 11:34

Queen, tot respectul pentru tine si pentru cei ca tine. Stiu ca exista si astfel de oameni big hug
Mereu judecam la gramada. Asa sunt si eu judecata la gramada cu alti bugetari Smile Stiu ca e nedrept si ma razvratesc adesea, pentru ca nu e corect, dar perceptia generala e ca bugetarul freaca toata ziua menta si primeste un salariu nesimtit din banii amaratilor care chiar muncesc.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 3 Feb - 15:05

Interesant articolul asta Smile  Ma rog... pentru mine e interesant, pentru altii munciuni si manipulare.
https://www.activenews.ro/stiri/ELITA-MEDICINEI-DIN-ROMANIA-NU-SE-VACCINEAZA.-Aproape-90-din-profesorii-universitari-de-la-Timisoara-si-80-din-cei-de-la-UMF-Iasi-NU-SE-VACCINEAZA.-De-asemenea-60-din-intreg-personalul-Academiei-Nationale-de-Informatii.-Trageti-singuri-concluziile-165046?fbclid=IwAR09oRCL_HkMT87HaFCBQQfZmGfqkUeKbEoNl7XgL2KxtTgb0lGg2tV53os
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mier 3 Feb - 15:09

Da, si eu cand lucram la romtelecom, de exemplu, eram apostrofat de cunoscuti: banditilor, iar ati marit tarifele! Imi venea sa-i strang de gat! Laughing E drept ca eu reglam tarifele, din placutele electronice, cu frecventmetrul si voltmetrul digital. Dar nu le maream eu. Si nici spaga nu primeam. Laughing

E drept si ca omul are sadit in el, cumva, si recunostinta. E normal si frumos sa recompensezi, cumva, asistenta, asistentul, medicul care a fost atent si a avut grija de tine. Am facut asta aproape fortat- in sensul in care, cum spune Queen, sunt unele persoane care refuza categoric sa primeasca atentii. Adica am pasat atentia si aproape am fugit. Laughing E normal si frumos sa fie asa, si asta nu o consider spaga, indiferent ce spun unii latrai sau dna-isti.

E anormal sa conditionezi actul medical sau sa devina obisnuinta. Dar sunt si asemenea personaje, pe care le mirosi imediat ca sunt ahtiate dupa bani. Dupa cum se comporta cu tine- nu te baga in seama. Laughing

De exemplu, la Iasi, la control, am incercat sa-i strecor doctoritei Grecu un plicusor cu euro. Nici n-a vrut sa auda. Apoi, i-am pus pliculetul (fara sa stie) intr-un carnetel. I-am zis ca lucrez la tipografie si i-l fac cadou. A plecat. Dupa 5 minute, mi-a adus plicul inapoi, razand, si a pastrat carnetul. Laughing

La Bt, i-am pus intr-un plic "marelui" cardiolog dr Enache (cred ca are peste 120 de kg) un plic cu o suma modica. Nu stiam ca tarifele la d-l dr ca sa te bage in seama (nu ca ti-ar face mare lucru) incep de pe la minim 500 de lei, doar ca sa vorbeasca cu tine. M-a bestelit de mi-au mers fulgii! Il "jignisem"! Laughing Ulterior aveam sa aflu ca daca ii bagai un miliard in plic, nu refuza. Laughing

De. Mentalitati diferite. Dar e frumos sa fim umani. Nu ca eu as fi. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mier 3 Feb - 15:18

Laughing Laughing Laughing Iar m-ai facut sa rad, cu pataniile tale si cu stilul tau de-a le pune "pe hartie".
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  Queensland Mier 3 Feb - 15:19

myrk a scris:Da, si eu cand lucram la romtelecom, de exemplu, eram apostrofat de cunoscuti: banditilor, iar ati marit tarifele! Imi venea sa-i strang de gat! Laughing E drept ca eu reglam tarifele, din placutele electronice, cu frecventmetrul si voltmetrul digital. Dar nu le maream eu. Si nici spaga nu primeam. Laughing

E drept si ca omul are sadit in el, cumva, si recunostinta. E normal si frumos sa recompensezi, cumva, asistenta, asistentul, medicul care a fost atent si a avut grija de tine. Am facut asta aproape fortat- in sensul in care, cum spune Queen, sunt unele persoane care refuza categoric sa primeasca atentii. Adica am pasat atentia si aproape am fugit. Laughing E normal si frumos sa fie asa, si asta nu o consider spaga, indiferent ce spun unii latrai sau dna-isti.

E anormal sa conditionezi actul medical sau sa devina obisnuinta. Dar sunt si asemenea personaje, pe care le mirosi imediat ca sunt ahtiate dupa bani. Dupa cum se comporta cu tine- nu te baga in seama. Laughing

Oameni buni, nu aceasta e mentalitatea!!! Câte generații trebuie să treacă pentru ca mita/cadoul/atenția sau alte derivate asemănătoare să iasă DEFINITIV din ADN-ul românilor???
Plătim o viață întreagă la CAS și CASS, unii mai norocoși nu ne folosim de serviciile lor niciodată sau foarte rar - iar când ne vine rândul la "beteșug", tot se mai ivesc niscai medicamente-fantomă sau proceduri supercalifragilistice pentru care trebuie să plătim în plus...
Nu cred că voi ajunge să trăiesc ziua când nu se vor mai deschide ușile cabinetelor medicilor cu capul (că mâinile sunt pline...) sau să văd asistenți/personal auxiliar fără să arate sugestiv spre buzunar... Păcat!!!
Queensland
Queensland
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 34 din 57 Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 45 ... 57  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum