GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sa fii bolnav in Romania!

+30
dorina_s
Florin Popa
eledas
Indra
itina
Violoncella
Queensland
veronica_franco
tegeusa
Nicole
Irinna
Melodia
parwous
Nana_Duval
shadow
atat de simplu
oli
Tizona
mrs nobody
seaman65
Demostene
Eleonore
daffy_
HAUU_HAUU
Mr Nobody
kitty
Radu
snow
habibi77
pitulicea
34 participanți

Pagina 15 din 57 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 36 ... 57  Urmatorul

In jos

Sa fii bolnav in Romania! - Pagina 15 Empty Sa fii bolnav in Romania!

Mesaj  pitulicea Lun 1 Mar - 20:24

Rezumarea primului mesaj :

Un oradean care a trait trei ani cu un bisturiu in corp da in judecata statul roman la Haga

Oradeanul Ionel Nistor, in varsta 54 de ani, a fost operat in anul 2004 pentru o infectie la coloana la o clinica din Cluj, insa dupa operatie a resimtit dureri in zona operata, iar abia dupa trei ani a descoperit cauza, lama unui bisturiu uitata de catre medici. Astfel, a fost nevoit sa aiba o a doua interventie, la Bucuresti, pentru a i se inlatura lama de bisturiu din corp, arata NewsIn.

Prin urmare, oradeanul a depus plangeri impotriva medicului care l-a operat in 2004, Florian Stefan, la Colegiul Medicilor Cluj si la Parchet, cerand despagubiri de 400.000 de euro, insa in instanta dosarul este inca pe rol. Colegiul Medicilor l-a absolvit pe chirurg de orice culpa. Acesta s-a disculpat explicand ca "fragmentul a fost descoperit la distanta de orice structura vitala sau nervoasa si local nu prezenta aspect inflamator".

Din cauza accidentului, oradeanul este nevoit sa poarte un corset de plastic pentru a-i ajuta coloana, nu este apt de munca si traieste dintr-o pensie de handicap. "In tara mea am fost tratat ca un animal, ultima solutie este sa-mi caut drepatea la Curtea Internationala de Justitie de la Haga", a declarat Ionel Nistor.

Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Mar 9 Mar - 20:31, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Sa fii bolnav in Romania! - Pagina 15 Empty Re: Sa fii bolnav in Romania!

Mesaj  pitulicea Mar 17 Mar - 10:17

Si eu am vazut zeci de filme si citit zeci de articole. De-asta sunt categoric NU Vaccinarii obligatorii.
Sa se vaccineze cine vrea si cat vrea, la fel ca si pana acum. Oricum, daca esti vaccinat, esti protejat de boala, ca doar de-asta te vaccinezi. confused Daca, desi vaccinat, inca ti-e teama ca ai putea fi contaminat, la ce naiba te mai vaccinezi sau care e rolul vaccinului? 2 finger
Oamenii ar trebui sa se documenteze, sa se informeze, sa faca teste si sa nu accepte decat vaccinuri testate. Care or mai fi alea, nu stiu Laughing
E grav si frustrant sa vezi ca oameni inteligenti se lasa prostiti atat de usor si ca te trag si pe tine dupa ei.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mar 17 Mar - 10:57

Pai sunt parinti care vor vaccinare. Atat timp cat sunt provaccin, nu-i intereseaza ca e obligatoriu sau facultativ.

Acum, cu nanotehnologia asta, am inteles ca se baga in unele vaccinuri si substante care n-ar avea ce sa caute acolo. Vaccinurile sunt testate, altfel n-ar avea voie sa fie introduse pe piata. Problema e ca atunci cand s-au constatat efecte secundare imediate grave in urma administrarii vaccinurilor, unii medici afirma ca in niciun caz din cauza vacinarii se manifesta. Deci totul e controlat, nu ti se poate nimic grav- si sunt campanii intense de mediatizare in acest sens.

Dr Pavel Chirila spunea ca renumiti savanti, medici, epidemiologi etc pe plan mondial au facut studii asupra efectelor secundare ale vaccinurilor- ale unor vaccinuri, iar oficial se neaga sau se incadreaza in procentul "normal" al efectelor secundare.
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 17 Mar - 13:09

Ba sunt multe vaccinuri netestate. Iar multora dintre ele le sunt ascunse reactiile adverse.
Nici macar doctorii nu recunosc adesea ca reactiile post vaccinare sunt datorate vaccinurilor. Toate reactiile astea ar trebui declarate in SEAP, dar medicii nu le declara, pentru ca, daca le-ar declara, multe vaccinuri nu ar mai putea fi achizitionate si multi nu ar mai fi de acord cu vaccinurile, iar ei ar pierde comisioanele si excursiile in strainatate primite de la companiile farmaceutice.
Colega mea a avut probleme cu fetita dupa vaccinare. A mers la doctor, dar doctorul, desi a recunoscut ca probabilitatea sa fi reactionat negativ la vaccin, e foarte mare (ce altceva putea sa fie la un copil absolut sanatos pana in acel moment), nu a vrut sa-i scrie nimic pe fisa medicala. A refuzat efectiv sa semneze ca ar fi reactii adverse, spunand ca el nu-si asuma asa ceva. confused
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Mar 17 Mar - 21:38

pitulicea a scris:Ba sunt multe vaccinuri netestate. Iar multora dintre ele le sunt ascunse reactiile adverse............
A refuzat efectiv sa semneze ca ar fi reactii adverse, spunand ca el nu-si asuma asa ceva. confused

Imi e imposibil sa cred ca sunt vaccinuri netestate , dar daca tu crezi asa de ce te-as contrazice ? Suspect

Doctorul a refuzat sa semneze fiindca nu a respectat pasii premergatori vaccinarii , acele conditii despre care vorbeam in postarea anterioara : cum sa-si dea singur in cap ? Twisted Evil  
99,9% ca el a fost vinovat de malpraxis si nu vaccinul , n-ar fi primul caz de acest fel ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Mar 17 Mar - 21:56

Daca nu crezi, documenteaza-te Smile Sunt destule filme in care oameni de stiinta si medici spun ca-s netestate. Eu ii cred.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  myrk Mar 17 Mar - 21:58

Probabil nu-s testate suficient. Ca in prima faza sunt testate pe animale.

Eu cred ca unele sunt testate exagerat, intentionat. Ca sa fie siguri. Laughing
myrk
myrk
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Mar 24 Mar - 22:12

Am urmarit de cateva ori filmuletul : apelul primarului unei comune din Italia ,  o asemanare izbitoare cu ce se intampla in multe localitati mici din Romania , lumea ignora avertismentele , ia totul prea usor ...

shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Joi 26 Mar - 10:55

Si tot legat de reticenta mea fata de vaccinuri...
Faptul ca se vrea cu orice pret sa se impuna o obligativitate a acestora, pe mine m-a facut sa dau inapoi de la inceput. E evident ca e ceva necurat la mijloc... Daca totul ar fi curat, intr-o lume murdara si intr-o Romanie "normala", nu am fi fortati sa facem ceva impotriva vointei noastre.
De articolul asta ce ziceti? scratch  Mie mi se pare infricosator!

Implantarea de microcipuri prin vaccinarea impotriva gripei planuita inca de acum 21 de ani
https://www.stirilernl.com/implantarea-de-microcipuri-prin-vaccinarea-impotriva-gripei-planuita-inca-de-acum-21-de-ani/?fbclid=IwAR1l5YeRwaG29Hk-MKsq7607HfjTgXt2YZfj68R6d3PeicClE9MYzLvYSGg
Shadow o sa sustina iar ca-s prostii si minciuni. E liber sa-si implanteze in corp ce vrea el si ce vor altii Smile Din partea mea are mana libera. Eu ma tem doar pentru mine si pentru cei care gandesc ca mine...liber!
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Vin 27 Mar - 21:16

Eu sunt tipul de om care nu cred in ''teoria conspiratiei'' : articol de doi bani dar util pentru tirajul publicatiei , unii spuneau ca pana si Nostradamus profetise evenimentele de pe 11 septembrie ( alta idiotenie ) , o fi facut-o cumva si Bill Copper dar oricum nu avea atata notorietate Very Happy ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 27 Mar - 21:24

Daca refuzi tu sa crezi, nu inseamna ca nu exista Smile Banuiesc ca si Noua Ordine Mondiala e tot o nascocire de doi bani Laughing Laughing Vezi ca nascocirea asta tocmai iti bate la usa... iar covidul i-a deschis usa rolling on the floor
Cat de naivi sunt unii. Dar cred ca e bine... confused
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Vin 27 Mar - 21:26

Nici eu nu cred in astel de teorii. Si daca as avea un cip (chiar daca nu m-am vaccinat de copil), la ce i-ar ajuta pe altii sa ma urmareasca? S-ar plictisi. Daca, totusi, ar vrea sa puna un cip in mine, le-as sugera sa mi-l puna in plombe... dupa ce trece pandemia. Smile Ca vaccin antigripal nu fac. Nu vreau. rolling on the floor
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Vin 27 Mar - 21:43

Pitu , vorbim despre  1989 , lumea era impartita inca de ''razboiul rece'' , au trecut 30 de ani , chiar n-a mai aflat nimeni nimic despre acest plan diabolic al NASA ?

Sa fim seriosi , naiv inseamna sa crezi aproape orice , fara sa cercetezi in prealabil  : nu sunt eu acela ...

In plombe ? Deja sunt astfel de cipuri rolling on the floor ...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Vin 27 Mar - 21:54

rolling on the floor Nu in plombele mele. Sper.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  pitulicea Vin 27 Mar - 22:09

Exact, asta ziceam si eu ca inseamna sa fii naiv... sa crezi ca cineva pe lumea asta iti vrea binele cand te vaccineaza.
Au aflat multi despre acest plan diabolic, numai ca ce se intampla aici are legatura cu ce am postat si la muzica. Fiecare crede ce vrea si ce poate Smile

Eu NU vreau sa fiu vaccinata. Nu vreau cip nici macar in plombe Very Happy Numai ca, o sa-l primim fara sa vrem. N-o sa ne putem impotrivi nici vaccinurilor, nici cipurilor. confused Prostul ala de Iohannis s-a vandut cu totul, vanzandu-ne pe noi.
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Vin 27 Mar - 22:15

Pitulicea, ce plan diabolic? Parca stateai linistita acasa. Fara sa te intereseze prea multe, fara sa stii de presedinte etc. Suspect
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 57 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 36 ... 57  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum