GANDURI EFEMERE
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Sa fii bolnav in Romania!

+30
dorina_s
Florin Popa
eledas
Indra
itina
Violoncella
Queensland
veronica_franco
tegeusa
Nicole
Irinna
Melodia
parwous
Nana_Duval
shadow
atat de simplu
oli
Tizona
mrs nobody
seaman65
Demostene
Eleonore
daffy_
HAUU_HAUU
Mr Nobody
kitty
Radu
snow
habibi77
pitulicea
34 participanți

Pagina 9 din 57 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 33 ... 57  Urmatorul

In jos

Sa fii bolnav in Romania! - Pagina 9 Empty Sa fii bolnav in Romania!

Mesaj  pitulicea Lun 1 Mar - 20:24

Rezumarea primului mesaj :

Un oradean care a trait trei ani cu un bisturiu in corp da in judecata statul roman la Haga

Oradeanul Ionel Nistor, in varsta 54 de ani, a fost operat in anul 2004 pentru o infectie la coloana la o clinica din Cluj, insa dupa operatie a resimtit dureri in zona operata, iar abia dupa trei ani a descoperit cauza, lama unui bisturiu uitata de catre medici. Astfel, a fost nevoit sa aiba o a doua interventie, la Bucuresti, pentru a i se inlatura lama de bisturiu din corp, arata NewsIn.

Prin urmare, oradeanul a depus plangeri impotriva medicului care l-a operat in 2004, Florian Stefan, la Colegiul Medicilor Cluj si la Parchet, cerand despagubiri de 400.000 de euro, insa in instanta dosarul este inca pe rol. Colegiul Medicilor l-a absolvit pe chirurg de orice culpa. Acesta s-a disculpat explicand ca "fragmentul a fost descoperit la distanta de orice structura vitala sau nervoasa si local nu prezenta aspect inflamator".

Din cauza accidentului, oradeanul este nevoit sa poarte un corset de plastic pentru a-i ajuta coloana, nu este apt de munca si traieste dintr-o pensie de handicap. "In tara mea am fost tratat ca un animal, ultima solutie este sa-mi caut drepatea la Curtea Internationala de Justitie de la Haga", a declarat Ionel Nistor.

Ultima editare efectuata de catre pitulicea_de_stepa in Mar 9 Mar - 20:31, editata de 1 ori
pitulicea
pitulicea
6
6

Sus In jos

Sa fii bolnav in Romania! - Pagina 9 Empty Re: Sa fii bolnav in Romania!

Mesaj  Nicole Vin 5 Aug - 20:27

tara saraca si hoti multi Laughing Laughing Laughing ne multumim cu ce aveam si cand suntem sanatosi sa nu uitam sa pumen la pusculita niste banuti. vb mamei "bani albi pentru zile negre" Very Happy am suferit o interventie chirurgicala in aprilie si per total m-a costat 3 000 roni ,acum in septembrie ma duc la control si o sa mai ma coste ceva bani, dar nu am regretat si nu regret nicio secunda ca am platit acesti bani,iar medicii chirurgi de acolo sunt mana dreapta a lui D zeu
Nicole
Nicole
3
3

Sus In jos

Mesaj  shadow Vin 5 Aug - 20:33

flower flower flower Imi place ca esti optimista ! big hug
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  Nicole Vin 5 Aug - 20:36

pai asta ne-a ramas optimismul Laughing
Nicole
Nicole
3
3

Sus In jos

Mesaj  seaman65 Vin 5 Aug - 21:48

Io mai zisei chestia asta pe aici. Credeti ca afara sistemul e bun? Uitati-va la Sicko al lui Michael Moore, in SUA mori cu asigurarea platita. Incercati Canada, Marea Britanie, Franta - nu-i perfect, dar tot e mai bun ca-n SUA.

Gasim doctori buni si la noi. Chiar daca trebuie sa le dai ceva in plus, tot va fi putin mai ieftin decat la unul particular, care nici macar nu ia decat o mica parte din banii pe care-i lasi acolo.

In schimb in medicina privata gasesti alternative mai bune, pe care nu le gasesti in partea acoperita de CNAS.
Eu unul sunt penbtru tot ce-i nou in medicina, bineinteles dupa testele de rigoare.
seaman65
seaman65
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Vin 5 Aug - 22:21

Eu as veni mai degraba cu ideea:sa nu fii bolnav in Romania!!!
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Vin 5 Aug - 22:23

Nu numai in Romania ...e bine sa nu fii bolnav pur si simplu...
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Vin 5 Aug - 22:25

Asta era doar o completare.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Vin 5 Aug - 22:27

Parca era o idee scared
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Vin 5 Aug - 22:28

Tu ai facut completarea. Laughing
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  shadow Vin 5 Aug - 22:35

Am scris destul inainte Rolling Eyes ..
shadow
shadow
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Vin 5 Aug - 22:39

Nu am citit decat replicile schimbate de noi.Nu ma raportez la alte replici. Smile
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  snow Mar 9 Aug - 12:16

Iata ca in sistemul romanesc de sanatate, nu numai pacientii au de suferit.
Si asta nu este un caz izolat, doar ceva mai mult mediatizat;
-----------

Un brancardier de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca a fost înjunghiat, marţi dimineaţă, de un bărbat membru al lumii interlope din municipiu, după care agresorul a dispărut de la locul faptei, fiind căutat de Poliţie.

Şeful UPU Cluj, Dorin Mureşan, a declarat că incidentul a avut loc, marţi dimineaţă, la ora 5.30.

Bărbatul, Marius David membru al lumii interlope din Cluj-Napoca , a venit luni la UPU Cluj, în stare de agitaţie psihomotorie, acuzând dureri abdominale, şi i s-a pus perfuzie, fiindu-i făcut şi un examen toxicologic, însă nu s-au găsit urme de droguri, substanţele etnobotanice neputând fi depistate în urma acestor teste.

Mureşan a precizat că în ultimele zile Marius David, zis "Gore", s-a prezentat de mai multe ori la UPU pentru a primi îngrijiri medicale, medicii trimiţându-l la secţia de psihiatrie, dar acesta a refuzat să meargă.

În urma incidentului, agresorul a fugit de la locul faptei, fiind căutat de poliţişti.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Cluj, au fost constituite echipe pentru găsirea bărbatului.

Potrivit şefului UPU Cluj, Dorin Mureşan, brancardierul a fost operat la clinica de chirurgie din cadrul unităţii medicale, starea acestuia fiind stabilă.

" Brancardierul a fost lovit de mai multe ori în braţul stâng şi în torace. A fost operat, iar în prezent starea sa este stabilă, dar va avea nevoie de o perioadă lungă de îngrijiri medicale ", a spus Dorin Mureşan.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au dispus, marţi, începerea urmăririi penale faţă de învinuitul Marius David, pentru tentativă la omor calificat, se arată într-un comunicat al Parchetului instanţei supreme.

sursa
snow
snow
6
6

Sus In jos

Mesaj  atat de simplu Mar 9 Aug - 13:02

Cica a fost prins interlopul.
atat de simplu
atat de simplu
6
6

Sus In jos

Mesaj  snow Mar 9 Aug - 13:06

Nu cred, tot in fruntea guvernului este....
snow
snow
6
6

Sus In jos

Mesaj  Nana_Duval Mar 9 Aug - 15:35

Nu exista un sistem care sa apere cadrele medicale. Pacientii au dreptul sa jigneasca sau sa faca gesturi ca asta, iar cei din sistem sa nu poata sa se apere. Ma intreb: merg la munca sa castig un ban sau sa fiu la cheremul unor oameni mediocri, care habar nu au cate emotii si cate nopti pierdute sa invat, am indurat eu ca sa ajung sa am meseria asta..
Parafrazand, traim in Romania..
Nana_Duval
Nana_Duval
5
5

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 57 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 33 ... 57  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum